Sklad Primoža Peterke

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ampak na sliki pa zgleda kot največji klošar
bonk.gif

seveda, mamce bodo ziher od svoje skromne penzij odškrtnile
nekaj za bogega revčka....tako kot to delajo vsak mesec
za raznorazne.....

Razmišljam, da bi se javla v kak sklad, ker imam hude ideje, pa premal dnarja....mogoče mi pa uspe
cheer.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
stardec tvojih postov sploh ne bom komentiral. Pojdi v zidanco raje na en kozarček. Vidim, da dlje kot do vikendaškega smučaja nisi prišel.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vidim, da dlje kot do vikendaškega smučaja nisi prišel.
A bi moral mogoče vsak dan smučat in potem žicat okol za denar? Jaz imam svoj poklic.
Jaz jemljem šport, kot obliko druženja in zdrave rekreacije, ne pa kot nekaj pomembnega, ker to pač ni. To je neresno početje in v skladu s to neresnostjo se je traba soočit s posledicami.
Kot bi se jaz zajebaval v vinogradu, pol pa žical in stokal za denar kako je svet krivičen ker mi ne pomaga.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Če je to res, nimam besede, ker parček ni ravno ubog...nas je še dost povprečnih ki bi radi vsaj stanovanje, kaj šele bajto.
Nisem pristaš fehtarjev, ne takih ne drgačnih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec, kdaj prideš na en fuzbal?
Kaj pa vem, a bo kaj slovencev zraven?
Citat:
Sej te ne bomo resno jemal, tako da bo bolj zabava in druženje
No lepo, se rad zabavam, samo mi nič ne pomaga, če me vi ne boste jemal resno in me neresno zbrcali.
Citat:
Pa cvičk lahko prineseš za degustirat, se ne bo nihče pritoževal
Moj cviček se izdaja samo na recept.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nisem skopuh in sploh ni res, da vam nebi dal mojo rujno kapljico za pokusit tudi brez recepta, ampak bojim se, da vaša gorenjska čreva niso dovolj utrjena za takšne vrste zdravila, pa bi lahko kdo drisko fasal.
Saj veš, gorenjci ste bolj navajeni na mleko in sir...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ne mi polagat besed v usta. Tud sam sem precej let treniral, samo to ne pomeni, da zraven nisem delal šole. Rekreativen šport je eno, živeti od njega pa nekaj čisto drugega. In če so vse svinjarije ki jih navajaš, da se dogajajo v športu resnične, zakaj bi potem sploh usmeril otroka v to smer?

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Hja...pri smucarskih skokih se jih bolj malo ubije. Na rallyu Paris-Dakar so smrtne zrtve stalnica. Tudi kar se tice naporov (fizicnih in psihicnih), bi verjel, da je tezko primerjati ta dva sporta. In Stanovnik ze dolga leta velja za enega izmed najboljsih na tem rallyu. Peterka je imel svoj vrhunec, zdaj pa se uvrsca pod povprecje. Tudi njegovi uspehi ne bi bili 50% toliko odmevni pri nas, ce ne bi imeli Planice in skakalne tradicije.

Nimam nic proti njemu...ampak ce mu sport vec ne gre, pa naj gre delat tako kot ostali sportniki oziroma vsi ostali drzavljani. Pika.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ja vsi smo naivni idioti.
redface-1.gif
Neeeee....eni pač naivni, drugi idioti, tretji oboje, četrti nič od tega, peti pa nekaj petega...preveč posplošuješ
evil.gif

Citat:
Mislm, da je skor vsak napisal zraven svojega komentarja "če je to res...".
Misliš? Prelistaj po postih nazaj pa napiši....ne mi pisat "mislim"....
Citat:
Ampak očitno, če se je objava članka pojavila v dveh časopisih (v enem celo še intervju z njim) potem je že nekaj na tem. Mal te paranoja daje, da te povsod hočjo neki nafuk.at in manipulirat s tabo. Verjetno bi se že oglasli Prvi korak in Peterka, če to ne bi bilo res.
wink-1.gif
Sem sedaj prebral sken od članka [se pardoniram, ker ga prej nisem opazil]...pa vidim, da ni težava v članku...očitno je le pregovorna slovenska foušija.

