Slovenske avtoceste in neumni vozniki

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
najlepše je ko se mi nalepi od zadaj na prehitevalnem pasu.pred mano dooooolga kolona proti lj.seveda si držim malo prostega pred sabo,da kombi lahko ustavim.sam določeni tipi izsiljujejo pa blendajo pa par milimetrov od ograje vozijo. brzina pa čez 150km.enmu ki me je fejst znerviru sem pa pajser pokazu,pa je bil takoj miren.tako da se ne umaknem če res ni potrebno.je pa polno takih prigodic.
nekoč me je tako izsiljeval en model s cliotom.sxem se pač umaknu.je šel mimo in mi pokazal prst.ej da ne bi.kombi od 180konjev in sva šla po avtocesti. seveda ni mogel uiti ampak blendal in izsiljeval pa ne bo več. pa še polno je tega

pametno vožnjo na cesti

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mah, če še samo blenda, je okej, mater, če prleti kr z dolgimi za tabo je še večja jeba ...
tongue-1.gif

ta teden, mislim, da v sredo, vozil sem nekje med 140 in 160, zaradi tovornjakov večinoma po prehitevalcu, ko se mi za rit nalima pacient z dolgimi in vozi par centimetrov za mano. vklopim meglenke, skapira kaj hočem. se malo odpre, pospešim na 160 in vozim in on spet, z dolgimi za mano, par milimetrov. malo potapkam žlajf, in glej frajerja, mi začne blendat pa žugat. prideva nekako ob kolono tovornjakov, kjer me tudi po desni ne bi mogel, jaz pa lepo zmanjšam na 110, pa gremo naprej. seveda je bil model čisto živčen, da bi dolge ugasnil, sploh ne, no, malo pred LJ pa vem, da je bil tisti dan stacionarni radar noter ... ga spleljem, nekako 160 sem imel notri, malce prej na desnega in po žlajfu, on se je šel pa slikat.
grin1.gif
blisk blisk je naredilo. upam, da ga fajn zacolajo, pa da si bo zapomnil lekcijo, [censored] nevaren.

še eno vprašanje - tisti večer, se mi je zdelo, da so vsi tovornjakarji imeli dolge - imajo samo toliko močnejši snop, so samo toliko višji, al dejansko šopajo dolge?

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Ne vem kaj maš od tega, razen, da lahko fino nastradaš. A ni bolj pamentno (ime vstavi po želji) spustiti naprej, očitno je hitrejši, ker te je ujel in naj gre svojo pot, kot se pa z njim zafrkavat in brezveze bit še pri kaki neumnosti zraven.

Mislim da, če te slika AC radar se nič ne zabliska, ker je infrardeči "fleš" in tega oko ne zazna.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
Mislim da, če te slika AC radar se nič ne zabliska, ker je infrardeči "fleš" in tega oko ne zazna.

ne-ne-1.gif

Se kar lepo zabliska.
wink-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jest ko se peljem po avtocest enostavno izklopim živce in to je to
cool-1.gif

Nima smisla, ker je vedno več pacientov po cesti sploh zdej k so vinjete so vsi na avtocesti.

Edino kar pomaga je če voziš 160 km/h ali več pa tolk prletiš, da se te un pred tabo dobesedno userje. Parkrat poblendaš in se ti vsi umikajo. To je edina formula, sam je tud precej nevarna
ne-ne-1.gif

Drugače se mi je pa prejšnji teden zgodilo, da smo se peljali po vrhniškem klancu navzdol in je kamion kamiona prehiteval. Vozili smo se 70km/h na uro, pa prleti en tip za mano z mrcedesom in blenda k zmešan. Pomojem ga je tista zvezda na volanu tolk zaslepila, da ni vidu kamiona pred mano. Jest sem mislu, da se mu bo zmešal. Ker je bila drugače avtocesta prazna me je prvič imelo, da bi mu na bremzo stopil, sam mi pač moje zdravje pomeni več zato mi nisem.

