V kateri moto stacuni prodajajo taksen tip. Je kopija Honde?
Chill madona no, saj ni konc svetaEni še vedno mislite, da je 125 motor za potovanja. Ma milomater to je mestni moped. Ko ti je to jasno je življenje lažje. Kdo pričakuje od 125 nevem kake vožnje po AC, prehitevanja pri 90+, potovanja in nevem kaj vse je... ma raje ne rečem, bo kdo užaljen.
Ne vem, v nemciji je prva ki prodaja... Drugace pa ja, je kopija honde. Jaz sem na mojem zamenjal zadnje vilce, ker mi jih je povilo po 500km... Zdej so aluminijasti rori, original je pa 2x prepognen 1mm pleh... Pa prve vilce sem zamenjal z usd forki, mocnejsi. Pa drug prvi disk, original 160mm, zdej je 240mm. Drugace pa je tudi naprodaj rabim plac za nove...V kateri moto stacuni prodajajo taksen tip. Je kopija Honde?
zihr preveč... lahko pa se vedno ponudi eno ceno... 3k km ima... ko sem ga kupil je mel 870... bil je motor na avtodomu za po kruh hodit... pa placa mi primankuje, tako da je velika verjetnost, da gre naprej...Koliko pa ceniš tole 125ko?
Heh ja bi ga imel, ampak bolj virtualno zaenkrat, ker se teh pet motorjev, ki jih imam ne vozim kaj dostiče hočeš je tvoj... ga prodajam... sem ga iskal, zato ker je 1 cilinder, dost cc in jermenar... sem vse mašine sprobal... razen 6 valnih... in vse pogone...
Pa imaš našparan denar za dodatno čelado?Heh ja bi ga imel, ampak bolj virtualno zaenkrat, ker se teh pet motorjev, ki jih imam ne vozim kaj dosti
Drgac pa letnik in cena, ce ni skrivnost?
Imam... Ko srno srecam menjam celado...Pa imaš našparan denar za dodatno čelado?
iz Italije jih dobiš..originalne stare niso poceni.Cisto offtopic..ve kdo za kaksno 50ccm Vespo, staro, z oznako PK?