tuki pa sem jaz mel malo slabe izkušnje (sicer so pohvalno na koncu vse poštimali, samo je pa kar trajalo)
zaenkrat sem z enaa še najbolj zadovoljen
tuki pa sem jaz mel malo slabe izkušnje (sicer so pohvalno na koncu vse poštimali, samo je pa kar trajalo)
To je itak pri večini teh garažnih "one man band" internetnih trgovinah. Fizično popolnoma ničesar na zalogi, na internetni strani pa itak takoj vse dobavljivo.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pa dobro no. Super trgovina so, zavajajo kupce, ignorirajo maile, lažejo o zalogi, lažejo o odposlanih pošiljkah. Nebi rekel da se bi to zgodilo samo meni, tako pa se je vsaj polovici ki je replicirala na to temo.
Enkratno res.
Vrnejo 99,99999%. Če ne prej, potem ko omeniš tržnega inšpektorja. Ali to, da veš kako se imenuje ZVPOT s polnim imenom (namreč Zakon o varstvu potrošnikov)Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
denarja za že plačane artikle baje nikakor nočejo vrnit itd..
Citat:
Uporabnik Katsumi pravi:
Na zacetku sem bila izredno zadovoljna; artikel so hitro poslali in ni bilo nic narobe. Drug artikel je bil preokoren za v ohisje PCja. Reklamiram. Na posti se dodatno placam, da bodo ja tisti dan dobili, ker je bil petek. Cakam 2 tedna, ni besede. Klicem, bodo preverili in poklicali nazaj. Pa niso, sploh, se danes ne. Jaz klicem ves cas njih kaj bo zdej z denarjem, pravijo ja, da je njihov rok vracila kupnine do 30 dni. Ok, pocakam se par dni (tisti da nje bilo 29. dan od njihovega prejema mojega fous artikla).
.. 34. dan, se nikjer placila. Klicem, gospodic zeli imeti mojo stevilko kartice (pa sem jo napisala), pravi, da bo danes urejeno.
....36. dan, nikjer kesha, klicem, bodo povprasali racunovodstvo..
.....40. dan :'( se cakam
Nikoli vec...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kaj ko bi naredili eno sticky temo v katero bi zapisovali negativne (in pozitivne) izkušnje z spletnimi trgovinami?
Citat:
Uporabnik Katsumi pravi:
Na zacetku sem bila izredno zadovoljna; artikel so hitro poslali in ni bilo nic narobe. Drug artikel je bil preokoren za v ohisje PCja. Reklamiram. Na posti se dodatno placam, da bodo ja tisti dan dobili, ker je bil petek. Cakam 2 tedna, ni besede. Klicem, bodo preverili in poklicali nazaj. Pa niso, sploh, se danes ne. Jaz klicem ves cas njih kaj bo zdej z denarjem, pravijo ja, da je njihov rok vracila kupnine do 30 dni. Ok, pocakam se par dni (tisti da nje bilo 29. dan od njihovega prejema mojega fous artikla).
.. 34. dan, se nikjer placila. Klicem, gospodic zeli imeti mojo stevilko kartice (pa sem jo napisala), pravi, da bo danes urejeno.
....36. dan, nikjer kesha, klicem, bodo povprasali racunovodstvo..
.....40. dan :'( se cakam
Nikoli vec...