Sentinelci požrli ameriškega misijonarja

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Ni mi čisto jasno, kako je odpiratelj teme določil naslov za temo. Očitno se mu je zdelo, da pri 24 ur niso tokrat niso dovolj senzacionalno napovedali članka in je moral sam kako besedo spremeniti v svoji bujni domišljiji. Mogoče hoče postati novinar pri kakem od naših medijev.

• Všeč mi je
Reactions: lanos in erikson

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ni mi čisto jasno, kako je odpiratelj teme določil naslov za temo. Očitno se mu je zdelo, da pri 24 ur niso tokrat niso dovolj senzacionalno napovedali članka in je moral sam kako besedo spremeniti v svoji bujni domišljiji. Mogoče hoče postati novinar pri kakem od naših medijev.
Pri Nora Tv ga bodo z veseljem sprejeli..tam ljubijo udarne naslove, ki z resnico nimajo kaj veliko skupnega.

• Všeč mi je
Reactions: luciano in erikson

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Darwin vs. Bog, 1:0
Kaj ima tu Bog zraven? Iz naslova objavljenega na alterju ne zveš nič. Moraš prebrati članek. Ameriškega turista so ubili domorodci. Ni šlo za misijonarja. Ali so ga pojedli ali ne, v članku ne piše. Ubili so ga praktično takoj, ko so ga odložili na otoku. Očitno tudi domorodci vedo, da jim prišleki prinesejo smrt v obliki mikroorganizmov. Območje je sicer s strani vlade, ki si ta otok "lasti", prepovedano za dostop, da ne ogrožamo male skupnosti domorodcev z našimi boleznimi.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Kaj ima tu Bog zraven? Iz naslova objavljenega na alterju ne zveš nič. Moraš prebrati članek. Ameriškega turista so ubili domorodci. Ni šlo za misijonarja. Ali so ga pojedli ali ne, v članku ne piše. Ubili so ga praktično takoj, ko so ga odložili na otoku. Očitno tudi domorodci vedo, da jim prišleki prinesejo smrt v obliki mikroorganizmov. Območje je sicer s strani vlade, ki si ta otok "lasti", prepovedano za dostop, da ne ogrožamo male skupnosti domorodcev z našimi boleznimi.

Bog vendarle ima nekaj zraven...

http://www.rtvslo.si/svet/pripadnik...-sentinel-ubili-ameriskega-misijonarja/472513

Američan John Allen Chau je po poročanju tamkajšnjih medijev plemenu nameraval pridigati nauke krščanstva.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Mogoče sploh ni prvi. Mogoče je že kakšen pametnjakovič šel tja, pa niti se ne ve, ali pa nočejo povedati.
Očitno domorodci že vedo, da prišleki ne prinašajo nič dobrega.
hermann , dvomim, da domorodci vedo, kaj so mikroorganizmi.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Dobro pa vedo, da po prihodu tujca iz neznanega razloga pomre nekaj njihovih in to jim je dovolj!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
So mu tud prste odgrizli kot arsenović svojemu delavcu ?
Verjetneje bo, da je hotel zastonj živeti, oz ni "vedel", da je treba za stanovanje plačati najemnino, kot recimo kot nekdanji poslanec SDS Marinić, pa so ga zastonjkarja imeli dovolj..tako bi morali tudi pri nas narediti, posebej s tistimi, ki so neposredno kradli ljudem (orožarske afere-Patria ipd..)

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113