To je možno, če je bil motor oddan v "rottamazione", oz razgradnjo, uničenje. Sem bral na Italijanskem forumu, je eden spraševal kako poštimat vespo brez številke šasije... pa odgovori so bili večinoma da težko. Ker če so bile številke uničene, je bil tudi motor uničen in ga uradno ne bi smel več imet, oz.vozit.Vem, mi je tukaj ena za 2k usla, res mint condition. A je res, da v IT, ko ga odjavijo, zbijejo dol VIN ploscico in pol ne mores tu papirjev ustimat? Tak mi je en ded nabijal.
ja, vse je v auspuhu in obliki.Vidim da dajo na te prdule celo akrapote, leo vince in podobna jajca... ima kak učinek tole, če je komplet cel auspuh menjan?
Stran vrzen denar za moje pojme… Na moci se zaradi auspuha ne pozna nic, na zvoku pri 125 prdalici pa tudi ne mores pricakovati, da ti bo akrapovic naredil cudez..Vidim da dajo na te prdule celo akrapote, leo vince in podobna jajca... ima kak učinek tole, če je komplet cel auspuh menjan?
preverjeno nerabi. Naked 11HP leti BP 110 po ravnini...Za realnih 100km/h po GPS, je dovolj okoli 11-12KM, če imaš aerodinamičen motor. Kakšen naked rabi vsaj 14KM.
Ja, po original števcu, ko ležiš na motorju.preverjeno nerabi. Naked 11HP leti BP 110 po ravnini...
Ne, po GPS... Res pa ne smeš bit 120 kilski bajs....Ja, po original števcu, ko ležiš na motorju.