Jaz sem prejle 2. tankal, poraba 2,2 l. Je pa res, da sem bil že na Krvavcu in Jezerskem. Imam pa kakih 90 kg, mogoče še kaj čez... Se ne upam stehtati, da ne bim razočaran . V glavnem v redu stvarca tole.
Po 500-1000km menjava olja + filtra??? (jaszt bi )Prvi kesl sem skuro. Peš preračunano 2.1l/100
Prvih 100km sem ga še pazo ker je kao nov. Pol pa bolj ali majn polni gas.
Itak moreš na 1000k pelat olje menjat. Filtra pa motor nima.Po 500-1000km menjava olja + filtra??? (jaszt bi )
Daj ne kompliciraj. Ne bodi andy. Kaj boš 3x olje menjal do 1000km. Saj ni to space shuttle. Ampak jeben 125ccm preprost motor. Olje pa tudi ni iz leta 1893, da ne bi zdržalo 100km.Jaz bi prej... Pr 200... V masini je najslabse mineralno olje kar je... Prvic prec zamenat, potem na 500 in pol na 1k... Potem pa na interval... Pa ce je v masini 1-1,5l olka bi kaz menjal na 1k km... Liter 10-40 je 12 euru...
Ma neko mrežico za spucat. Tako kot moj pjađoItak moreš na 1000k pelat olje menjat. Filtra pa motor nima.
Še enkrat, nismo leta 1893.Ne, na zacetku so pac opilki not...
Ma neko mrežico za spucat. Tako kot moj pjađo
Olje se menja ko pri kosilnici (kar ubistvu tud je) načeloma 1x na sezono....sploh ker nima filtra!Še enkrat, nismo leta 1893.
oziroma če bi bilo potrebno verjemi, da bi to napisali. menjava olja je čisti profit.