Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Vsa leta pozimi je bla pri Postojni na travnikih ob avtocesti na travnikih dodatna ograja katera je "lovila" sneg katerega je burja nosila naokoli, letos je nisem porajtal, se pa tudi nisem spomnil na to.Sožalje tistim kateri ste/so obstali na AC, Upam da jim kdo prinese Vsaj topel Čaj pa kak sendvič ter kakšno deko
.
Baje je Civilna zaščita na poti...ma men je blo težko v lokalu, kaj šele v zametenem avtu, ko odpreš vrata ti jih butne, avto sem 4x kidu pa sem ga imel v zaveterju. Ko smo poslušal novice smo se kar za glavo držal...sem pa vesel da še vedno znamo Slovenci skupaj stopiti...smo si cifre zmenjali in tisti ki je probal iti naprej je sporočal nazaj ipd. ipd., tako da nekako sem se tudi sam rešil...ker teli naši prometni centri so za en k****, nekdo od tam je klical na Policijo, kjer so rekli samo to...da iz Postojne ni možno priti v nobeni smeri...v Postojni je bilo pa toliko ljudi kot še nikoli, povsod po lokalih,gostilnah...in to iz cele SLO, pač tisti ki se je lahko perbil do mesta...od 5 let starih do 80 let, kolkr sem jih spoznal...in vsak ni mogel verjeti...ker zadeva je bila kar naenkrat kot noč in dan. V celi nesreči smo mi imeli še srečo da smo prišli na toplo....marsikdo, sploh družine in starejši, bodo prespali po hotelih v Postojni.....nekako bi mi bilo to normalno, da bi bil ta metež in tako stanje v celi Sloveniji...ampak tole je bilo v pasu 10-15km...še po kamerah na cestninkah nismo mogli verjeti...ponekod je bil že sonce. Ne vem zakaj ni na tablah da je cesta zaprta in da bi se folk obrnu že, ma nazadnje 10km pred tem...ampak ne...na tabli piše zastoj in to je to...ta po njihovem zastoj je že od 10.00., ampak to je že zaprta cesta, ne pa zastoj
Prevozil sem že ogromno in po marsikaterih vremenskih stanjih ampak tole je bilo pa vrhunec...vidljivost par metrov kar od enkrat...in takrat bi morali že vse zapreti in obrniti ljudi...ne pa da jih spustiš v to in nekateri so že po 8-10h v avtih...in da ti zmanjka bencina...katastrofa.