Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.246
11.193
113
kod Džej-Zija
Ko daš tako široka pooblastila tako neuravnovešenemu man-childu, kot je Musk, je za pričakovati požgane mostove na vseh koncih in krajih. Trumpu je pa izvolitev in moč stopila v glavo in ga čisto opila: “I am the law”. Model žal ni gladek. Za zdravstvenega ministra si izbere ubrisanega neprisebnega teoretika zarote: zagotovilo za katastrofo. Folk bo po novem zdravil z alternativo in prehranskimi dopolnili. Končno bo darjan lahko prišel do poceni testosterona. Obglavljanje Pentagona je tudi odlična ideja. Nastavil si bo kimavčke, kar bo zelo poslabšalo varnostno situacijo v svetu. Enega takega norca že imamo: Putina. Pa vidimo, kam to pripelje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
38.167
11.287
113
In to ma veze s cim?
Normalnost? Elon Musk in Trump version 2025 ne moreta nastopat na istem disku (ne stavku, disku) oz diskovnem polju z besedo normalnost.
Folk je trumpa volil ker je bizarnost woke ideologije sla predalec. Bebo je sel pa se dlje. Ce se je prej folk sproti izmisljeval katerega spola so, sedaj vsak dan lahko znova na novo spremenimo zgodovino. Pac ukrajina je zacela vojno. Dej ne bebavit s tem navijanjem za neke “reforme” s katerimi nimas nic. Ce pa zivis v ZDA se ti pa opravicujem
Ne saj napisat bi mogo, srcno upam...

• Haha
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
38.167
11.287
113
:D a to kaj narobe gledajo?
1740324581866.png

Ko daš tako široka pooblastila tako neuravnovešenemu man-childu, kot je Musk, je za pričakovati požgane mostove na vseh koncih in krajih. Trumpu je pa izvolitev in moč stopila v glavo in ga čisto opila: “I am the law”. Model žal ni gladek. Za zdravstvenega ministra si izbere ubrisanega neprisebnega teoretika zarote: zagotovilo za katastrofo. Folk bo po novem zdravil z alternativo in prehranskimi dopolnili. Končno bo darjan lahko prišel do poceni testosterona. Obglavljanje Pentagona je tudi odlična ideja. Nastavil si bo kimavčke, kar bo zelo poslabšalo varnostno situacijo v svetu. Enega takega norca že imamo: Putina. Pa vidimo, kam to pripelje.
HERTA UBER ALLES. Poleg melanie bi nas lahko prepoznali (v tem primeru) tud po herti......fantje cekini bodo leteli....

A ona bere to al zakaj se gres rektalni alpinizem?
dvomim da bere ampak glede na to da se omenja (več ali manj povsod ) melanija in da so tu omenjena dopolnila..sem pač omenil herto, ker jo itak pozna cel kup ljudi. Zlo verjetno če bi še kolagen kupovat bi se prej spomnil biostilovega kot pa npr tista od sanolaborja

no moj post je bil sarkastično obarvan da te razveselim, tko da.....

• Všeč mi je
Reactions: Apollo8