Slovenija ima talent

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zaodrska sovoditelja; kaj dela un s črno čupo zraven ne vem. kaj misli, da bo tole njegova odskočna deska?? bo. v jamo. Un poles je pa kar ok...

Dej zadrž se rajš takih komentrjev če človeka ne poznaš no!
stupid-1.gif
bedak!
Raj mal bolj razgledan postan pa ti bo marsika lažje v življenju....
rolleyes-1.gif

pa me razsvetli. da vidimo... mogoče bom pa spremenil svoje mnenje.

nič ne rečem, mogoče je v privat življenju čist ql oseba, sam kot voditelj mi pa pač ni ql. in ne vem kaj ima to veze z razgledanostjo.

Vid je izjemen animator in je delal na Collegiumu skupaj z našim didžejem.

lp

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, katera vlada je boljša: Pahorjeva ali Janševa?

OFF: da vidnm, kdaj boste dojeli določene reči ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zaodrska sovoditelja; kaj dela un s črno čupo zraven ne vem. kaj misli, da bo tole njegova odskočna deska?? bo. v jamo. Un poles je pa kar ok...

Dej zadrž se rajš takih komentrjev če človeka ne poznaš no!
stupid-1.gif
bedak!
Raj mal bolj razgledan postan pa ti bo marsika lažje v življenju....
rolleyes-1.gif

pa me razsvetli. da vidimo... mogoče bom pa spremenil svoje mnenje.

nič ne rečem, mogoče je v privat življenju čist ql oseba, sam kot voditelj mi pa pač ni ql. in ne vem kaj ima to veze z razgledanostjo.

Vid je izjemen animator in je delal na Collegiumu skupaj z našim didžejem.

lp
In? Tukaj se že ni izkazal

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Nisem gledal, zato njegovega voditeljstva ne morem komentirati, samo senjurju sem hotel malo razložiti ozadje.
smile-1.gif

Davidoff: animatorstvo ni tako simpl kot se sliši in poleg veliko nesposobnežev, ki so tja hodili samo na dopust, je Vid dejansko eden izmed najboljših. Pa za spremembo tudi off-duty zelo ok človek.

lp

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok. sam to ga še vedno ne naredi dobrega voditelja. sej mogoče bo v prihodnosti kaj iz njega, sam trenutno je to to...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a veš kwa, dej bod raj tih s tvojimi predlogi, če ni fejst descov več halooo ne delajo več takih ni ni njente nema više all gone to Sweden
grims-1.gif

klinc, hotla sem povedat, da uni k NISO talenti bodo izločeni ane, tko da ostanejo sam talenti in izmed talentov mi je bil najbolj všeč mali, zj vi pa vedno začnete kritizirat, valda k vi mate pa tolk talentov, da POP tv ne bi mogla sfolgat programa, če bi se vi prjavl
rolleyes-1.gif

jaz mam talent delanja medu
roza.gif
majč zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Roko na srce, animatorstvo ni nekaj kar bi cloveka popeljalo v visave slavnih in sposobnih. Se posebej pri agenciji kot je Collegium, ki je sestavljena iz nedokazanih Stajerskih falirancev ter Ljubljanskih cefurjev s prevelikimi soncnimi ocali, ki so za 200 evrov zepnine pripravljeni delati budalo iz sebe.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
poles ne vem kaj dela med voditelji...zadnjic sem pozorno poslusal kaj govori in uporablja tolk mašila, da recimo če 10 minut govori pove ravno tolko kot ce jaz molčim, torej bi bilo bolje da bi bil tiho...bolje da bi, kaj jaz vem, a sploh zna kaj počet v lajfu? ker komik tudi ravno no.. v glavnem, bedna scena.. tale vid pa tudi posiljen.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Mi smo imeli tega Vida na eni službeni zabavi kot stand up komika. In iskreno povedano je bil katastrofalen. Od dobre pol ure monologa na odru, smo se mogoče ene 3X malo zasmejali, drugače pa je klatil bedarije. Smo pa nekaj tednov pred tem imeli isto na službeni zabavi komika Perico Jerkoviæa, pa smo umirali od smeha. Je bil 100X bolj zabaven in smešen. Tale Vid pa je po mojem mnenju kar nekaj. In glede na viden njegov nastop, me ne bo nihče prepričal, da je model dober komik. Meni pač ni.

Glede Jožeta Kralj, ali pletilca, pa je sramota za POP TV, da so sploh dopustil, da gre tak človek javno na TV. Meni osebno se je fant kar malo zasmilil. Videti je bilo, da je malo "omejen" in mislim, da so se mu ljudje že tekom življenja delali norca iz njega in res je verjetno zadnje to, da se sedaj dela še cela Slovenija norca iz njega. Drugače pa je čisto fejst fant, uživa v stvareh, ki so nam popolnoma brezvezne in vsakdanje. Koneckoncev sestavljati sestavljanko s 5000 koščki ni neka posebna umetnost, za njega pa je očitno to velik projekt. Svaka mu čast, da je na to ponosen in v tem vidi smisel zabave. Jaz ga spoštujem!

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Roko na srce, animatorstvo ni nekaj kar bi cloveka popeljalo v visave slavnih in sposobnih. Se posebej pri agenciji kot je Collegium, ki je sestavljena iz nedokazanih Stajerskih falirancev ter Ljubljanskih cefurjev s prevelikimi soncnimi ocali, ki so za 200 evrov zepnine pripravljeni delati budalo iz sebe.
smile-1.gif

Kakšna huda referenca mogoče res ni, je pa dobra izkušnja za delo z ljudmi oz. večjim številom ljudi. Peter Poles je recimo tudi začel tam...

Pa falil si geografsko klasifikacijo - primorski čefurji in ljubljanski faliranci.
smirk-1.gif

lp

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Res je.
Stvar ni ravno enostavna, še posebej če so velike enobarvne površine.

Ravno talent pa to ni.
grin1.gif
Bolj je vztrajnost.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vseeno mi je kje si se nasel, to ni bila poanta mojega posta.

Res je, animiranje nekaj 10 potrebnih solajoce se mladine, ki so se pod znatno dozo alkohola je resnicno izkusnja, ki jo ne pozabis. Ne pozabis je zato, ker pozabis koliko studentk si podrl kot animator, to je ta izkusnja.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
a veš kwa, dej bod raj tih s tvojimi predlogi, če ni fejst descov več halooo ne delajo več takih ni ni njente nema više all gone to Sweden
grims-1.gif

Šveden? Ah, teh je pa tud pri nas dost, kaj bi hodila na Švedsko ...
evil.gif

Pa, BTW, moj predlog je konstruktiven. Si že vidla S-neta, da se ga tko vehementno braniš? On bi zate naredu vse, ti pa tkole ...

Ja no, mal se pa moram strinjat s tabo: nekateri modeli so pač neponovljivi, unikatni, res jih ne delajo več.
p.s. ampak veš, taki so v glavnem že pa-pa ... oddani ...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kva pa bosanski BobDilan, ni nobenmu ostal v spominu? Crniiiiiii leptiruuuuuu
grin1.gif