Slovenija ima talent

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Če bodo tole nadaljevali tudi naslednjo sezono, naj postavijo starostno mejo na 16 ali 17 let, ker če ne bomo drugo leto gledali samo še 10-12 letnike (letnice) in njihove preambiciozne starše.
zmaga.gif

Starše z neizpetimi sanjami, ki se jim ob zavrnitvi svojega otroka podre cel svet. Potem pa vso to jezo, žalost,... še na tamalga usmerijo, ki se prej niti ne bi tolko sekiral.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Podpis pod Nigela.

Meni osebno ni bil Majkl nič posebnega, njegova mama je bila NAJBOLJ antipatična in gnusna, ne moreš verjet kakšne je zganjala. Verjetno so si že plane naredili kaj bojo naredil z denarjem ki bi ga tamali dobil.
Meni so bli najboljši prva skupina AC/DC (pregorele varovalke, eto to je to
grin1.gif
) pa un metalc, ki se je najprej neki silil s tisto cro-balado al čem bogom že, pooooooooooool pa smo slišal NJEGA, in kej tok kulskega pa še ne. Za moje pojme je bil on najboljši.

Simpatičen mi je bil tudi un mali Matija; k ga je Čakarmiš neki vprašu, mali pa; Kaj? Lol ... Men je blo simpatično res.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ta Čakarmiš je smotan da je kaj... Misli da je boga za jajca primu... Tudi zgleda ko ena obrita miš...
hysterical-1.gif

Človek ne ve, a je za talente ali čaka kakšno miš...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.

Da se samo malce vrnem na debato o Vidu.
Vid je den najboljših stand up komedijantov na naših tleh. Kdor je bil na njegovih predstavah, ve o čem govorim. Sam sem bil kar nenkajrat pa sem se res pošteno nasmejal. In je tudi materijal za tako zadeve, samo malce se mora še ufurati v voditeljstvo, kar pa ne dvomim da mu bo uspelo, čeprav trenutno izgleda da je v rahli senci Polesa. Vglavnem Vid je zame osebno na odru pravi car in hvala bogu za tega modela, da je mal to sceno (Stand up show) v Slovenijo pripeljal oz. jo dvignil na malce višjo raven.

Dude, dude, dude, dude!

Prava predstava, casual show, recimo javšnik, ko mu nekaj sikneš iz občinstva in te povabi na oder in s tebe naredi
(oz. narediš se sam) vesoljnega debila... Gledal kdo predstavo "Pitje po Evropi". Pač Javšnik&co pijejo na odru in scena da te ubije,
pa eksajo šnops, pa se en zadere z občinstva "Kaj se te pačite če vodo pijete", pa Javšnik: "Halt, stanimo, kdo je to reko?"
Gospod v sivem puliju, pridite malo. Ne čisto resno mislim, pridite malo gor. Res, res, če ste bli tolko da ste nekaj reko, pa še bodite
tolko da pridete na oder. Sedi k nam. Joža nali mu. Ko je ded eksnil ga je komaj zadržal v sebi. Ja, modeli so pili pravi šnops.

In pol cela predstava na temo tega v puliju vsakih 5 minut nekaj pribije.

Sicer pa kak je komu kdo bolj pri srcu, stvar okusa in vrste humorja ki ga ima najraje.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja sej ne pravim, da je Vid edini humorist v državi, daleč od tega. So mojstri ala Javšnik, ki zadevo obvladajo v nulo, sam niso pa aktivni v smilu Stand Upa. No vsaj še nisem zasledil.
Aja Dude, pa si bil na kakšnem Stand Upu, k je nastopal Valič, Vodopivec in podobni? Drugače pa ja, kakor komu paše, okusi so različni, vem pa da je cela dvorana krepala od smeha, kadar sem bil jaz tam.

