Slovenske avtoceste in neumni vozniki

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ja kaka pa misliš da bo kazen? PRENIZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODVZEM AVTA
ODVZEM VOZNIŠKE
5000€

NAJMANJ!

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Pred cestninsko posttajo Torovo so postavili tablo za omejitev 40kmh v smeri proti Kranju da ne bo kdo na radar naletel
smile-1.gif

V smeri proti Ljubljani znaka ni
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.707
113
pri taščici
če se bodo nedeljski vozniki držali omejitev 40 kmh na AC potem bo šele nestrpnosti med "dinamiki"
Sam osebno od 20(na cestniskih) in do 30 preko omejitev na AC pa vidim kako me marsikater smatra za nedeljskega voznika in sem mu v napoto....
Ne poznam pa situacije na torovem

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Omejitev je 60km/h. Tisto je samo cestna oznaka in ni predpisan prometni znak, tako da me zanima, zakaj so si sploh nakopali stroške z risanjem teh zadev na asfalt, ker ne predpisujejo prav ničesar.
evil.gif

A ni tako, da so tudi talne označbe pomembne? Al so tisto dopolnilne? Zakaj je pa potem zebra na prehodu za pešče? Ali pa prekinjena in neprekinjena sredinska črta med voznima pasovoma?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.420
2.375
113
Pomurje
Se peljemo danes iz LJ in v CElju, kjer je promet po eni polovici avtoceste, vendar sta dva pasa proti MB in talne oznake z rumeno.

Pacijent z KP registracijo in Baby on board nalepko, pa se pelje po sredini, te rumene črte.
Preklel sem mu vse, razen otroka, ki pač ni kriv, da mu je ata [censored].

Je imel srečo, da ni bil za njim kak italjanski kamionar, bi ga verjetno zrinil s ceste.

Lp

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Mene pogrejejo krjavli, ki se brezveze vozijo po prehitevalnem pasu in mi kradejo zalet, ki mi nadomešča manjek konjev. Je pa res, da me taki ki peljejo 130 nikdar ne jezijo, ker grem ponavadi počasneje, pri manjši brzini pa tudi cliotu ne manjka konjev v tisti hrib. Sicer pa grdo od tebe, če se voziš po prehitevalnem pasu, ko ne prehitevaš, pa tudi če se pelješ 130. Pa še dvakrat delaš prekršek
wink-1.gif
Ja res. Če imajo že preveč konj naj se umaknejo nam kateri smo odvisni od zaleta pod klanci.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Danes smo se ga gnali po AC Lenart via MB ena rumen leon ena siv bmw in jaz ....po števcu je blo nekje 200.....je bil kdo od vas zraven....blo zelo zabavno
smile-1.gif

Upam, da ne dobim domu kake slike ....saj tam še menda nimajo montiranega kakega stacionraca....

Nazadnje urejeno:

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
LENART MB omejitev 110 km/h bravo bravo zakaj bi se takmu norcu umikal ker vozim tako kot mati država od mene pričakuje .če sm prav zastopu so tukile sami bacili s pretežko nogo in senco lastike v glavi. potem se čudite če avto spleza na ograjo ,pa jo prebije itd
če bi radi leteli najemi letalo neverjetno

jst