SiMobilov "servis"

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Možno pa da potem baterija zdrži dlje. Saj meni se zdi da je tako odkar sem ga nadgradil
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Rok 8 dni velja v vsaki prodajalni, seveda, če vrneš v original embalaži.

TEGA NI NIKJER ZAPISANO BILO, BO IN BO BILO...

15 DNI obstaja preko spleta in THE END.

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Jutri bo 32 dni odkar sem dal na servis. Kaj se morjo držati zadnje meje 45 dni? Po liniji najmanjšega odpora. Se mi zdi da ta telefon en zdaj kar uporablja. Tistim na telerayu sploh ni treba mobitela kupt, uporabljajo kar tiste iz servisa, ko ga popravjo v 2 urah in poj klicarjo s svojo sim kartico 44 dni.
hysterical-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Rok 8 dni velja v vsaki prodajalni, seveda, če vrneš v original embalaži.

TEGA NI NIKJER ZAPISANO BILO, BO IN BO BILO...

15 DNI obstaja preko spleta in THE END.

če te obvestijo o tem 15 dnevnem roku, če pa ti to pozabijo povedat se pa ta čas podalša. na mesec ali celo več. nevem točno zdaj.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz...

No, da povem še zaključek zgodbe...

Sam sem nesel GSM na Teleray in ga čakal 14 dni
smirk-1.gif

.........

OK, zdaj sem imel pol ure časa, da sem se malo z njim poigral in ugotovil:
- naloženih ima kar nekaj tem, ki jih prej ni bilo,
- zgornji drsni del GSMa (gre za N5610 Xpress Music) je zamenjan, ker je moj bil prej malce označen
wink-1.gif
ta pa ni)
- še vedno GRRRR
jezen.gif

V ponedeljek ga nesem nazaj. Čakanje 14 dni na popravilo GSM aparata je bilo zaman. Dobil sem pokvarjen GSM nazaj. Servis pa tak.

Vse pa vzamem nazaj, če MORATA tisti dve lučki non stop utripati! Ima še kdo ta GSM in mu tudi nonsptop utripata tisti beli lučki? Meni prvih nekaj dni nista, razen ob prejetem SMSu ali zgrešenem klicu.

jezen.gif

Aha, pa še nekaj
smirk-1.gif

Po ta kao popravljen GSM sem se pripeljal iz Celja. Ko jim ga v ponedlejek nesem nazaj, bom zahteval še potne strošk!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj pa piše v navodilih za oni lučki ?
(čeprav "navodila" dandanes ne zaslužijo tega imena...)

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
V navodilih nisem nikjer našel o teh dveh lučkah (pregledal na hitro), ampak kolikor vem, je samo za SMSe in klice. Tako je tudi sprva bilo. Potem se je pa GSMu zrolalo in zdaj utripa kot novoletna jelka!
jezen.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Potem pa zgleda ni dovolj stabilen oz. delujoč SW na aparatu. Tudi sosedi se po 2dneh ni več prižgal. Pomoje bo zaradi takih problemov v kratkem prišel nov sw za ta aparat, ki bo boljši in stabilnejši
smirk-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
en nasvet. vsaj meni je to pri telerayu pomagalo. sem telefon 4x nazaj poslal in so trdili da s telefonom ni nič narobe. bla prijava na inšpekcijo itd so rekli da bi blo fajn dokaz priložit.
ko sem ga poslal petič sem dal zraven na cd-ju video z vsemi napakami, ki so jih prej zanikali, in z dopisom če si še vedno upajo trdit da napeke niso našli. v roku 14 dni je bil doma NOV telefon brez vprašanj
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
No, čez vikend sem ugotovil še dve napaki:

- 2h se mi sploh ni ugasnila lučka zaslona in je svetil non stop 2h!
cheer.gif
Potem sem ga izklopil in po vklopu dobil kar nekaj SMSov, ki so mi bili poslani v roku zadnjih 2 ur, pol je pa delal normalno.

- opomnik, ki naj bi mi zvonil ob 7.00, mi je zvonil ob 4.47, s tem, da je napisalo, da zvoni ob 6.00!
stupid-1.gif

Jutri Teleray.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
luka51: če bi se res zasekirali, bi ti še isti dan poslali nov telefon. Tako da jim je treba še bolj zatežiti.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
hja glede na to da sem prej 4 mesece poslušal kak je s telefonom vse vredu. in zraven dobival šope papirjev iz raznih testov. potem pa z cedejem poslanim kr naslednji dan mail, da bojo poslali nov telefon.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Šel danes na Teleray in se razpizdil, drl, udarjal po pultu, skakal naokoli, mahal z rokami, penil, pljuval ..
tongue-1.gif

Ah, kje. Ko te tista tam, nič hudega sluteče in nič kriva, puža za pultom vpraša: "Prosim?" A naj jo napiznim?
smirk-1.gif

Res mi ne gre za nov GSM, le da dobim popravljenega oziroma takšnega, ki dela - nov ali ta moj "star".
nahrung002.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Gre za to kakšne so tvoje pravice in njihove dolžnosti. In obratno. Samo tega se je treba držati, nič dret
wink-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Že kar nekaj časa se nisem oglasil (bil na morju) pa da vam nadaljujem zgodbo ...

Nesel na popravilo (prvič) .. o tem sem že pisal, a ne? .. Jp, pa o tem, da sem ga v petek dvignil in poleg prejšnjih napak našel še nove tudi, a ne? No, potem sem nesel GSM nazaj in mi po nekem času spet pošljejo SMS, da je GSM popravljen. Grem spet na Teleray in ga dvignem. Vklopim in grem, ker sicer bi me razneslo od jeze. Tokrat od tega, da moram tolikokrat hoditi tja in potem svojo jezo spuščati na tiste zaposlene za šalterjem, ki niso nič krivi. OK. Vzamem GSM in gre. Po preteku pol ure SPET (!!) ugotovim, da niso odpravljene napake!
bonk.gif

Jutri pa nadaljevanje .. Pišuke, tole je že kot roman
cry12bpy.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zapletom kar ni in ni konca ..
cry12bpy.gif

Danes pridem tja po GSM in mi povedo, da niso našli nobene napake!!!!
hysterical-1.gif

Ga vklopim in pokažem, kako se sveti in utripa in reče: "Aha. Pa res. Ga bomo dali popraviti."
13.gif

P.S. Kako se preveri, če je nov GSM res nov in ne rabljen z npr. novim ohišjem? Kakšna koda? Števci pogovorov se dajo tudi zbrisati, a ne?
jezen.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
"Zanimive" težave imaš. To me spomni na moje z Ram2 in Motorolo t720. Softver je bil zanič, sicer pa je bila ok, zato sem jo nesel tja. Dobil sem drugo, izkazalo se je, da rabljeno. Enake težave, dobil tretjo. Že na izhodu iz servisa sem opazil, da tipkovnica ne deluje. Sem šel nazaj in dobil še četrto. Serviser se je zagovoril in se je izkazalo, da ob servisu ne dobiš nazaj svojega telefona, temveč enega drugega, ki pride "popravljen" iz nemškega servisa. No, potem sem se aparata ekspresno znebil.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Jah, od takrat me motorola ni več videla, čeprav se je našel kakšen telefon, ki mi je bil všeč, recimo A1000 z nasledniki.