Kaj veš, ali so že pripeljali tisti kontejner v Trzin? Upam da bo ta teden kaj iz tega.Danes dobil info, da bi naj bil kontejner z motorji za julijsko dobavo že v kopru
Matr jaz pa ravno kontra razmišljam, Motor mora ropotat in vibrirat pod ritjo, že samo, da imaš občutek, da si na neki zverini, ki te lahko kadarkoli strese s sebe. Pr dandanašnjih avtih pa že skoraj ni razlike med električnimi in ICE, ker je vse skupaj že tako uglajeno in zadušeno.Ja domet je sranje, sem pa vozil dva skuterja na elektriko in kolikor ne maram elektricnih avtomobilov mi je to pri enoslednih vozilih toliko bolj vsec. Tisti jutranji mir, ko se odpeljes na siht, nobenega ropotanja in vibriranja pod ritjo. Edino pri polaganju ovinkov nimas tistega obcutka do kam lahko gres in pretiran hitri odziv elektromotorja. Ne vem kako naj povem, ker nisem valentino rossi ampak pri cvt menjalniku lepo doziras plin, pri motorju si pa vcasih s sklopko pomagas. Tle imas pa samo gas v desetinki sekunde ali pa nic. Ne vem nisem motorist hehe
Ja Puig V. Ni glih nek vizualni presežek
Lepo barvo imaš! Sem takega videl pred tremi dnevi v Turčiji (Čenakkale). Tam je te robe vrh glave za videti po ulicah. A povišan vetrobran imajo na zalogi?Ja Puig V. Ni glih nek vizualni presežek