Samsung Galaxy S3 se ne polni

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Da ne odpiram nove teme po nepotrebnem... a če naložim nov FW preko Odin-a, se bodo stvari na telefonu vse podrle oz. zbrisale?

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Da
frown-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Eh škoda... Bo treba počakat na uradno verzijo... Hvala za odgovor!
smile-1.gif

Ni nujno da se vse pobriše, ponavadi se sistem posodobi, podatki pa ostanejo se pa pot znajo pojaviti težave z odzivnostjo samega sistema, zato se priporoča, da se po posodobitvi naredi hard reset. Jaz vedno naredim tako in do zdaj še ni bilo problemov.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Da ne odpiram nove teme po nepotrebnem... a če naložim nov FW preko Odin-a, se bodo stvari na telefonu vse podrle oz. zbrisale?
krimec ni res.
Če ne bo naredil factory reseta oz.wipe data-wipe partition se mu ne zbriše nič.Kot je povedal bvader se posodobi samo sistem,je pa priporočljivo naredit pred in po flashanju fac.res.čeprav sem velikokrat delal brez pa ni bilo nobenih težav.Seveda pa je to delo na lastno odgovornost še vedno lahko(tudi odvisno od telefona)pride do izbrisa podatkov.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja sej tega se najbolj bojim, da se bo vse zbrisalo. Telefon pa uporabljam tako za službene namene kot za privat, in se mi trenutno ne da vsega nastavljat ponovono. Bom videl, mogoče se po dopustu spravim na to, takrat bom imel verjetno več elana za ponovno nastavit vsega
smile-1.gif

Verjamem pa, da je najboljš opcija factory reset, da se kej ne zaštrika. Hvala..