Mi smo imeli tega Vida na eni službeni zabavi kot stand up komika. In iskreno povedano je bil katastrofalen. Od dobre pol ure monologa na odru, smo se mogoče ene 3X malo zasmejali, drugače pa je klatil bedarije. Smo pa nekaj tednov pred tem imeli isto na službeni zabavi komika Perico Jerkoviæa, pa smo umirali od smeha. Je bil 100X bolj zabaven in smešen. Tale Vid pa je po mojem mnenju kar nekaj. In glede na viden njegov nastop, me ne bo nihče prepričal, da je model dober komik. Meni pač ni.
Glede Jožeta Kralj, ali pletilca, pa je sramota za POP TV, da so sploh dopustil, da gre tak človek javno na TV. Meni osebno se je fant kar malo zasmilil. Videti je bilo, da je malo "omejen" in mislim, da so se mu ljudje že tekom življenja delali norca iz njega in res je verjetno zadnje to, da se sedaj dela še cela Slovenija norca iz njega. Drugače pa je čisto fejst fant, uživa v stvareh, ki so nam popolnoma brezvezne in vsakdanje. Koneckoncev sestavljati sestavljanko s 5000 koščki ni neka posebna umetnost, za njega pa je očitno to velik projekt. Svaka mu čast, da je na to ponosen in v tem vidi smisel zabave. Jaz ga spoštujem!