Slovenija ima talent

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mali bi šel iz prve BP naprej, če ne bi bil oblečen v Michael Jacksona. Če bi bil pač en fant, ki zapoje njegov komad...

Moram tega prlimat. Tamal kocine dvigne.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Kar se tega tiče se strinjam, itak pa bo mogel v drugem krogu pokazati več, tako da bomo videli takrat.
Tudi ni tako slabo, da otrok pri 12. v angleščini tako zapoje...

Sej so vsi oponašali nekoga... verjetno bodo zmogli še kaj.

Starši pa... mami se je svet podrl
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Meni pa je bil mali Jackson dokaj povprečen. Izgled je bil v nulo, samo petje pa bolj tako-tako. Nobene škode ne bi bilo, če bi ga izločili. So mi pa šli na živce njegovi starši, ki se jim je podrl svet, ko so dvakrat slišali ne.
467716-post_slo.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
mali je angleško zapel bolje kot 99% slo estradnikov, tako da ni kej, je pa res, da vprašanje kaj bo lahko pokazal naprej...nekako sumim, da bodo morali kaj drugega zapet/zaplesta ali pa čik ugasnit v uhi
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mali je angleško zapel bolje kot 99% slo estradnikov, tako da ni kej, je pa res, da vprašanje kaj bo lahko pokazal naprej...nekako sumim, da bodo morali kaj drugega zapet/zaplesta ali pa čik ugasnit v uhi
smile-1.gif
Zato pa se mu da še eno šanso, ne pa mu tip reče naj drugo leto pride. Halo no, tako slab res ni bil.

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
446
49
28
43
Slab ni bil ,ampak, ni mi pa bil kj posebnega. Tam je lepo odpel, oblečen v Michaela Jacksona in to je to. Če bi še zaplesal kot on, bi že bilo nekako. Ampak že Jacksonov ples-kdo ga pa še ne zna oponašati.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ksz...

una baba v ziriji je men mal čudna. prvo kot prvo ne zna govort niti slovensk. Pa kdo sploh je ona? a res taka profesionalka? Pa včeraj kar jokat pa to... pa dej baba odrasti. Očitno je bila zaljubljena v michaela, in ko ga je vidla na odru, se je kr stopila. In kako naj potem taka čustvena razvalina kaj objektivno oceni??? in ja, men se je zdela izjava, da naj pride drugo leto, čist na mestu. Pač naj še malo povadi, pa bo. poba obeta, sam ni se še izpilil. Jest ne vem, kaj je tok groznega tukaj. sej bo pa v drugem krogu odletel. a to bo pa kej lažje za mamo in očeta, k skozi sina živita svoje nedosanjane sanje? predvsem me zanima, če mulo sploh ve o čem poje, al se je samo nadrkal besedilo in ga potem poje...

Pa tud, kot je nekdo zgoraj omenil, ne more se žirija kar med sabo bockat kdaj je JA in kdaj NE... sm mislu da je čakarmiš pač tihi vodja te žirije, pa očitno ni...

I

Izbrisan uporabnik 3287

No ja. Mali je dobro zapel. Kaj pa če nas mali preseneti v drugem krogu. Malo dvomim, da zna samo en komad.

Glede na to, kaki kekci gredo naprej, je mali bomba proti njim.

Žirija je "super duper" strokovna. Pod katerim kamnom so našli to bjondo?
sprasujem se.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam men je zanimivo - vsi k oponašajo tele "dobre, profesionalne" pevce so sami 12-letniki. Kok se jim pa kej glas spremeni z leti. Sej umetnost je imeti pri 30. tak glas, da greš lahko visoko... dobra je bla una, k je nušo oponašala, al eno slo. pevko...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Stric pravi:
Se strinjam.
Mali je bil v petju povprečen.
Če že kopira Jacksona, potem naj pokaže moon walk, pa ostale move od njega.

Mali je bil v petju (za to kaj smo od petja vidli oz. slišali tekom oddaje vrhunski).

Tisko ko si rekel moon walk in ostali muvi... Kaj pa drugi, tretji krog, finale? Bo že v prvem krogu
pokazal vse, da bo v drugem krogu odletel ker se ponavlja?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik smt pravi:
No ja. Mali je dobro zapel. Kaj pa če nas mali preseneti v drugem krogu. Malo dvomim, da zna samo en komad.

Glede na to, kaki kekci gredo naprej, je mali bomba proti njim.

