škoda superb

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
prevelik voz za bejbo
smile-1.gif

bejbe rabijo bejbast avto....P207, mini, C3, twingo...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tole moraš spravit pod 27k€ - sicer pa odlična zadeva.

Ker me je prešinilo, da bi si jeseni omislil nov avto, sem ga šel potestirat in je pripomb zelo malo. Najbolj moti visok tunel na dnu pri zadnji klopi, ker ima tretji potnik potem zelo malo prostora za noge. Malo me je motilo še "čudno" vzmetenje. Ko sem vozil po slabši cesti me je zibalo levo-desno. Malo nenavaden občutek, bojda posledica načina obešenja zadnjih koles.

Na službeno pot sem vzel Superba in i40. i40 nima za burek, DSG pa je vsekakor vreden doplačila.

EIDT: šele sedaj opazil, da imata precej dodatne; ksenon itd

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ona mi pravi da je lep avto in ga še res nisem niti vozil.
Saj tam okoli 27 je tudi moja meja nekje. torej ti si ga vozil?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Saj sem rekel.
Junija me je popadlo, da menjam avto in sem šel potestirat Hyundai i40 in Superb DSG (140KM). Z obema sem opravil službeni poti, tako da sem videl, kako mi ustrezata.

Kot rečeno: 140KM je za Suberba dovolj, DSG opravlja svoje delo perfektno, oprema Family ni tako slaba (čeprav v primerjavi z i40 skromna). Peljal sem iz Lj v Bohinjsko Bistrico, torej nekaj AC nekaj magistralk, nazaj grede pa sem pri Brezjah zavil iz AC in se vrnil pri Naklem, tako da sem sprobal še ovinke in klance.
Kar se mene tiče je kombinacija odlična. Če hočeš ovinke/klance peljati malo živahnejše prestaviš v šport program. Nisem imel nikakršne potrebe po ročni menjavi. Tempomat bi bil lahko bolj praktičen, na luknje ga pa zapelji sam - občutek je kar malo čuden.

Sodelavec, ki ima Passata (menda iste vrste obes na zadnji premi) je pojamral, da je hčerkama zdaj sedaj rado slabo, kar se pri prejšnjih avtomobilih ni zgodilo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dal si mi pogum.

NE MOREŠ ŠKODE NO..PA SPLOH NE ZA BEJBO.

focus, mondeo, kak babji pugi..astra.

razen..razen..če je kmanosek, malarka, al pa vodovodarka

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dal si mi pogum.

NE MOREŠ ŠKODE NO..PA SPLOH NE ZA BEJBO.

focus, mondeo, kak babji pugi..astra.

razen..razen..če je kmanosek, malarka, al pa vodovodarka

Lej mislim da je bolje da ti v čveku pišeš in se tu s takimi neumestnimi ne vmešavaš.
tisti ki jih naštevaš pa lahko ti sam kupuješ!

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Fotr ga ima, 170 konjskega dizla, rocni menjalnik, karavan. Je zelo zadovoljen z njim, placa je notri za izvoz, ne vem v katerem avtu mas se zadaj toliko prostora za noge.. Za po AC je super, res prava krizarka, 170-180 se peljes cisto potovalno, na Autobahnu bi se pocutil kot doma. Po ovinkih se sicer precej cuti teza, samo itak ne kupis takega avta za neko sportno voznjo. Tehnika je itak VW, edino nad cemer se fotr pritozuje je, da je blago vratih/sedezih precej slabo in po 2 letih deluje ze malo zmahano.

@JoshWink: ja sej, ista uporabnost, isti stroski vzdrzevanja/zavarovanja, dobra alternativa. Mogoce bi kar tole kupil npr: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3275495&show=1 , saj budget je isti
bonk.gif

Nazadnje urejeno: