Pa ti znaš primerjati šolsko vožnjo z vsemi pritiklinami in fintami, od vožnje na free?same princeske
"Scrambler" imel bi tudi jaszt....
Pravi scrambler tudi za najstnike - belgijski Hero 125
Bo že držalo, da so bili najstniki do zdaj nekoliko prikrajšani za radosti, ki jih prinaša vse bolj popularni razred scramblerjev.avto-magazin.metropolitan.si
Hitro jim razloži to tistim, ki čakajo razne dele, ki jih ni za dobit. Drugače pa motor (mašina) ni vse. Je še marsikaj drugega okoliNarocis cel motor... Ceneje kot menjava olja... Drugace pa je masina kopija suzuki gn125... Drugace pa so kopije te masine pod oznako cg125... Vse ostalo so pa univerzalni kosi iz aliexpresa za 15 euru...
jp na sliki k sm jo jst postal je ducati scrambler desert sled, 800 kubov, 73 konj, oljnozračno hlajen, desmodronic sistem ventilov. tud skoraj nov, moj stric ga ma..vleče kot nor.Stric ima cisto novega, sicer pravega Ducati Scrambler 1100ccm
Aja moj moped Tomos-2x v dveh letih menjana vžigalna špula, regler pa to..kitajska-tajvanska roba, original se ne dobi več.jp na sliki k sm jo jst postal je ducati scrambler desert sled, 800 kubov, 73 konj, oljnozračno hlajen, desmodronic sistem ventilov. tud skoraj nov, moj stric ga ma..vleče kot nor.
edino ni fajn, ker ima sprednji cilinder čist nezaščiten recmo prot blatu in kamnom, lezi skoraj vporedno s tlemi ker ima L obliko motorja..idealno, da faše kamen od sprednjega kolesa v svečko in jo odbije. jajca pri drgač super stroju.
Drgač pa bejž od ponaredkov..frendu ene dve let leži v šupi podrt kitajc, nima kej popravljat.