Žirija je "super duper" strokovna. Pod katerim kamnom so našli to bjondo?
sprasujem se.gif

Da meni "čakamiš" reče "žal" in pol pride pome zadaj v bekstejđ, me privleče nazaj
in mi reče "čestitam v drug krog greš", vzamem kapo in špegle dol pa mu rečem;
"čakaj malo, prej si bil tako v sebe prepričan da nisem pravi, zdaj se ti pa publika malo
zbuni pa spremeniš tvoje veleumno znanje in poznavanje petja na podlagi parih krikov
13 letnic iz občinstva? "Pfuj, ma kak drug krog, j*bi se, ne zaslužiš si da me ocenjuješ"
Pol pa se bi mu z munwalkom odpelal z odra in se pred zaveso primil za jajca.

Naslednji dan snemam videospot pa makar me sučejo samo na papriki.

Škoda ker je star 12 al kok, pri kakih 18tih in nekaj mozga bi mu to znal rečt.

Direktno na "čakamiša" pa jaz mislim to; Je si glupane, spusto bi malega v drugi krog in ga
tam odstrelil, če ti je že bil tolk slab.

Kera neprofesionalnost po nekoga hodit v bekstejđ in spremenit mnenje v petih sekundah ker se ti
par osnovnošolk in ena mamica dere za vrat in te premagajo čustva. Res profesionalec.

NOT.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej bo pa v drugem krogu odletel.

Pa tud, kot je nekdo zgoraj omenil, ne more se žirija kar med sabo bockat kdaj je JA in kdaj NE... sm mislu da je čakarmiš pač tihi vodja te žirije, pa očitno ni...

v drugem krogu nebo odletel, stavim srajco.

čakamiš je tihi vodja, oz vsaj sokomisijonar mu pridno sledi (vedno imata ista mnenja, če čakarmiš prvi vdari po knofu ali pa reče "JA")

lucika pa je tam za število, nevem no odkdaj pianisti lahko ocenjujejo amatersko petje, bi bla prej dremljeva zato,
barem ima izkušnje z amaterji, pa še zgleda bolj. Ker se je v londonu šolala bo pa zdaj tu pamet solila, gledal sem jo
na eni konferenci v Portorožu 2008, bemomilomaterno ta ni za na oder. Pa pustimo zdaj to.

Mali Ðeko je dobro izpadel, ker ostali pevci bogami so kr nekaj...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
In kaj bo mali Jacko s tem talentom? Ideja je odkriti talent s katerim se da zaslužit kaj, postati slaven. Imitatorjev Michaela Jacksona pa je malo morje. Moral bi biti oblečen casual, pa bi mnogo, mnogo bolje izpadlo.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kaj bo mali Jacko s tem talentom? Ideja je odkriti talent s katerim se da zaslužit kaj, postati slaven. Imitatorjev Michaela Jacksona pa je malo morje. Moral bi biti oblečen casual, pa bi mnogo, mnogo bolje izpadlo.
nahrung002.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

Da se samo malce vrnem na debato o Vidu.
Vid je den najboljših stand up komedijantov na naših tleh. Kdor je bil na njegovih predstavah, ve o čem govorim. Sam sem bil kar nenkajrat pa sem se res pošteno nasmejal. In je tudi materijal za tako zadeve, samo malce se mora še ufurati v voditeljstvo, kar pa ne dvomim da mu bo uspelo, čeprav trenutno izgleda da je v rahli senci Polesa. Vglavnem Vid je zame osebno na odru pravi car in hvala bogu za tega modela, da je mal to sceno (Stand up show) v Slovenijo pripeljal oz. jo dvignil na malce višjo raven.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Dobesedno je senca Polesa. Senca z zamikom. Ko se Poles spontano spomni foro, to potem za njim/z njim dela. Ko je fore konec, se obrne z glavo proti odru in čaka, kaj se bo Poles zmislil.
bonk.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.609
3.974
113
Itak je določeno da bo Vid samo sidekick. Poles je pač Poles, Vid je pa v teh krogih bolj ali manj nihče (v igri za sidekicka je bilo menda itak skoraj vsa standup ekipa)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
najboljsi je bil tisti metalc, ker zajebano je pet brez podlage itd.. car.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Če bodo tole nadaljevali tudi naslednjo sezono, naj postavijo starostno mejo na 16 ali 17 let, ker če ne bomo drugo leto gledali samo še 10-12 letnike (letnice) in njihove preambiciozne starše.