Pa je še kdo opazil kako so agresivni in hitri vozniki s citroeni C5
stupid-1.gif
??Ali imam samo jest take izkušnje??

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fetici pravi: Pomojem ga je tista zvezda na volanu tolk zaslepila, da ni vidu kamiona pred mano.
Verjetno je v bistvu kamionu blendal, ti si bil pač vmes ...
Saj ni treba imet takoj občutka, da se vsi nate spravljajo (ne leti le nate, ampak tudi na ostale v podobni situaciji). Včasih so čisto druge stvari v igri.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Na to sem tudi sam pomislil, sam mi je tolk za ritjo vozil in mahal, da sem ugotovil, da je vse to namenjeno meni. Kamion je prehiteval tam kjer je mal ovinka
rolleyes-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Takšnemu se takoj umaknem, ga spustim do kamiona, se postavim na prehitevalni izza njega in blendam kot nor...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
KULTURA je vsako LETO SLABŠA.

Zakaj je to tako, pa vsi dobro vemo, smo kar sami KRIVI, da pustimo takoj stanje.

Toro

Pripravnik
20. avg 2007
112
0
16
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
...
Pa je še kdo opazil kako so agresivni in hitri vozniki s citroeni C5
stupid-1.gif
??Ali imam samo jest take izkušnje??

Ampak res, prejšnji teden je en pritlikavec s C5 (grb Trebnje ali nekaj takega) na dolenjski avtocesti butnil zraven mene skozi cestninsko postajo s kakšnih 150 km/h. Sem kar zinil. Očitno so dolenjski policaji drugačni kot gorenjski, ki redno stojijo z laserjem na Torovem. Saj za 150 km/h pri omejitvi 40 km/h si niti ne znam predstavljati, kakšna je kazen. Ene dvajset pik, odvzem, valjanje v katranu in perju, namakanje v Ljubljanici, večerja z Damjanom Murkom in električni stol?

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Omejitev je 60km/h. Tisto je samo cestna oznaka in ni predpisan prometni znak, tako da me zanima, zakaj so si sploh nakopali stroške z risanjem teh zadev na asfalt, ker ne predpisujejo prav ničesar.
evil.gif

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
car. umaknit se na zacetku ze pa je pretezko al kak?

bonk.gif

že res naj se umaknem.ampak zakaj bi se moral umikati enmu debilu, če je pred mano kolona vozil.jaz naj bi se umaknu ,pa na silo ustavljal in se ponovno urival zarradi enga bedaka, ki bi izsiljeval naprej,ej če bi bila možnost da se ustavim in mi taista oseba pride težit, zakaj se nisem umaknu ker me je izsiljeval mislim da se ne bi dobro končalo.
če se ti mudi pojdi 5min prej pa je

jst
17758-icon_confused.gif

vozite po pameti(tega se najbolj bojim) ni težko pritiskati na gas problem je ustaviti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lep dan
priden.gif

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Spoštovani nedeljski vozniki, ki se vsak dan vozite po avtocestah. Tisti, ki imate premajhne tiče in ne prenesete, da vas kdo prehiti, vrnite vozniško. Tisti, ki smatrate prehitevalni pas kot pas, ki je namenjen vožnji po njem in ne prehitevanju, vrnite vozniško. Tisti, ki ne pogledate, kaj se dogaja za vami, preden menjate pas in/ali ne uporabljate smernikov, vrnite vozniško.
Že tako mamo ceste v razsulu, ne rabimo še take zalege da otežuje situacije. Kot bi gledal opice v živalskem vrtu ...

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Zaradi takih imbecilov se je danes zgodila nesreča pred cestninsko postajo torovo, kjer potekajo dela na cesti. NA RAVNEM!!!! Kako je to sploh možno? Očitno je en nedeljski voznik spregledal table za omejitev, hkrati pa se gledal v ogledalo kako je retardiran in spregledal kaj se dogaja pred njim ..... pok. In zaradi parih idiotskih opic je par tisoč ljudi čakalo pol ure v koloni za brezveze. Vsaka vam čast, bebci!
smile-1.gif