Sklad Primoža Peterke

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mas prav
wink-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Naj naredi oddajo kot Rebeka Dremelj.

Po drugi strani pa, kaj bo takšen suhec gradil hišo, saj še siporeksa ne more dvigniti.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Za Peterko bi morala država poskrbet, ker je zanjo naredil veliko več, kot marsikateri funkcionar, ki plava v lepi penziji, več kot kerikoli poslanec, ki ima prav tako zagotovljene dohodke kar lep čas.

Če pa sem malo zloben, pa lahko rečemo tudi, da majo skakalci vedno alternativo skakanju:

AP_5391PK44matti.JPG

Pevska kariera, striptiz, ...
evil.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tut jst sm kr pogledala, ko sm tole prebrala...kam se lahko prijavim?
13.gif

Še vedno lahko neha skakat in si najde pošten job in služi kot vsak povprečen slovenec...najlažje je pa na starih uspehih sedet. Se opravičujem Primožu in vsem zagretim fanom...sam, če v zadnjih kolk..petih...? letih ni prišel nazaj v formo, dvomim, da sploh še kdaj bo.
crazy1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Te naše znane osebnosti pa res vsak dan odprejo nek sklad, ker jim primanjkuje denarja. Res se je za vprašat, kako je dečko porazdelil svoje finance oz. je za sklepat, da jih sploh ni. Bo pa prodal hišo, kot vsak navaden smrtnik. Njegov uspeh/talent/whatever mu je skoraj zagotovil udoben lajf, pa tega ni znal unovčit. E pa sad.
Sicer je pa tud MC Hammer pristal na beraški palici, pa je kr nekaj časa zabaval svetovne množice.
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ej, če ima bajto v lasti, je veliko bogatejši od kupa njegovih vrstnikov, ki se drkajo po 10-12ur na dan na šihtih.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Z njegovim načinom govorjenja bi ga lahko dobro uporabili pri uspavanju nespečnežev. Po moje bi takoj dobil šiht.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Pravkar prebral članek, tole zadevo organizira neko društvo "Prvi korak", saj se jim zdi, da je Peterka veliko naredil za Slovenijo, ta pa je nanj pozabila!
rolleyes-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
A zdej, če si enkrat neki dosegu to pomen, da ti pol naslednjih 40 let ni treba prdnt? Vsak more za sebe poskrbet. Višje kot letaš, bolj boleč je padec.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Bolano če je to res.
Ko pomislim, kako je sesipal novega passata, harleya, elana... kakšne so bile "govorice" z njegove šole (tarok za $ itd), si raje ne upam pomisliti kam ga je to pripeljalo (kot večino slavnih, samo poglejte kako ga serje britney).

Hm, jaz bom tudi odprl sklad. Zavarovalnica me je ocenila kot 70% invalida, dobivam skromno bolniško, rad bi si ustvaril družino, pa ne morem delat, bolniška gre praktično vsa za doplačila v zdravstvu...

Aja napaka, ne pišem se Strojan. Sem pač do nesreče preveč naredil zase in za državo. Oni pač samo skrbijo da drugi nimajo preveč.