solo.si & Nesposobneži

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Upam da tema paše sem, če ne, jo prestavite.

V ponedeljek opoldne pri spletni trgovini solo.si naročim tale volan;

http://www.solo.si/logitech-driving-force-pro-za-ps2-in-ps3/index.html

Ker je stvar na zalogi, seveda pričakujem da bo oddana še isti dan in bo v torek pri meni, dobim seveda mail da so sprejeli moje naročilo in to je to. Lepo čakam do torka popoldne na mail o odposlani pošiljki, a ker le tega ni (ali kakršnegakoli drugega) se jih odločim poklicati. Arogantna gospodična na drugi strani mi reče da bo preverila in me poklicala nazaj (seveda nerabim verjetno posebej omenjati da klica nazaj ni bilo). Ok, si mislim je pač pozabila in jim dam mir do četrtka dopoldne, ko ji spet pokličem, tedaj mi gospod na drugi strani vzame številko naročila, nekaj preveri v računalniku in reče da bo stvar danes odposlana. Ker pa seveda o stvari ali o kakršnemkoli mailu ni bilo ne duha ne sluha jih danes dopoldne spet pokličem. Spet me gospod vpraša po številki naročila in deja, da tega artikla že nekaj časa več ni na zalogi, niti pri uvozniku. Na vprašanje zakaj piše na njihovi strani da je artikel na zalogi mi odgovori da stran "posodabljajo" le enkrat na dan, no očitno je od ponedeljka do petka niso in še kr je artikel na zalogi kljub mojemu opozorilu. Kar se tiče včerajšnjega pogovora o odposlanem paketu mi ni znal nič pojasniti (čeprav sem 99% prepričan da je šlo za istega prodajalca), ter da jih zaradi tega ne morem obtožiti zavajanja strank, češ da to dela še najmanj 100 ostalih spletnih trgovin v sloveniji. Seveda sem stoniral naročilo, se mu zahvalil za "prijaznost" in odložil.

Nimam komentarja.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni 2 tedna niso poslali trdega diska, čeprav je pisalo, da je na zalogi in že plačal sem s kreditno. Stanje naročila je bilo: čaka na obdelavo. No, potem jim pišem in vprašam kaj je s paketom. Disk sem brez obrazložitve dobil naslednji dan
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
solo=email.si
Oboje imajo isti čez, tako da lahko veš, na kakšni stopnji je resnost
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Bom kar prekopiral to, kar sem napisal na en drug forum, ko sem kupoval komponente za nov računalnik.

Citat:
6. dec 2007, 06:38:28
citiraj

* #

Naročil 5 stvari v solo.si, 27.11.2007 v vrednosti 560€. Do zdaj še nič od njih. Kar mi dvigne pritisik je:

1. njihovo neodgovarjanje na mejle
2. kličem modro številko (po 1 tednu od naročila) in mi ženska reče, da me čez nekaj minut pokliče nazaj, da povpraša odgovorno osebo o naročilu - to se ni zgodilo, klica ni bilo.
3. kličem modro številko naslednji dan in vprašam kaj se dogaja z mojim naročilom, da je potrebno tako dolgo čakati na robo, pa mi reče, da trenutno ni odgovorne osebe za naročila v bližini in mi ne more pomagati, da naj še počakam. Povem, da OK.
4. Pred klicanjem sem jim pisal email. Nikoli dobil odgovora.
5. Če določenih artiklov nimajo na zalogi, naj ne pišejo, da jih imajo. Skratka, OSVEŽEVANJE PODATKOVNE BAZE!!! Zaradi tega, ker so bili artikli na voljo oz. edino za disk bi naj čakal 2-3 dni, sem naročil pri njih. Zdaj mi pa reče, da ni ramov na zalogi in pa procesorja.

Seveda sem potem celotno naročilo storniral in kupil komponente drugje. Ku-rc jih gleda.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Jst imam pa z njimi zaenkrat dobre izkušnje. Se mi je pa podobno zgodilo pri rolan-u. "Bo jutri odposlano" ... ja... in minil je en mesec, nakar nisem več spraševel "kdaj?" in sem rekel samo za storniranje. In od njih zlepa ne naročim ničesar več kar imajo "na zalogi"
tongue-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ko sem jaz bil v nakupu graficne, sem jo tudi pri njih narocil, ker je pisalo, da jih imajo na zalogi. Mine 14 dni, jim pisem mail, kaj je z narocilom in jim dam stevilko narocila. Mine se en teden brez odgovora in jim pisem spet mail, da zaradi njihove neresnosti preklicujem narocilo. Po enem tednu pa dobim graficno, ki sem jo seveda zavrnil, ker sem vmes ze dobil drugo. Torej, po 4 tednih je prisla graficna, pri njih pa pise, da je na zalogi, vmes se pa ne odzivajo na kontakten mail, niti potrdilo o prejetju narocila ne posljejo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vidim da vse nategujejo na suho, sem mislil da sem samo jaz tako naletel.
crazy1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Jaz imam z njimi dobre izkušnje. Naročil za cca 500€, dobil v nekaj dneh domov brez problemov.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Jaz imam z njimi dobre izkušnje. Naročil za cca 500€, dobil v nekaj dneh domov brez problemov.

Me zanima kako ti bodo rešili reklamacijo če ti kaj crkne.
crazy1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:

Enako, razen vsote, ki je bla malo majnša. Sicer pa prihaja vsepovsod do napak, tak da tisti nesrečneži pač pol pišejo po forumih
evil.gif

Sej sem se že sam tudi jebal s servisom na htcju, sicer malo off. Niso opravli dela, kot bi morali, 2krat. Ostalim 100im pa so vreji popravli. Jebat ga. To je lajf.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sej pa imaš račun. Pokličeš ali pošlješ mail, daje stvar crknila. Pošlješ k njim, pregledajo in če ni bla tvoja napaka za okvaro, ti novo stvar pošljejo brezplačno domov.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Sej pa imaš račun. Pokličeš ali pošlješ mail, daje stvar crknila. Pošlješ k njim, pregledajo in če ni bla tvoja napaka za okvaro, ti novo stvar pošljejo brezplačno domov.

Aha, tako kot so to naredili nekomu iz slotech foruma...
rolleyes-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:

Aha, tako kot so to naredili nekomu iz slotech foruma...
rolleyes-1.gif

Sej si prav napisal, nekomu. NE večim. Se zgodi, bad luck.Pravi tajming je vse!!
crazy1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa dobro no. Super trgovina so, zavajajo kupce, ignorirajo maile, lažejo o zalogi, lažejo o odposlanih pošiljkah. Nebi rekel da se bi to zgodilo samo meni, tako pa se je vsaj polovici ki je replicirala na to temo.
bonk.gif

Enkratno res.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz se držim obeh, zaradi najugodnejših cen. Vedno dobil paket v 3 dneh, redni maili o obveščanju o artiklu itd.. Ostali pa pač raje idite v trgovino, pa nebo problemov.S tem zaklučujem v tej temi. lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma sej jaz večino računalniških stvari naročam v solo.si, roki dobave so pač vedno daljši, kot sami obljubljajo, zadnjič pa sem moral po dveh tednih pisat za disk in je prišel potem.

So pač najcenejši, zdaj ali imajo toliko dela, da ne sfolgajo na mejle odgovarjat ali v čem je krivda pa ne vem.