Slovenija ima talent

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Katastrofalna režija oddaje.
bonk.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kolegica očitno ni bila dovolj interesantna za Pop TV... Morajo tudi malo delat na gledanosti z raznimi kurami in pavi ter podobnimi "talenti".

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
režija oddaje je na psu
bonk.gif

idiote ki ne vejo kam bi z časom kažejo nekoga ki bi ga bilo pa zanimivo pogledat pa samo insert
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kva je hotu dejansko un slaščičar pokazat s kuro, mi še zdej ni jasn? Dve let je pripravlju ta nastop, wtf...

Tamala je bla zakon s svojo plesno točko, edini pravi talent do zdej če prou pomislim...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Tisti mladi kitarist in Toše sta bila ok. Pa tista mala plesalka tudi (čeprav dvomim, da ima le 12 let).
Ostalo (in celoten koncept) pa tipično Poptvjevsko - ponižujoče do ljudi. Sramota.

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
43
ksz....

V tej oddaji še kamerman nima talenta! Večina časa snema občinstvo in komisijo ne pa nastopajoče.
Bolj primeren naslov bi pa bil Slovenija nima talenta oz. Yugoslavija....

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Tisti, ki je štrikal - pa menda ne boste rekli, da niste opazili da je pač malo no, poseben? Z njim je bila njegova mama, verjetno ga je ona naučila štrikat in mu tudi vbila v glavo da je zato nekaj posebnega, pa se je poba pač prijavil. Dela na komunali, sej ste slišal... Pač revež ni sam kriv, če je malo zaostal... In čist prav dam Čakarmišu da mu je dal JA tako, zgolj za spodbudo... Verjetno je bil istih misli kot jaz; Naj ti bo, da se ne boš čisto osmešil pa da bojo kolegi vidli, pa da bo mama ponosna...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Meni se je zdelo trapasto, da so ga sploh spustili do tukaj. Fant je malo revež in skrajno neetično je, da ga osmešijo pred celo Slovenijo. Vse za večjo gledanost in da danes tukaj glodamo kost.
No, saj jaz sem to gledal včeraj trikrat
evil.gif
tako kot Kmetijo in podobne POP oslarije.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
vceraj ujel zacetek, ko sem videl prvi dve "slovenski kuri" pa "slovensko babico" pa "slovenskega bob dilana" pa "slovenskega filipinca", sem ugasnil... bruhanje, pa voditelja bruhanje, posiljena žirija, pa polna dvorana like 40 gledalcev... only in slovenia..

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kot bi se spravili eni gimnazijci delat oddajo, with all due respect. Ko nastopajo kandidati, je 3/4 časa kamera na komisiji in njihovih izrazih na facah. Ko so uni akrobati plesali, kamerman sploh ni lovil bejbe v kamero, ni folgal.
rolleyes-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ksz...

samo imamo v nedeljo zvečer res izbiro ali gledat unga debila mariota ali talente.hvala bogu za diskoveri in šport tv
uf-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Tisti mladi kitarist in Toše sta bila ok. Pa tista mala plesalka tudi (čeprav dvomim, da ima le 12 let).

Se strinjam.

Sicer pa nekateri nimajo niti malo samokritike...
uf-1.gif
Ene je bilo res prav težko gledat/poslušat.