Drugače pa ja, je v senci ampak verjetno so tudi vloge tako dodelje ali pa se pač še ni "vklopil" v tako vlogo. Tudi mene preseneča, da je malce "zadržan", ker je sicer na odru divji.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.242
113
Evo če mene kdo vpraša bi socialna morala tega pubeca pobrat staršem. Ma kera zabita kura tišči svojega sina na oder in se od zadaj dere "NEEE" ker pač mali ni izbran. Ma bolano do podna. Tista mati si zasluži par vzgojnih!

D_K

Guru
24. sep 2007
3.074
852
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej bo pa v drugem krogu odletel.

Pa tud, kot je nekdo zgoraj omenil, ne more se žirija kar med sabo bockat kdaj je JA in kdaj NE... sm mislu da je čakarmiš pač tihi vodja te žirije, pa očitno ni...

v drugem krogu nebo odletel, stavim srajco.

čakamiš je tihi vodja, oz vsaj sokomisijonar mu pridno sledi (vedno imata ista mnenja, če čakarmiš prvi vdari po knofu ali pa reče "JA")

lucika pa je tam za število, nevem no odkdaj pianisti lahko ocenjujejo amatersko petje, bi bla prej dremljeva zato,
barem ima izkušnje z amaterji, pa še zgleda bolj. Ker se je v londonu šolala bo pa zdaj tu pamet solila, gledal sem jo
na eni konferenci v Portorožu 2008, bemomilomaterno ta ni za na oder. Pa pustimo zdaj to.

Mali Ðeko je dobro izpadel, ker ostali pevci bogami so kr nekaj...

A ni očitno, da je blo to vse skupaj zaigrano, da soi malo zdramatizirali vse skupaj ? Mislim, verjel bi mogoče, če prej nebi pogledal ameriške in angleške oddaje. Tam je to klasika.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.

Vid je den najboljših stand up komedijantov na naših tleh. Kdor je bil na njegovih predstavah, ve o čem govorim. Sam sem bil kar nenkajrat pa sem se res pošteno nasmejal. In je tudi materijal za tako zadeve, samo malce se mora še ufurati v voditeljstvo, kar pa ne dvomim da mu bo uspelo, čeprav trenutno izgleda da je v rahli senci Polesa. Vglavnem Vid je zame osebno na odru pravi car in hvala bogu za tega modela, da je mal to sceno (Stand up show) v Slovenijo pripeljal oz. jo dvignil na malce višjo raven.

Dude, dude, dude, dude!

Prava predstava, casual show, recimo javšnik, ko mu nekaj sikneš iz občinstva in te povabi na oder in s tebe naredi
(oz. narediš se sam) vesoljnega debila... Gledal kdo predstavo "Pitje po Evropi". Pač Javšnik&co pijejo na odru in scena da te ubije,
pa eksajo šnops, pa se en zadere z občinstva "Kaj se te pačite če vodo pijete", pa Javšnik: "Halt, stanimo, kdo je to reko?"
Gospod v sivem puliju, pridite malo. Ne čisto resno mislim, pridite malo gor. Res, res, če ste bli tolko da ste nekaj reko, pa še bodite
tolko da pridete na oder. Sedi k nam. Joža nali mu. Ko je ded eksnil ga je komaj zadržal v sebi. Ja, modeli so pili pravi šnops.

Sicer pa kak je komu kdo bolj pri srcu, stvar okusa in vrste humorja ki ga ima najraje.
In tebi še do danes ni potegnilo, da je "gospod v sivem puliju" samo del predstave?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.

Dude, dude, dude, dude!

In tebi še do danes ni potegnilo, da je "gospod v sivem puliju" samo del predstave?

Ne ni, ker so mi kolegi ki so bili na 2 predstavah prej (ti ki so mi vsi nabijali da morem it gledat) ni blo gospoda v puliju.
Vrjami da če bi zavohal oz. vedel vnaprej za tega gospoda, bi jaz to prej siknil kot on, davidim reakcijo.

