Sej to je 15KM110 gre od mojga mulca Yamaha WR, pa ima 11 kW. Pa je ta brzina tko, z muko....
Komentiral sem v smisli, da z 10-11 km težko greš toliko. Z 11 kw pa že, pa še to z muko.Sej to je 15KM
Sem pogledal na youtubu video aprilije 125 rs 2 takterja, ker je spomin na te zadeve že zelo bled... ti 4 takterji so pecikli ki pač malo prdijo, taka aprilija pa je pravi stroj! Kolega je imel Mito, z drugim auspuhom je šla ene 180 sigurno.Vidim da se je tema lepo razvila nazaj....
Pa so se mi eni smejali par strani nazaj....ko sem jim hotel dopovedat da si moral bit v 90s več deca za 50/70ccm moped kot zdej za te kastrirane 125 4T prdulce...
Če vzameš eno 125ccm 15KM zadevo, po mojem ne boš imel problemov za to, kar pišeš. Jaz mam Piaggio Medley 15KM (verjetno malo zlaganih celo, ker so morali na EURO5 prilagoditi motor) in grem lahko lepo 100 po regionalki.Ne, definivno se mi ne šraufa. RaBim pač nekaj za na šiht, ker ne živim v mestu ( če bi, bi kupil 50 ccm skuter) bi vozil nekaj tudi po regionalki in bi vsaj rad sledil prometu, ne pa bil ovira na cesti. Zdaj če je to možno za malo čez 90 kg deda na mali prduli (da dejansko brez večjih težav prileze do 100, več bi že bil bonus), bi imel malo prdulo, ki malo kuri in odvozil teh obveznih 6 ur. To je vse kaj me zanima.
Sicer pač A2
Ne, definivno se mi ne šraufa. RaBim pač nekaj za na šiht, ker ne živim v mestu ( če bi, bi kupil 50 ccm skuter) bi vozil nekaj tudi po regionalki in bi vsaj rad sledil prometu, ne pa bil ovira na cesti. Zdaj če je to možno za malo čez 90 kg deda na mali prduli (da dejansko brez večjih težav prileze do 100, več bi že bil bonus), bi imel malo prdulo, ki malo kuri in odvozil teh obveznih 6 ur. To je vse kaj me zanima.
Sicer pač A2
Toliko kot malo boljše el. kolo!Če vzameš eno 125ccm 15KM zadevo, po mojem ne boš imel problemov za to, kar pišeš. Jaz mam Piaggio Medley 15KM (verjetno malo zlaganih celo, ker so morali na EURO5 prilagoditi motor) in grem lahko lepo 100 po regionalki.
Moj APN je kuril skoraj duplo več to je kar malo in tudi to je smisel zakaj ne bi za vsak qrc kurblal avta. Koliko stane servis? Torej je enega takega deda prdula sposobna voziti z eno tako normalno hitrostjo (tam nekje 100)? Ker za nekatere sem slišal da komaj do 100 prilezejo tudi z dokaj lahkim voznikom.
Jaz se nagibam v smer Yamahe MT 125 ali KTM Duke 125... sta tudi najdražja. Morda še kaka rabljena aprilija sx125 ali varadero, ker sem velik in sta dobra opcija za velike ljudi
Ja nižji obrati, ekologija pa toPrva stvar kaj moreš na pcx je da daš DR. pulley valčke not. Ker original je tak leno narejena da brezveze.