Samsung Galaxy S5 rumors

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Citat:
Pri S5 odpre takoj, ko prtisneš imenik.
tako je pri vsakem novem....;)
te bom vprašal čez kake 2-3 mesece ko se ti nafilajo SMS-ji in dnevnik klicev....
shocked-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Citat:
te bom vprašal čez kake 2-3 mesece ko se ti nafilajo SMS-ji in dnevnik klicev....
shocked-1.gif

Deal.
cheer.gif

Aja, drugače mi to sploh ni nek podatek kako hitro se imenik odpre. Če bo pač ratal počasnejši, bom zbrisal dnevnik klicev, itd. Pa tudi če se 1 sekundo odpira, mi je dost vseeno.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Citat:
shocked-1.gif

Imam Note 3 cca 3 mesece pa mi imenik odpre takoj...če pa zaprem app da dela imenik v ozadju pa rabi cca 1 sekundo.
Če ti to igra odločilno vlogo pri tem ali boš kupil telefon ali ne, potem ne vem kaj gledaš pametne telefone....lahko še vedno rabiš nokio 3310, pa ti bo delalo vse hitro. Drugače pa ne vem zakaj bi sploh rabil imenik, če lahko v dialerju napišeš ime osebe pa pokličeš. Če ne znaš izkoristit pametnih prednosti telefona, potem res ne vem kaj delaš s pametnim telefonom.
smile-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Citat:
shocked-1.gif

Imam Note 3 cca 3 mesece pa mi imenik odpre takoj...če pa zaprem app da dela imenik v ozadju pa rabi cca 1 sekundo.
Če ti to igra odločilno vlogo pri tem ali boš kupil telefon ali ne, potem ne vem kaj gledaš pametne telefone....lahko še vedno rabiš nokio 3310, pa ti bo delalo vse hitro. Drugače pa ne vem zakaj bi sploh rabil imenik, če lahko v dialerju napišeš ime osebe pa pokličeš. Če ne znaš izkoristit pametnih prednosti telefona, potem res ne vem kaj delaš s pametnim telefonom.
smile-1.gif

To je pa zelo vehementen odgovor v stilu: če ti kaj ni všeč GFY. Ah ti verniki.
crazy1.gif

Lumie niso pametni telefoni? Menda tam hitrost ni problem.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Ma saj ni v tem poanta da so pametni telefoni počasni oz. počasnejši, konec koncev gre za super duper 4 jedernike z zadnjo tehnologijo in z miljardo rama. Osnovne operacije kot so imenik in vse ostalo mora realtime odpirat. Če ne veš o čem ti govorim preizkusi Nexusa 5 pa boš videl kaj mislim... torej ni problem v pametnem telefonu, problem Samsunga je verjetno v Touchwizu... Problem je ker je vsega 5x preveč nabasanega not in zato "šteka".... Koliko sem drkal po ostalih pametnih telefonih, npr. HTC z Sensom in po top LG-jih se mi zdi da vsi dost bolj smooth delujejo kot pa Sumsung, no vsaj kot moj bivši S4... LP

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kdo je vernik? Več se pritožujejo tisti ljudje, ki telefona nimajo, kot pa tisti ki ga imajo...zakaj že??
Pa zakaj bi rabil imenik, če lahko vse delaš v dialerju? Čisto VSAK kontakt, ki ga imaš lahko dobiš, od prvega do zadnjega ki ga imaš v telefonu.
Resno mi povej zakaj bi rabil imenik. Edino zakaj bi ga rabil je zato, da bi uredil kak kontakt, to je pa tudi vse.

So pametni telefoni ja. Tudi pri Samsungih ni problem...no razen pri tistih, ki nimajo telefona
smile-1.gif

@AvtoFun; Ja, verjetno je TW "problem", ampak brez TW odpade tudi kar nekaj bombončkov, ki jih ostali telefoni ne ponujajo in so samo pri Samsungu. Vsak telefon se lahko tudi sproba (vsaj za Telekom vem da se da kar nekaj telefonov da sprobat) in če niso zadovoljni naj ga ne kupijo in naj ne utrujajo po forumih kako to, kako ono, kako tretje. Sicer pa če je tako zelo slab telefon, kot nekateri pišejo, se po mojem ne bi prodal v par deset mio kosih. Vsaj jaz bi rekel da ne no. Menda so tudi drugi telefoni v ponudbi, niso samo Samsungi...razen če se motim.
Sicer pa saj veš: "Za dobrim konjem se vedno praši."
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Ne, S5 je top telefon, to ni debate, jaz sem samo repliciral kar se tiče hitrosti in tudi mene motijo ti lag-i, nisem pa rekel da zaradi tega ne bom imel Samsunga...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Kdo je vernik? Več se pritožujejo tisti ljudje, ki telefona nimajo, kot pa tisti ki ga imajo...zakaj že??
Pa zakaj bi rabil imenik, če lahko vse delaš v dialerju? Čisto VSAK kontakt, ki ga imaš lahko dobiš, od prvega do zadnjega ki ga imaš v telefonu.
Resno mi povej zakaj bi rabil imenik. Edino zakaj bi ga rabil je zato, da bi uredil kak kontakt, to je pa tudi vse.

So pametni telefoni ja. Tudi pri Samsungih ni problem...no razen pri tistih, ki nimajo telefona
smile-1.gif

@AvtoFun; Ja, verjetno je TW "problem", ampak brez TW odpade tudi kar nekaj bombončkov, ki jih ostali telefoni ne ponujajo in so samo pri Samsungu. Vsak telefon se lahko tudi sproba (vsaj za Telekom vem da se da kar nekaj telefonov da sprobat) in če niso zadovoljni naj ga ne kupijo in naj ne utrujajo po forumih kako to, kako ono, kako tretje. Sicer pa če je tako zelo slab telefon, kot nekateri pišejo, se po mojem ne bi prodal v par deset mio kosih. Vsaj jaz bi rekel da ne no. Menda so tudi drugi telefoni v ponudbi, niso samo Samsungi...razen če se motim.
Sicer pa saj veš: "Za dobrim konjem se vedno praši."
smile-1.gif

Umiri se malo. Misliš, da je Samsung nek must have?! Dol mi visi za verske relikvije. Kupim, kar potrebujem in ne to, kar mi drugi povedo, da moram imeti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Ma za to jajco še ne obstajajo neki pametni ovitki koliko se mi zdi... vse kaj sem imel gori in da je bolj "slim" ni kamera zaščitena, smisel ovitka pa je ravno zaščita, sploh kamere...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Se da na S5 kako zamenjati to ogabno Windows 95 zeleno barvo v menujih???

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.323
300
83
39
Ljubljana
KSZ:

je imel kdo že problem, da je recimo baterija zdržala 2 dni normalno, naenkrat pa ne zdrži niti 1 dan več? pa na telefonu se ni nič spreminjalo oz. nalagalo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
se ti je kak app zaciklal?
poglej v nastavitvah-baterija, kater app ti kuri baterijo.