Ni to tako v cirkusu, ko jih ven potegnejo 9 pa je vseh 9 del predstave.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.459
113
Sem vceraj poleg drage spremljal tole zadevo... So mi bli vsec oni akrobati... samo dvomim da bodo v naslednjem krogu lahko pokazali se kaj bolj atraktivnega... Ampak zmagala pa je dvodelna omara ki je prisla pet, pred nastopom je povedala da je koemtarji ne morejo prizadeti, ko pa je dobila 3x NE se je pa kregat zacela s komisjo. Mislim jaz bi z vrecko na glavi zacel okrog hodit...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Noro je ja, kaj vse vidiš in slišiš... Kot, da nimajo niti malo sramu, občutka za svet, frendov, ki bi jim onemogočli nastop.
evil.gif
Pa ona jamska dekla, ko se že 2 leti uči pet, prodala bajto za ure petja pri večih profi učiteljih itd.. pol pa tak brez posluha, da ne moreš verjet...

Pa Lucienne, ki so toto našli... o m g

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
U bistvu je meni komplet šov zgrešen. Ne vem kaj je fora, da se na take šove lahko prijavljajo ljudje, ki svoje "talente" trenirajo že vrsto let. V prvi oddaji je bila ena 12 -letna mula, ki je plesala. Valda, da je raja navdušena, če ji pa komplet koreografijo naredi njen trener. Tudi akrobati v drugi in tretji oddaji so super za pogledat, ampak to delajo že vsaj 10 let, tako da ne vem kaj lahko "profesionalci" delajo na takih šovih. Samo še čakam, da Nuša Derenda pride eno odpet
crazy1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.561
1.159
113
Ne rečem, je zanimivo pogledat resnične talente... Ampak te pa vse skupaj mine, ko vidiš kako so ljudje samozavestni, brez samokritičnosti, in kako starši forsirajo svoje otroke... Potem pa POP vse lepo zavije, z glasbo pred nastopom že "napove" ali bo nastopajoči izapdel ali ne, nekatere prikaže kot bebce, nekatere pa kot junake... Za povrhu je pa še identična kopija tujih izborov... Komisija, no ja, za v kakšno vaško gledališče bi še bili...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak zmagala pa je dvodelna omara ki je prisla pet, pred nastopom je povedala da je koemtarji ne morejo prizadeti, ko pa je dobila 3x NE se je pa kregat zacela s komisjo. Mislim jaz bi z vrecko na glavi zacel okrog hodit...
A to je tista z dekoltejem aka "kokeršpanjelova ušesa"?
cool-1.gif

Glavno da bo uspela v tujini.
priden.gif

Drugač bi njej dal še eno možnost da zapoje še en drug, bolj normalen komad. Mislim da je skoraj pri vseh pevcih problem to, da ne znajo izbrat pesmi za nastop.
bonk.gif

Je bil pa včerajšnji del daleč najboljši do sedaj. Je bilo ene par res pravih talentov. Kar nekaj jih ima po moje možnost za skupno zmago
zmaga.gif

Pa tisto trebušno plesalko (ta najboljšo) poznam, nam je plesala na enem rojstnem dnevu.
zmaga.gif

Me je pa razočarala žirija na veliko pri onem glavnem frajerju drugega razreda. Zakaj so ga spustili naprej mi bo vedno ostalo neznanka.
stupid-1.gif

Tolk jaz nisem fušal ko sem prvo besedo spregovoril pri enem letu.
bonk.gif
Ni imel posluha NIČ, ne občutka za ritem, ni znal plesat, vse kar je delal je, da se je pačil na odru in občinstvo in žirija so bili kot ovce, samo da je glavna ovca (starši in kolegi) začela z aplavzom, je sledila stoječa ovacija. Še tamal je bil presenečen, ker je vedel da se sam mal zajebava.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Tista ki se je prepirala je bila res najhujša. Namesto da bi pilila svoj glas, je doma zbirala obremenilne dokaze proti komisiji. Ne moreš verjeti.