tako je pri vsakem novem....Citat:
Pri S5 odpre takoj, ko prtisneš imenik.
te bom vprašal čez kake 2-3 mesece ko se ti nafilajo SMS-ji in dnevnik klicev....
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
te bom vprašal čez kake 2-3 mesece ko se ti nafilajo SMS-ji in dnevnik klicev....
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Imam Note 3 cca 3 mesece pa mi imenik odpre takoj...če pa zaprem app da dela imenik v ozadju pa rabi cca 1 sekundo.
Če ti to igra odločilno vlogo pri tem ali boš kupil telefon ali ne, potem ne vem kaj gledaš pametne telefone....lahko še vedno rabiš nokio 3310, pa ti bo delalo vse hitro. Drugače pa ne vem zakaj bi sploh rabil imenik, če lahko v dialerju napišeš ime osebe pa pokličeš. Če ne znaš izkoristit pametnih prednosti telefona, potem res ne vem kaj delaš s pametnim telefonom.
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Kdo je vernik? Več se pritožujejo tisti ljudje, ki telefona nimajo, kot pa tisti ki ga imajo...zakaj že??
Pa zakaj bi rabil imenik, če lahko vse delaš v dialerju? Čisto VSAK kontakt, ki ga imaš lahko dobiš, od prvega do zadnjega ki ga imaš v telefonu.
Resno mi povej zakaj bi rabil imenik. Edino zakaj bi ga rabil je zato, da bi uredil kak kontakt, to je pa tudi vse.
So pametni telefoni ja. Tudi pri Samsungih ni problem...no razen pri tistih, ki nimajo telefona
@AvtoFun; Ja, verjetno je TW "problem", ampak brez TW odpade tudi kar nekaj bombončkov, ki jih ostali telefoni ne ponujajo in so samo pri Samsungu. Vsak telefon se lahko tudi sproba (vsaj za Telekom vem da se da kar nekaj telefonov da sprobat) in če niso zadovoljni naj ga ne kupijo in naj ne utrujajo po forumih kako to, kako ono, kako tretje. Sicer pa če je tako zelo slab telefon, kot nekateri pišejo, se po mojem ne bi prodal v par deset mio kosih. Vsaj jaz bi rekel da ne no. Menda so tudi drugi telefoni v ponudbi, niso samo Samsungi...razen če se motim.
Sicer pa saj veš: "Za dobrim konjem se vedno praši."