Samsung Galaxy S5 rumors

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
V Nemčijo moraš poslati sliko sebe, telefona in današnjega Dela, kjer bo viden datum... v mail nato napišeš ceno, katero si plačal za telefon, svoj TRR in v 14-ih dneh dobiš denar nakazan.
Vendar pazi, velja samo za črnega in belega.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.438
422
83
Po temle sodeč ne bo dobil
Citat:
Endkunden ab 18 Jahren mit Wohnsitz in Deutschland

Čeprav nič ne stane, če povpraša na objavljen e-mail. Kar imam sam izkušenj z A / DE *cashback* akcijami, niso bile omejene samo na lokalce.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

odločam se za nakup Samsung S5. V preteklosti sem še imel te telefone (S2 in S3) nato pa sem jih prenehal uporabljati predvsem zato, ker so sčasoma postali počasni in je bil kup nekega zatikanja...

Prosim vas za mnenje, kako je sedaj z S5? Je uporabniški vmestnik kaj bolj tekoč? Pa drugače kvaliteta telefona? Hvala.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Z vsako S serijo je za malenkost boljše.Toda kakšnih čudežev ne pričakuj.Z UV kot je TouchWiz ne bo nikoli boljše.Za nekega povprečnega uporabnika povsem zadovoljivo+odlična kamera in solidna baterija,izgled je pa bolj plastik fantastik čeprav s tem ni nič narobe glede kvalitete,boljše kot tist AL itak pa čez daš etui.Če hočeš boljše delovanje potem si kupi Note3 ali 4.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Z vsako S serijo je za malenkost boljše.Toda kakšnih čudežev ne pričakuj.Z UV kot je TouchWiz ne bo nikoli boljše.Za nekega povprečnega uporabnika povsem zadovoljivo+odlična kamera in solidna baterija,izgled je pa bolj plastik fantastik čeprav s tem ni nič narobe glede kvalitete,boljše kot tist AL itak pa čez daš etui.Če hočeš boljše delovanje potem si kupi Note3 ali 4.

Hvala. Se strinjam glede NOTE. Problem je, ker mora biti telefon obvezno dual SIM. S5 obstaja, med tem, ko NOTE 4 DUOS nima pokritih vseh frekvenc na LTE omrežju in nisem prepričan, ali to pri nas deluje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imam S4 z nova launcherjem, jst ne opazim nobenga zatikanja.
res si je potrebno vzet čas in pobrisat kar ne rabiš pa v launchejru mal it čez nastavitve, samo si ga upam postavit tudi ob japčka al pa nexusa;)
če pa obdržiš vse samsungove appe in si nič ne prilagodiš, potem pa bi znal bit problem.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ksz: kdo ve kje dobit pocen ohišje za s5? rabim tale krom okol telefona

Jz bi pa zlatga rabu
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na S4 sem sam zamenjal steklo. pogledal 10videov na yt, da sem videl različne tehnike, potem pa se lotiš počasa:) pa za 10€ sem si še orodje kupil, ker bo sigurno še kdaj prov prišlo za kaj drugega.
za druge se tega ne bi lotil!

po googlaj za kak servis, na alterju je že bila tema, na twitterju je @th0r, tut kak na bolhi se najde...

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Je že kdo na android 5.0, S5 s Tušmobila še vedno vztraja na 4.4....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Samo Simobil ima zaenkrat update od naših...

Od kod ti pa ta ideja? Imam S!mobilov S5 in lahko ti zagotovim, da updatea (še) ni!

Hja razlogov zakaj ga še ti nimaš je lahko več, večino ljudi ga že ima. Morda si kupil telefon od "koga" ki je prej že kaj prklal s kakšnimi romi in imaš sedaj drugačno CSC kodo, lahko da še pač enostavno nisi na vrsti ker sem nekje prebral da jih ven "šibajo" po etapah, je pa sigurno Simobil edini ki ima do sedaj od naših SLO romov lolipop! Poskusi telefon dat na kabel in ga posodobit preko KIES-a ker mislim da za to ni OTA posodobitve...

LP