1. prispevek je resničen (če je pa dejansko res, pa ne bi vedel, a dvomim, da bi si časopis, pa magari SN, privoščil tako neslano "šalo"
2. donacija: doniram enako, kot v primeru topika "Vagine Sparove", torej 500 ALTov
Moj komentar je sledeč:
delam, delam, delam, zaslužim seveda ne toliko, kot naredim
.
Lahko tudi takole : ne morejo me plačat tako malo, kot jaz malo naredim
ON:
Poanta: njegovo "delo" so (bili) skoki. Ali so ga ogoljufali, sicer ne vem, ampak mene država in ustrezne institucije "goljufajo" na enak način. Poberejo mi še tisto, česar nimam ... dovolj filozofiranja.
Zdi se mi, da so nas pričeli ZAVESTNO poneumljat, če pa ne tega, pa več kot očitno igrajo na karto usmiljenja do športnika, ki je bil celo (!) sezono, morda dve, na vrhu športnega olimpa. Toda ... to ni dovolj ! Danes je slika obratna. Rezultatov ni, denarja še manj, gradi pa v stilu, kot ga je imel pred časom. Avtomobile je razbijal kar po vrsti (Kia Elan je že bila med nejgovimi "dosežki"), užival na prepihu (cabrio, motor) .... a vsega lepega je enkrat konec (Renata ni vključena v zadnji stavek
).
Že v temi o Romih (Roje-Ambrus) se nisem strinjal z akcijami določenih ustanov ("zasluga" za to je moja titula
Jah, nisem Strojan, nisem Peterka ... mislim, da iz tega kruha ne bo moke (morda je obratno
Zaključek: standard življenja je odvisen od posameznika (z izjemami, ki pa opisani zagotovo ni). Če ti gre slabo, se moraš temu prilagoditi, obratno ni nujno
. Od kdaj je nezmožnost gradnje socialna tematika? Če je, to pomeni krizo, saj zagotovo več kot 50% slovenskih državljanov ni sposobno (finančno) kupiti stanovanja, kaj šele graditi hiše (no, včasih je stanovanje dražje, kot hiša, priznam). In nenazadnje (kot je bilo že omenjeno): kako pomagati 20% Slovencem (nekako takšni so podatki), ki živijo na socialnem dnu? Dajmo še za take odpret račune, saj se kaj lahko zgodi, da bodo ta nakazila nenavsezadnje (upam, da ne) prišla tudi v naše roke.
In, če dobro premislim: glede na to, kako hitro se zadnje čase kopiči kapital v rokah ti.tajkunov, se mi prejšnji stavek sploh ne zdi takšen nesmisel (žal...)
Noker