Ha! Pravila so ista kot za avtomobil, samo država in pametnjakoviči na forumih trdijo, kako je vožnja motorja neka vesoljska znanost.Ne, je šibal do 80 al 90 kmh. Pac kjer je to primerno verjetno. Jaz ne vem pravil.
To je isto kot vožnja z biciklom, avtomobilov. Sedaj pa primerjaj št. mrtvih na prevožene km .Ha! Pravila so ista kot za avtomobil, samo država in pametnjakoviči na forumih trdijo, kako je vožnja motorja neka vesoljska znanost.
Pravila v prometu so ista, kot za avtomobil. Ne mešaj nekih bedarij!To je isto kot vožnja z biciklom, avtomobilov. Sedaj pa primerjaj št. mrtvih na prevožene km .
Zakaj? Kaj imajo tukaj vezo kolesarji, pa mrtvi?Komentiral sem drugi del tvojega sestavka.
Ah kje...
Itak, ce se drajsas po sitiju s sesalcem, drgac pa ni panikeV taki vročini je trenutno tudi na motorju kot da bi ti nekdo prižgal fen in ga usmeril vate....hitrejši ko si hitreje topel zrak piha vate......
Ko sem prebral, sem najprej pomislil, da si šel s kolesom...sem hotu čestitat...pol pa ugotovim, da si mel moped pod ritjo...Itak, ce se drajsas po sitiju s sesalcem, drgac pa ni panike
Jst vceraj dpoldan tura Jezersko Pavlicevo sedlo Luce Crnivc Kamnik dam v poletni opremi z KLE, milina edin jajca so me bolela k se nism dost ustavljal..drugic raje yamaha pa odkruzam tole.
7. Mesec.Kdaj pa naj bi ga dobil?
To je pa kar je.ba cakati, sedaj ko bos imel ze izpit
Zgleda da si falil temo pol..bicikle imas pomoje drgje, tle naj bi nekaj pogovarjal o motorjih mopedih ipd itak je ena zalost tko da je tvoj post dobrodosu.Ko sem prebral, sem najprej pomislil, da si šel s kolesom...sem hotu čestitat...pol pa ugotovim, da si mel moped pod ritjo...
Hm... Kako si pa zdržal toliko časa v popolni bojni opremi?
Hm... Kako si pa zdržal toliko časa v popolni bojni opremi?
Pa ti znaš primerjati šolsko vožnjo z vsemi pritiklinami in fintami, od vožnje na free?same princeske