Ker ma 100 kil majn, ker majn placa zasede v garaži, ker je več placa za noge, ker je 8 let novejši, ker (upam) bojo gume zdržale več kot 6k km in ker je 125 vrh glave dovolj za mojo uporabo.
Jaz sem se peljal še na Ambroža pod Krvavcem na vikend, tako da bi bila ta poraba v super. Sicer pa razpravljati za tisti deci gor, se zdim sam sebi smešen.Jaz sem na 1.9 po 250km Zaj pa če je to realno mi ni jasno kak lahko tak malo pije.
@Ibiza ma v registraciji je razlika par eur. To je še najmajn
uff tole je pa res nizka porabaInjection pa napredek dela cudeze... Od honde 125cc imajo porabo 1,5 l/100km... Tako da je skuter cist realna 2...
jaz mam 300cc, 25 poniju, pa mi dosega 2,5 l/100... pa ne vozim počas... injection seveda...
sem pa glih učeri meril porabo na 125cc na forgazer... 2,6l/100km... samo vem da imam prebogato mešanico... idle jet morem zmanjšat...
skuter pa predvidevam, da ima pač malo večjo porabo, ker ima cvt... in dejansko dela skuz na full obratih kao...
Tko tud jaszt pravim...Ma sej ne da bi se sekiral... Sam ne dela prav
nwm zakaj bi sploh kaj tikal idle jet/iglo. Tle itk nebos nic profitiral na porabi, sj idla motor spet ne tolk.ne, ni skuter... pač ta generična mašina k je na kitajskih krosih in atv...
sem nabavil merilec za fuel/air ratio... idel screw nič ne naredi in je konstanto preveč bencina... morda pridem na 2,4l na 100 ampak ja vem da je to že zelo nizko... na forgazerju...