Citat:
In ja cilj vsakega časopisa (in vsakega podjetja) je da ima čimvečji dobiček.
Ma nemoj?...
Mimogrede - vsakega podjetja ja, vsakega časopisa ne.
Citat:
Če to dosežejo z napihovanjem in dramatiziranjem potem je to njihova pot do dobička. Ampak cilj je vedno dobiček ne pa poneumljanje ljudi...
Sem kje napisal, da je cilj poneumljanje ljudi? Ne. Torej? Napisal sem, da poneumljajo ljudi s svojim delom. Ja? Ločiš? Cilj? Delo? Enako? Sploh ne?

Sam da daš kontra pa si srečen. Mislim...
aplauz.gif

In spet pridemo do tega, da smo vsi vsakemu foušni. Če en pros za dnar je težko kdo fouš...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
torej je danes še kaj objavljenega na Peterko v SN? če se sam ne bi strinjal s člankom predvidevam, da bi bil danes objavljen popravek...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Vidim, da dlje kot do vikendaškega smučaja nisi prišel.
A bi moral mogoče vsak dan smučat in potem žicat okol za denar? Jaz imam svoj poklic.
Jaz jemljem šport, kot obliko druženja in zdrave rekreacije, ne pa kot nekaj pomembnega, ker to pač ni. To je neresno početje in v skladu s to neresnostjo se je traba soočit s posledicami.
Malo drugače (a z istimi posledicami): vrhunski šport JE poklic. Če si v njem dober, zaslužiš dovolj, da ne rabiš vseljudskih nabiralnih akcij. Če nisi, če pogoriš, si na istem, kot pogoreli podjetnik (ali kak freelancer, pogodbeni svetovalec ipd ...): brez denarja in na cesti.
In ko tega poklica (torej vrhunskega športa) ne moreš več opravljat (kar, mimogrede, veš vnaprej, ker je jasno, da imajo športniki svoj rok trajanja, kak delavec pa na cesti ostane nepričakovano z danes na jutri), se pač "prešolaš" za drug poklic. To je naredil Križaj, Franko, Svetova in mnogi drugi (po uspehih na nivoju Peterke ali celo slabši) in so bili pač dovolj pametni, da so mislili naprej in se pripravili za drugačno nadaljevanje poklicne poti. Peterka se ni ... Kdo mu je kriv ...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
In Stanovnik ze dolga leta velja za enega izmed najboljsih na tem rallyu. Peterka je imel svoj vrhunec, zdaj pa se uvrsca pod povprecje. Tudi njegovi uspehi ne bi bili 50% toliko odmevni pri nas, ce ne bi imeli Planice in skakalne tradicije.

Nimam nic proti njemu...ampak ce mu sport vec ne gre, pa naj gre delat tako kot ostali sportniki oziroma vsi ostali drzavljani. Pika.
Torej če se dokaj redno uvrščaš med 30 najboljših na svetu pri enemu izmed bolj popularnih (vsaj zimskih) športov, pomeni, da ti šport ne gre več?

Če pa se na Paris-Dakar uvrstiš med 15 najboljših pa veljaš za enega najboljših in to za dolga leta nazaj?
Res zanimivi kriteriji...

Tudi ne vem kaj ima veze, koliko uspehi Slovenca odmevajo v Sloveniji...bi rekel, da je bolj pomembno, da odmevajo v tujini...

Kavboj: če se z nečem ne strinjam, to napišem. Če bi se vse strinjali, ne bi bilo debat oz. bi bile te dolgočasne.
Če te moti - use the ignore button.
Si mi pa sam prvi kontriral.....

Lep vikend in praznik---->OUT

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Hmmm, a se samo jaz narobe spominjam al sem enkrat vidu Čopa se odpeljat z Jaguarjem S-Type?

Samo sprašujem, nič ne šinfam, vsakmu svoje...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ja, Čop tudi revščino toče.
smirk-1.gif

Saj ne rečem, je svoje naredil - ampak odkar je v intervjuju za Delo izjavil, da bi tudi sam razmislil o jemanju nedovoljenih poživi, če bi mu to prineslo rezultate, mi je zanj - in njegovo sindikalno dejavnost - totalno vseeno.