Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Še en primer pacienta kiga ne bom nikoli pozabilse spuščamo po višnjegorskem klancu ...pacient po prehitevalnem končno pospeši preko 130 in ob vznožju klanca dohiti policisko vozilo ki na našo žalost vozi 120. Seveda pacient noče voziti prehitro in zmanjša hitrost na 120 da ne bi prehitel policaja in si s tem prislužil kazni
Če je to res, potlej je bil že itk v prekršku, ker je omejitev na višnjegorcu 100
Jaz sem imel podoben primer, isto v smeri Grosuplje->Ivančna na višnjegorcu. Smo se pa ravno začeli vzpenjati,3 al 4-je avtomobili smo bili na prehitevalnem, nakar prvi dohiti policaja.Policaj sportski lagano lepo cca. 100-110, prvi se je pa krepko usral in bremzal.Ker je neki časa vozil vzporedno s policajem, mu je očitno dokurčilo, pa se je umaknil, mi 3je, ko smo še ostali, smo pa lepo prehitel policaja, pol pa po voznem pasu naprej.Policaj tud mrdnu ni... Ga je pa pol, po klancu dol policaj stisnu do podna, ker smo ga neki časa še lovil 150, pa ga nismo dohtel. No, jaz sm ga v Ivančni, ko je začel promet ustavljat pri izvozu iz AC in ko sm šu mim, se mi je samo smejal....