Sklad Primoža Peterke

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Za Peterko bi morala država poskrbet, ker je zanjo naredil veliko več, kot marsikateri funkcionar, ki plava v lepi penziji, več kot kerikoli poslanec, ki ima prav tako zagotovljene dohodke kar lep čas.

Kolikor je naredil S pomocjo nase drzave,toliko je tudi dobil in tega je bilo veliko,ce pa nezna s kesom,pa naj mu bog pomaga.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
"do takrat bi se lahko bolj kot skrbem zaradi gradnje hiše posvetil skakanju"
hysterical-1.gif

Kam smo prišli, saj smo po debilizmih že hujši kot amerikanci.
bonk.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
mislim, tole je pa absurd na kvadrat
sploh ne bom komentiral, dejstvo je da glede na lokacijo frizerije Renate oba lahko DOBRO živita samo s frizerijo....

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
KSZ
Nekje sem zasledil, da je zaposlen na Carini. Torej job ima, brez da bi bil uro v službi in še fehtari za denar. Ne morem mu jst pomagat, če on ne more več skočit.
Kako more potem Damjan Fras živet, ker ni nikol dobro skočil.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Saj jaz se kljub kao luksuznemu stanovanju ne bi branla nove hiše, tako, da....
Ampak sem pa pridna, pa za to, da živim v tem stanovanju, garam cele dneve. Saj Peterki je pa lih tak kot ogromno folka, ki dobi recimo socialno podporo, pa se smuča đabe. Mogoče je njegov problem, da se ne naguzi tako kot se jih je naguzilo večina bivših skakalcev- naprimer Ulaga in bi dalje ful situiran fural lajf.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ja za državne službe moraš imeti aktivni status mednarodnega športnika da te držijo noter...če pa osvojiš olimpijsko imaš 4 leta mir....

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ze pred casom smo se kregal tudi na temo sluzb za sportnike. Koji [censored] je nekdo zaposlen v policiji, vojski in ne vem kje ce ga tam sploh ni? Odlocil se je za drugacno pot pa se prezivljaj z nagradami in se cim. [censored], jaz bi tud imel se en siht kamor sploh ne bi hodil in vlekel eno placko poleg pa se kaksno nagrado pobral potem pa jokcal kak car sem in mi nic ne dajo. NIHCE nikogar ne sili v sportno pot, si jih pa veliko misli lako cu ja proci. Ne recem, mas norce, ki spadajo na vrh samo pri nas jih jaz ne vidim. Pa se to, jebes reklamo za Slovenijo etc., kdor nas bo hotel najti nas bo, golazni imamo pa ze dovolj.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
ksz.

Zgodba je zanimiva zato, ker jo je mogoče na kratko povzeti v naslednjem stavku:

"Zafučkal sem ves denar, zato mi prosim pomagajte, ker ne morem zgraditi hiše".

Mislim, da imamo dostojnega naslednika Cimeta...
hysterical-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ne posploševati na vse športnike. M.Stanovnik je tudi zaposlen v vojski. Večkrat ga vidim v njihovih tutah, torej pomeni da nekaj že počne. Poleg tega je predsednik boksarske zveze...Ni zastonj taka mrga, da ga ne bi uporabili...

promonte

Pripravnik
19. nov 2007
58
0
6
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
ksz.

Zgodba je zanimiva zato, ker jo je mogoče na kratko povzeti v naslednjem stavku:

"Zafučkal sem ves denar, zato mi prosim pomagajte, ker ne morem zgraditi hiše".

Mislim, da imamo dostojnega naslednika Cimeta...
hysterical-1.gif

Cime je v neki izjavi, ko so ga spraševali nekaj okoli njegovega lokala dejal: "ja seveda vsi nekam investiramo, eni v lokale, drugi v nepremičnine...". Investicije so se mu zdele nekaj samoumevnega, torej prislužen denar investiraj naprej, da ti naredi še več denarja. Sicer je hodil na Levca, dajal smešne izjave, ampak tu ga ne moremo zdej primerjat s Peterko.
zmaga.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Tole težko verjamem da bi bilo res, ker je žena privatnica, sicer ima frizerijo ne glih hotel, cene pa čist dobre.
Po poklicu trgovka se mi zdi...če že on mogoče ne služi tolk.
Kje je limetka to NAŠLA?
Sicer pa, tudi meni lahk kako garsonjero kupte, se priporočam
cheer.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
To so pa Slovenske novice. Brez izjav osebkov, ki nastopjao v zgodbi, virov,...nič od nič...
Praktično, drugi Direkt, oziroma prvi, ker je bil pred Direktom.

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
M. Stanovnik je poveljnik in kot tak mora biti redno prisoten v sluzbi, ne tako kot ostali sportniki zaposleni v vojski. Ravno prejsnji teden je razlagal, da se ne more udelezevati vecih rallyev, ker nima dovolj dopusta. On za svoje sportne aktivnosti in tekmovanja koristi lasten dopust v sluzbi.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Tole težko verjamem da bi bilo res, ker je žena privatnica, sicer ima frizerijo ne glih hotel, cene pa čist dobre.
Po poklicu trgovka se mi zdi...če že on mogoče ne služi tolk.
Kje je limetka to NAŠLA?
Sicer pa, tudi meni lahk kako garsonjero kupte, se priporočam
cheer.gif

Našel.
cool-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
To so pa Slovenske novice. Brez izjav osebkov, ki nastopjao v zgodbi, virov,...nič od nič...
Praktično, drugi Direkt, oziroma prvi, ker je bil pred Direktom.

Je bil podoben članek (celo intervju s Peterko) v Totalu pred meseci - druga ali tretja številka.
Ko je bilo vprašanje o zaposlitvi, je Primož nekaj jamral (nisem si točno zapomnil kaj, a smisel je), da on ne more delati, on bi skakal.

Tudi jaz bi kaj drugega počel.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tako je, stanovnik tudi pomaga pri raznih offroad eventih in je instruktor..in v bistvu prav pošteno sluzi svoj denar. in je ena redkih izjem ki ne spi na kr nekih lovorikah.