Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
To je čista politika, žerjav ni bil slab minister in nima kaj odgovarjat za tehnične napake. Glavno da politika laufa in zvesto vzdržuje svoj renome.
Fantič, malce si poglej moj post, v katerem sem Žerjava ocenil kot dobrega ministra, do te zadnje kuhinje. Tako da, to dokazuj komu drugemu.
Glede direktne odgovornosti Žerjava za TEHNIČNE napake ne bom napisal nič, ker ne poznam njegovih pristojnosti, itd.
Je pa Žerjav direktno odgovoren za odpiranje tunela, ki ni imel osnovne zakonsko zahtevane dokumentacije in pa za to, da po tem ni izkoristil svojih pristojnosti (beri moj prvi odgovor tebi, zakaj jih ni) in takoj temeljito počistil pri nadzornikih, nakar pa še poskrbel za to, da bo tunel čimprej pošlihtan. Verjetno so v pogodba kakšni roki, če niso, je pač treba zamenjat tiste, ki take pogodbe sestavljajo. In verjemi mi, da bi imel Žerjav pri tem ''čiščenju'' podporo celotne javnosti, tako da bi si morda lahko tudi upal zoperstaviti kakšnemu lobiju in to preživeti.
Očitno je spoznal svojo napako in svaka mu čast (tudi to sem že napisal v enem od mojih prejšnjih odgovorov), da prevzema odgovornost za to in odstopa. Redki to naredijo, sploh v politiki, temveč raje držijo rit skupaj in upajo, da bo kdo drug požrl vse sranje. Ampak ti veš več kot on sam, a ne? In ti veš, da njemu pa ni treba odstopit
Torej, temeljni problem je v njegovi (ne)reakciji na vse to sranje. Če je pa on podpisoval še kakšne ostale dokumente, pa ne vem.
Sedaj pa se smej naprej. Pa pojdi še do Žerjavčka in mu povej, da mu pa po tvoje ni treba ponudit odstopa, ker je oh in sploh in da vse to ni res in da se on sam moti, ker misli, da je pa odgovoren za to sranje.
Off.