Slovenija ima talent

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
KSZ: Upam, da nimamo tudi pri nas takih talentov kot Ukrajinci
crazy1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
KSZ: Upam, da nimamo tudi pri nas takih talentov kot Ukrajinci
crazy1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/RKhpco8UwvY"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/RKhpco8UwvY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

To sigurno ni nameštalka. Niti slučajno. lol.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Ona pa še ena, ki se je kregala s komisijo sta res tapravi...... ne vem odkod samozavest, če sta trčeni da slišita travo cvetet.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ona pa še ena, ki se je kregala s komisijo sta res tapravi...... ne vem odkod samozavest, če sta trčeni da slišita travo cvetet.

Danes se že vsako tele uči solo petja, ne vem pa, če mi kateri izmed njih zna povedat, zakaj to rabi ...
Se že dolgo ukvarjaš s petjem? Ja, dve leti, eno leto pa se učim že solo petja. Okej, če si star 10 let, je to že res nekaj, pri 25 pa v povprečju nič. Izjeme se najdejo, ampak te izjeme se ponavadi ne vpisujejo na popoldanski kurs solo petja.

Še vedno čakamo Majo Keuc, da pokaže mulariji.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Emmm, tista iz Domžal je stara 34 let, pa se šele dve leti uči pet. Svaka čast tem učiteljem, da niso obupal nad njo. Denar, sveta vladar...

Za moje pojme je bil dober operni pevec, pa tista mala na koncu z violino... Da so dejansko malček izstopili iz povprečja.

Željko iz Jesenic
hysterical-1.gif
okej sej vem, da ni čist normalen, ampak kako da fak je sploh prišel naprej, to mi bo tud večna uganka... al pa un tamali hiperaktivnež, ki je zgolj zarad gobcanja prišel naprej...

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Po padcu bi lahko povedali, če je bil fake...Zgleda čisto pristno, samo ne vidi se, če je padel ali se je vlegel
smile-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik pediater pravi:Pa tisto trebušno plesalko (ta najboljšo) poznam, nam je plesala na enem rojstnem dnevu.
zmaga.gif

Ne gledam tega showa, me pa zanima, če je bila to slučajno tale.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ta punca je bila res čudovita, ne samo njen nastop ampak tudi njen odnos, obnašanje. Tako prisrčna in preprosta.