solo.si & Nesposobneži

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
No sem zanalašč včeraj tam naročil en zunanji disk. Cena je bila najnižja glede na ostale trgovine. Plačal ob 12.30 ob 13.30 dobil na mail, da je urejeno za prevzem. Šel ob 16ih, una ženska je res mal čudna ampak disk sem dobil.

Vse BP.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

ksz

Prenosnik, 2 x trdi disk, miška in fotoaparat. 5 različnih nakupov.

Osebni prevzem... nikoli kakršnihkoli težav. So pa pri nekaterih stvareh tudi do 10% cenejši kot Enaa.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Prejsnji teden sem jim nazaj poslal graficno kartico, ker je nekaj stekala in ker me niso nic obvestili, kje se kartica nahaja in ali so jo sploh prejeli, sem jih danes poklical in oglasila se je strasno neprijazna zenska....Najprej se predno pozdravi, vprasa kaj zelim, povem, da preverjam, ce so dobili graficno in kje se nahaja, potem mi zacne tezit, naj ji povem stevilko narocila, ki jo seveda nimam, ker je napisana na racunu, ki sem ga pa poslal zraven. Ona se kar s tem tezi, ji povem naslov in podatke in rece, da bo preverila in me bo poklicala. Mine nekaj minut in poklice ,me najprej nadere, zakaj sem njim posiljal in ne na servis, da se te stvari ne posiljajo njim ker nimajo nic s tem, sem rekel, da ok, samo zanimalo me je, kje se zadeva nahaja in brez odgovora odlozi slisalko. Cez nekaj minut me poklice en moski in se opravici in mi vse lepo razlozi, kako in kaj je s to graficno kartico. Zanimivo.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
važen da majo 5% ceneje.

hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sej to nemorem verjeti, še zdaj imajo napisano dobava med 3 in 7 dni, čeprav tega volana že dolgo dolgo ni več na trgu.
bonk.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
seveda so ga napizdili ker je robo poslal njim če pa imajo nezdravo maržno politiko... posledično jim vsaka reklamacije odžre marž za 10 poslov.... mogoče pa se bojo naučili da se trga ne dobiva z dumpiranjem ampak z kakovostjo storitve in brezhibnimi poprodajnimi aktivnostmi...

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Jaz sem dvakrat kupoval pri njih, sem pa pred oddajo naročila raje poklical in vprašal, kako je z zalogo, ker podatki v spletni trgovini niso vedno točni (podbno je tudi pri ostalih spletnih trgovinah).
Nahajajo se v Delovi stolpnici na Dunajski.
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ponovno kupoval pri njih.

1TB disk in SD kartica. Na zalogi, plačal preko spletne banke in naslednji dan dvignil na sedežu podjetja. Brez pripomb.