Slovenija ima talent

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
jst bi bil rad v komisiji

hysterical-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.566
477
83
Preletel malo prej tole odajo. Živa groza. A folk res nima niti malček samokritike?

Talent, ki so ga imeli na plačilni listi so pa v rit sunli >> Ališiča.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Mene prav zanima kaj za en talent imate pa vi tle z alterja za pokazat? Druge je najlažje kritizirat, sebe prvo poglejte.

Sem gledala in tamali, ki je igral na kitaro komad od Erica Claptona, je fuuuuuuuul dober.
zmaga.gif

majč

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mi smo si tudi ogledali oddajo. pa kaj naj rečem... bom še pogledal...

+
vidiš koliko posebnih ljudi je tudi v tako mali deželici kot slovenija. Vidiš, kaj vse vidijo ljudje kot "talent".
mogoče se bo res odkril kakšen čudež ala Boyle

-
žirija; una baba tud slovensko ne zna dobro, in zdi se mi tud, da nima dost pojma o talentih.
zaodrska sovoditelja; kaj dela un s črno čupo zraven ne vem. kaj misli, da bo tole njegova odskočna deska?? bo. v jamo. Un poles je pa kar ok...

Pa un k je štrikal je celo oženjen!!! sej... prihaja pa iz NM, oz. zihr iz kakšne daljne okoliške vasi.
Un filipinc je bil tud kr neki. Kaj počne v Slo že 30 let? pleše?? pa kje???
Dobra mi je bila una plesalka jazzbalet (al kako se reče temu), pa una kitaristka... ostalo pa pofl. pa un k je bil k Murko2 mi je bil tud smešen, čeprav je dobil vse 3 JA. no ja.... branko pa brane že vesta.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Mene prav zanima kaj za en talent imate pa vi tle z alterja za pokazat? Druge je najlažje kritizirat, sebe prvo poglejte.

Eh, kake pa ti pišeš? Kritizirat nekoga, ki si nedvomno zasluži krtitiko ni nič slabega. In, če bi si ogledala oddajo, bi videla, da je bilo 90% prijavljenih enako ali slabše talentiranih od povprečnega alterjevca.

Te zanima, kake talente imamo alterjevci? Na primer jest. No, jest sem skor brez talentov, sem pa tale post napisal v 2 urah in 23 minutah (se prav, mam talent ultra počasnega pisanja). Pol ti polliterski pir ruknem v 10 sekundah. Pa tud temu ne morem reč, da mam talent, pjanc pač .. nadalje mam talent, da NE znam peti, kar je v SLO res talent, ker dons že vsak misl, da zna pet ... največji talent pa je, da vsakogar znam ocenit, česa mu manjka. Naprimer, Slovenetu manjka ena fejst baba, teb pa en fejst dec ....
vidš, mam ekstra talent, zate sem že najdu rešitev. Pa za Sloveneta tud ...

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zaodrska sovoditelja; kaj dela un s črno čupo zraven ne vem. kaj misli, da bo tole njegova odskočna deska?? bo. v jamo. Un poles je pa kar ok...

Dej zadrž se rajš takih komentrjev če človeka ne poznaš no!
stupid-1.gif
bedak!
Raj mal bolj razgledan postan pa ti bo marsika lažje v življenju....
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Dej zadrž se rajš takih komentrjev če človeka ne poznaš no!
stupid-1.gif
bedak!
Raj mal bolj razgledan postan pa ti bo marsika lažje v življenju....
rolleyes-1.gif

pa me razsvetli. da vidimo... mogoče bom pa spremenil svoje mnenje.

nič ne rečem, mogoče je v privat življenju čist ql oseba, sam kot voditelj mi pa pač ni ql. in ne vem kaj ima to veze z razgledanostjo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.255
113
Človeka ni treba poznat, da komentiraš njegovo delo. In to je bilo zanič.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

Če gre nekdo javno kazat svoj "talent", ga lahko mile volje prekritiziramo vsi po vrsti.

Sicer pa še nisem videl oddaje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
ksz
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/txCPOvnS6c8"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/txCPOvnS6c8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

ql

Čeprav tale angležinja jo kar poseka.
smile-1.gif