Slovenija ima talent

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Nimaš talenta
grin1.gif
(če smo že v tej temi)

niti malo
smile-1.gif
pa sem poiskal nekoga ki ga recimo ma,
pa sem prisel do zakljucka da me pac jebe v glavo.

Mu bom mogo prfoksu prfoksastemu poslat en alkoholen flumaster domov...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ksz.

Gleda kdo od vas slovenija ma talent? V nedeljo?

Jaz.
cheer.gif
Enkrat poslušal iz druge sobe in pogledal par "kao dobrih" nastopov po youtube.
Še vedno čakam na talent
smirk-1.gif
Ena je bila dokaj blizu temu, samo je od štarta malo zafušala.

Edit.
Ok, zdej poslušal uno malo iz zadnje oddaje. In potem vidim komentar:
Citat:
in dočakala ga je med talenti, ki so se predstavili na četrti avdiciji, saj ob nastopu male Line tudi on ni ostal ravnodušen, imel je rahlo solzne oči in tresoč glas. Je ona tista zmagovalka, ki jo išče tričlanska žirija?

WTF? Kaj za vraga jo tako hvalijo, ko je parkrat tako očitno fušala.
Res da je še mala in pohvala za petje ter pogum, samo lepo prosim no, ne mi pretiravat...

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
WTF? Kaj za vraga jo tako hvalijo, ko je parkrat tako očitno fušala.
Res da je še mala in pohvala za petje ter pogum, samo lepo prosim no, ne mi pretiravat...
Če ti ne bi bil tak butl
stupid-1.gif
, potem bi vedu ,da se naravni talent opazi pri njenih letih ali še prej , ker še ni bilo veliko časa za šolanje le tega. Ko pa pride na oder tepec tvojih let , je pa že težje razločit , al je res naravni in bo še napredoval ,al pa se je piflal vsakodnevno 20let in je to vrhunec vsega kar bo kdaj zmogel.
Iščejo pa se talenti , ne pa genijalci tvojega kova ,ki so vrhunski strokovnjaki za vse možno na tem svetu.
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Uuuuu lej, lej. Forumskega tepčka spet nekej meče.
hysterical-1.gif

Capl, pejd pojest liziko in še dalje nadgrajuj svoj talent za idiota, ker ti gre res vrhunsko. Zihr bi zmagal na talentih, če bi se prikazal tam.
evil.gif

In ne dečko, point oddaje ni v iskanju mogoče potencjalnih talentov čez n-let, ampak iskanje talentov.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Jaz tudi gledam. Morm rečt, da se eni res precenjujejo, kot npr. tisti prvi ki se je takooooooo hvalil kot da je namestnik Boga na Zemlji in da brez njega slovenski pevci še mrdnit ne znajo. In sem res pričakovala bog bogova nastop, pol ti pa uleti z neko duhamorno pesmico ki naj bi bila po njegovem kajpak vrhunec umetnosti... Ma daj ne seri please...
uf-1.gif

Všeč mi je bil nastop psičke (in njene lastnice) !!! Sicer ne vem kok je to kej primerno za zmagovalko, ampak definitivno sta si naredili super reklamo, res sta delovali zelo usklajeno. Moji favoritki, definitivno.

Lina... ja, mala res izstopa. Takšen tresoč glasek, ki se spremeni v samozavesten pevski glas v težkem komadu, ki je zapovrh vsega še v angleščini... Svaka ji čast! Dvomim pa, da bo zmagala.

Všeč so mi bli še zvonci (Edelweiss) čeprav mi je bil nastopajoči rahlo preveč vase zagledan in aroganten. Kan-Kan totalno brezveze, športne modrčke bi pa tud js priporočala (Kastelic FTW
hysterical-1.gif
)

Tisti par (kitara in dolgi blond lasje) - bla sta mi tud OK, punca ima dober glas in bi ziher uspela kot kakšna country pevka kje v Ameriki, pri nas takšna muska še ni dost dobr sprejeta, žal. Tud oblečena je bla primerno, njemu so manjkal cowboy boots in Stetson na glavi, pa bi bla dbest parček.

Emmmm, who else?
Joe Cocker - krneki, ajde glas ma v redu. Slepi fant - tud okay. Palčki in Sneguljčica - me niso prepričal. Ostalih se pa ne spomnim.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Joe Cocker - krneki, ajde glas ma v redu.

Kaj pa je problem? Ker ni bogat 50-letnik? Ker ni super lep? Vprašam, ker praviš "ajde glas ima vredu", hkrati pa je krneki.
crazy1.gif
Danči je car!!!
cheer.gif
Je skoraj moj sosed.
Njegov poklic je One man band, Joe Cocker je pa njegova specialiteta.
zmaga.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Napram vsem ostalim mi pač ni nič posebnega. Je to tok težko razumet? Al je težko razumet, da mam tud js svoj mnenje? Men je pač original Joe Cocker najboljši in za moj okus se ga ne more noben dotaknt...

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Včeraj so začeli s talenti tudi Italijani.
In ne, nimamo mi največjih čudakov na svetu...

Dva tipa sta odrigala (ne, ni tipkarska napaka) en komad, eden je bil oblečen normalno, drugi kot wrestler
confused-1.gif

En možakar je odpel duet z bicepsom na svoji desni roki, drugi pa se je šel živo enciklopedijo (ta je že dobil povabilo na oddajo Lepo je biti milijonar - eden od članov žirije je voditelj te oddaje).

Skratka, še en zabaven večer
grims-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana

Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sej vem, da je Slovenščina težka, ampak Lucienne? pa nima lih talenta za jezike kajne?
grin1.gif

Ženska je prav neposlušljiva
uf-1.gif

zadnjič sem prvič gledala .... v spominu sta mi ostala parček v belem in tamala lina ... v lokalu so si vsi solze brisal ob njenem nastopu ... hehe

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sej vem, da je Slovenščina težka, ampak Lucienne? pa nima lih talenta za jezike kajne?
grin1.gif

Ženska je prav neposlušljiva
uf-1.gif

zadnjič sem prvič gledala .... v spominu sta mi ostala parček v belem in tamala lina ... v lokalu so si vsi solze brisal ob njenem nastopu ... hehe
Ste se šprical z limono?
grin1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Joe Cocker - krneki, ajde glas ma v redu.

Kaj pa je problem? Ker ni bogat 50-letnik? Ker ni super lep? Vprašam, ker praviš "ajde glas ima vredu", hkrati pa je krneki.
crazy1.gif
Danči je car!!!
cheer.gif
Je skoraj moj sosed.
Njegov poklic je One man band, Joe Cocker je pa njegova specialiteta.
zmaga.gif
Heh, se mi je zdel, da ma mal vašega naglasa.
wink-1.gif

Glede unega slepega... men je bil pa takooo težak!
stupid-1.gif
Neglede na to da je slep, se mi je zdel en attention whore brez nekega hudega talenta!

A se že kdo spovne kako je blo ime tistemu hipi paru na koncu?
smile-1.gif
Punca mi ma tok hud glas, bi z veseljem še enkrat poslušal.