Slovenija ima talent

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Mi smo imeli tega Vida na eni službeni zabavi kot stand up komika. In iskreno povedano je bil katastrofalen.

No jst sm bla na njegovem stand-upu slab mesec nazaj in imam ravno nasprotno izkušnjo. Vsi v dvorani smo umirali od smeha...je imel dobre fore
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:

Glede Jožeta Kralj, ali pletilca, pa je sramota za POP TV, da so sploh dopustil, da gre tak človek javno na TV.

Se strinjam. Isto velja za tisti trio, kjer so na oder pripeljali 80 letno mamco, za katero dvomim, da se je sploh zavedala kje je in kaj se dogaja. Eno je, da se ljudje sami iz sebe norca delajo, drugo pa da na oder zvabijo človeka, ki se ne zaveda samega sebe.
stupid-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Vseeno mi je kje si se nasel, to ni bila poanta mojega posta.

Res je, animiranje nekaj 10 potrebnih solajoce se mladine, ki so se pod znatno dozo alkohola je resnicno izkusnja, ki jo ne pozabis. Ne pozabis je zato, ker pozabis koliko studentk si podrl kot animator, to je ta izkusnja.

Ja, zato pa nekatere naženejo po eno sezoni, drugi so pa vseh katalogih.

Pa ne vem kaj sploh bevskaš. Za tako delo je imeti talent, tako pač je. Jaz priznam, da bi bil obupen vzgojitelj, ker ne bi znal pomiriti tropa vreščečih 4-letnikov, nekatere ženske pa to počnejo že celo življenje in jih otroci celo obožujejo.

Sicer pa izvoli na eni frendovi porok ali pa petdesetletnici za eno urco prijeti mikrofon v roke, eden naj pa nato podeli ankete kako si se odrezel...

In ne - nisem animator.

lp

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.597
1.275
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:

Glede Jožeta Kralj, ali pletilca, pa je sramota za POP TV, da so sploh dopustil, da gre tak človek javno na TV.

Se strinjam. Isto velja za tisti trio, kjer so na oder pripeljali 80 letno mamco, za katero dvomim, da se je sploh zavedala kje je in kaj se dogaja. Eno je, da se ljudje sami iz sebe norca delajo, drugo pa da na oder zvabijo človeka, ki se ne zaveda samega sebe.
stupid-1.gif

glede tistega tria.... je bolj štos klko se meni zdi:

in pa: njihov blog

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ni mi jasno, da na podlagi animatorstva v cunga lunga agenciji, povelicujes njegove sposobnosti kot, da je Nelson Mandela v showbizu, v bistvu je samo se eden izmed mnogih. Nic posebnega. Ne razumem.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
glede tistega tria.... je bolj štos klko se meni zdi:

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/PGj9ov3mQr8"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/PGj9ov3mQr8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

in pa: njihov blog

Bolj švoh štos je to. Skoraj huje kakor če bi bili resni...

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kaj pa uni kekec "toše" ma 7 otrok pri 22?!!?!?!??!?!?!?

eh, sem zdaj šele gledal ma 3 svoje 3 ženine 1 posvojenega

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ni mi jasno, da na podlagi animatorstva v cunga lunga agenciji, povelicujes njegove sposobnosti kot, da je Nelson Mandela v showbizu, v bistvu je samo se eden izmed mnogih. Nic posebnega. Ne razumem.

Napisal sem, da ima talent za delo z ljudmi. Prav tako sem napisal, da oddaje nisem gledal in ne morem komentirati njegovega vodenja, sem pa prepričan, da je dovolj nadarjen, da se razvije v dobrega voditelja. Oziroma dobrega vsaj za slovenske razmere.

Sicer pa ne vem kaj se ubadam z večnimi nergači... samo še Jado manjka v tej temi...
crazy1.gif

lp

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kaj pa uni kekec "toše" ma 7 otrok pri 22?!!?!?!??!?!?!?

eh, sem zdaj šele gledal ma 3 svoje 3 ženine 1 posvojenega

... in živijo v hudi revščini, sem prebral v današnjem nedeljskem. A je treba še 3 nardit, pa še enga posvojit, če je že tako kriza? Neodgovorno, bi jst temu reku.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Tole z Benjaminom mislim da je bilo nekako zrežirano, za gledanost...
Bolj kot se folk jezi in sekira, več se o tem piše in govori in posledično je višja gledanost.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Danes sem prvič gledala. Ne vem, nekateri se res precenjujejo, drugi delajo norca sami iz sebe, tretji so pa res super.

Z zadnjim nastopom si je žirija naredila bruko, res, fant je bil super. Naprej so dali res tudi kakšen "nesmisel", kakšnega ki bi si zaslužil so izločili.

Poles in njegov sovoditelj... katastrofa
bonk.gif
.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Sem gledal danes. To na koncu je pa bilo res čisto mimo. Mislim, onemu prekmurskemu Pišti namenita "DAAA", temu malemu Jacksonu pa adijo ...
bonk.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Sam če realno pogledaš, ka bo mali čez cel show fural Jacksona? Men je bil odličen, samo kaj bo pa drugič?
Pišta bo pa že drugič kaj naštudiral
grin1.gif
Kaj je pa narobe z voditeljema? Kaj bi lahko naredila več v takem tipu odaje?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Pomojem prva dva v komisiji nimata nič več gobec za otresat ko tretji reče svoje. To je bilo narobe.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni pa je bil mali Jackson dokaj povprečen. Izgled je bil v nulo, samo petje pa bolj tako-tako. Nobene škode ne bi bilo, če bi ga izločili. So mi pa šli na živce njegovi starši, ki se jim je podrl svet, ko so dvakrat slišali ne.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Se strinjam.
Mali je bil v petju povprečen.
Če že kopira Jacksona, potem naj pokaže moon walk, pa ostale move od njega.

Ne pa, da ga samo oblečejo - saj ni tole maškerada.

So pa meni tudi šli na jetra starši, predvem mama. Svet se ji je podrl, ker njen sinko ni prišel v drugu krog.
Žalostno.