SiMobilov "servis"

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ne kupt Nokie ker če ti kej crkne si u ***** ker Teleray je najbolj bedna firma. Jst mam z njimi in Nokio take slabe izkušnje da nikol več Nokie..ne v Slo...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Goba (
grin1.gif
.
Če si prijazen, boš (vsaj na servisih) daleč prišel
grims-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Te razumem, si glih na take telefone naletel. Drugače imam glih najboljše iskušnje s Telerayem, z ostalimi nikoli več(mogoče še s SE kdaj).

lpG

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Dostikrat sem bil ne Telerayu sluzbeno, kot kurir sem nesel ali sel po kaksno nokio. Skoraj vedno je bila kar dolga vrsta in se je nasel nekdo, ki mu nekaj ni bilo vsec. Najbolj se spomnim zenske srednjih let, ki je trdila, da so jih na servisu pokvarili telefon in zahteva novega. Tip za pultom pa ji je rekel, da oni za okvare ne odgovarjajo in je to njen problem. Sicer pa v nasi firmi ni bilo niti ene pritozbe cez Teleray, dostikrat so telefone poslali kar v Nemcijo na servis, da je bilo "kvalitetno" popravljeno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jst sem vedno prijazen dokler me en ne izziva pa tud to imam zelo visok prag ampak to sploh ni važn. Glej men je crknla Nokia sem jo nesu na Teleray. Pridem tja kva je narobe gor dol, ok dobim čez 3 tedne nazja kako popravljena..itak da ni bla popravljena....že to me je razkurl ka svina. Sam sem miren pač. Da ne govorim da nadomestnega telefona nisem dubu ampak ok sej to je pač idvisno od prodajalca men je vseen sej oni zgubljajo na ugledu. Spet čakam 3 tedne nakar zvem da so mi zamenal telefon. Sem ga mel 1 teden in crkne ekran in so rekl da sm jst kriv da je crknu ekran in nej dam 100 eur in sem reku ko vas jebe in si kupil eriksona in mi dela brez problemov..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Evo, isto pri meni.

Tehnika je tehnika. Pač .. crkne. Da morem pa priti tja ŠTIRIKRAT, da mi serviser osebno reče, da pa tele napake ni videl (pa sem jo navedel že prvič!) je pa podn. Dvakrat sem se moral peljati skoraj 200km, da sem ugotovil, da moj kao popravljen GSM ni popravljen in ga potem čel pol ure nesel nazaj.

Sprva sem bil prijazen. Ko te pa j.. v glavo in to štirikrat, imam pa tudi jaz dosti.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Nope. Še vedno čakam, da me pokličejo.

Rekel sem jim, da naj mi ne pošiljajo SMSa, da je GSM kao popravljen. Naj me pokličejo in povedo le, da me čaka nov GSM. Naj me ne kličejo za to, da mi povedo, da je popravljen.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Sicer nisem bral vse te salate ampak si pa si čisto sam kriv. Zakaj? Če si kupil nov GSM, ki ne deluje, ti ga morajo zamenjati z drugim, vsaj praksa je takšna. Tudi jaz sem na Simobilu vzel Samsunga, baterija je držala 1 dan, so predlagali da bi probali prvo z SW na novo naložit, potem baterijo menjat če ne bi bilo boljše, nato sem jim kar povedal da to lahko oni delajo v svojem prostem času in z svojim GSM-om, meni pa da naj dajo novega... Dobil sem novega kateri še danes deluje brez težav. Problem je če se človek ne zna postaviti zase. 14 dnevni rok pa ni Simobilova krivda, prav tako je na Mobitelu in drugje. Dejstvo je da imajo gužvo na Telerayu kot na Svemi in da je čakalna vrsta in nevem zakaj bi ti bil na vrsti pred ostalimi
bonk.gif
Skratka veš za drugič, če se sam zase ne boš zavzel, se ne bo nihče...

Lp

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Srečnež
tongue-1.gif

No, mene so danes spet povabili k njim in .. tole je že cvetka
frown-1.gif

Pridem tja in mi ponudijo popravljen GSM. Rečem NE! HOČEM NOVEGA! Pa se po pogovoru s prijaznim osebjem odločim, da pa vseeno preverim, če je GSM OK. Vklopim in čakam, da bodo začele utripati lučke. Ne utripajo! OPA! Očitno popravljen. No, potem pa za vsak slučaj preverim in mi pošljejo SMS, da pa bi mi začele utripati, ko imam nov SMS ... in NE UTRIPAJO!
stupid-1.gif

V glavnem, po 1h mojega postopanja na Telerayu (ne pretiravam, več kot 1h sem bil tam) pride serviser in pravi, da mi lahko da nov SW, ampak od Mobitela in bom s tem izgubil SiMobilove nastavitve (če želim da mi spremenijo v zelene, bom moral čakati še 14 dni) al pa mi pustijo ta star SW, pa nimam lučk
aplauz.gif

Zdaj sem bil tam že 6ič
crazy1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Heh zanimjivo! Meni so ravno v soboto rekli na Simobilu da bojo te Xprese izločili iz prodaje ker se "baje" vsi po vrsti kvarijo in to konkretno. Ne bi pa vedal če ne bi prišla ena gospodična in ga hotela imet in jo je zanimalo kdaj jih bodo zopet dobili, no in odgovor je bil da jih ne bo več ker so potem stranke živčne, oni so živčni skratka nezadovoljstvo...

Lp

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Hm .. Tole pa je v tolažbo
frown-1.gif

A če dobim jaz "nov" GSM .. a moram obvezno vzet enakega al lahko katerega drugega in eventuelno doplačam razliko .. kdo ve, kako to gre?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tile simobilovci pa skoz ene buče prodajajo,... kar vsem navzkriž govorijo kateri telefon se kvari in kateri ne, kdaj bo nov telefon prišel v prodajo,...

buče,....

b

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Minil je 45 dan, ko je GSM na popravilu ...

Tole je že hujše kot grozljivka. Se je pa nekaj zgodilo, ja.

Danes je bil 45 dan, ko je GSM na servisu. In glej ga zlomka, dobim SMS, da je GSM popravljen. In da ne bom še 7ič šel zaman na Teleray ugotoviti, da GSM ni popravljen, jih pokličem. Povprašam, kako je z mojim "popravljenim" GSMom. Naj samo omenim, da je pri mojem zadnjem obisku (šestem) sam serviser prišel naprej za pult k meni in povedal, da se ga pač ne da popraviti oziroma bi mi ga uspeli nekako urediti, ampak bi hkrati izgubil neke druge funkcije GSMa.

V glavnem , pokličem, povprašam in kaj je bil odgovor? Da NISO USPELI NAJTI NOBENE NAPAKE, DA BI JO LAHKO POPRAVILI. Pa koga jeb.ejo v glavo?! 6x so ga dobili, da mi popravijo napako, oni pa meni da ni napake?!?! Vsaj 3krat ga sploh nisem odnesel s Teleraya in pokazal tistim za pultom, kaj vse je narobe z njim!!!

Očitno brez pravnih oseb ne bo šlo. Jutri začnem. Že zaradi principa!
frown-1.gif