Kje pise, da mors vzet original... ali tajvansko?Aja moj moped Tomos-2x v dveh letih menjana vžigalna špula, regler pa to..kitajska-tajvanska roba, original se ne dobi več.
Das gor spulo od IDM Italy in bo prezivela motor.
Kje pise, da mors vzet original... ali tajvansko?Aja moj moped Tomos-2x v dveh letih menjana vžigalna špula, regler pa to..kitajska-tajvanska roba, original se ne dobi več.
endvatri jest bi ga tožil zaradi obrekovanja... ce bi mi ukradli kolo, ki je mimogrede vredno vec od novega nmaxa 125 pa ga ni niti mozno zavarovati proti kraji, katerega sem 100%, da bi ga kje v LJ smuknil 123…
Že dobil kdo pcx?
Kako gre ta zadeva? zanimiv zgledaSem vzel za ženo Aprilio SR-GT 125 Sport. Fajn motorček, še jaz se veliko vozim z njim.
Poglej priponko 57872
Sem vzel za ženo Aprilio SR-GT 125 Sport. Fajn motorček, še jaz se veliko vozim z njim.
Poglej priponko 57872
Če se vozita 2 moreš fedro na bolj trdo nastavit.-Vzemetnje zadaj zna zabiti. Pri normalni vožnji ne, če hitreje pripelješ čez ležečega policaja pa ja, sploh če sta na motorju dva, s tem da je obremenitev še vedn vsaj 30-40 pod predpisano, ki je 200kg. Ko se navadiš, pač malo oblj zmanjšaš pred ležečim policajem (kar bi moral itak) in je ok, tako da ne moti preveč. Se pa da trdoto nastavljat, samo se še nisem lotil. Lahko da po tem ok (oziroma kar računam da bo).