Samsung Galaxy S3 se ne polni

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Torej ni mi ostalo drugega da sem naredil kot igors24, kupil dodatno baterijo in jo polnem v posebnem adapterju... Čeprav naj bi mi nekaj na plati oksidiralo in je konektor v dobrem stanju, telefon funkcionira normalno, ko ga pa priklopim na usb mi na bateriji prikaže strelo le fila ga ne...

lp

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
No po dveh polnjenih v adapterju, pa se sedaj telefon fila normalno. Nevem kako in kaj da je spet začel normalno delati... Na ramu so hoteli 240€ za popravilo, telefon pa se je v dveh tednih popravil zgleda kar sam, samo dve bateriji sem mu zamenjal...

lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
smile-1.gif

Sicer pa za 20 eur dobiš že 4 original baterije, če ne 5ih :D

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
4 original za 20€
bonk.gif

Samo zadnje čase ga pa močno biksaš,prej si se mi zdel še nekako normalen,sedaj pa z vsakim postom vržeš večjo bedarijo vun.
priden.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Tudi baterije za ostale telephone so podobnih cen. Je pa kolega narocil tako "original" z amazona. Na fotografiji je res zgledala original. Imela je se nalepko.

Tista, ki je prisla do njega ni bila original.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Itak,saj je z vsemi stvarmi isto,kolkr denarja tolk muske.Moraš pa že res srečo imet da na ebayu in podobnih dobiš original robo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja seveda. Poglej datume na baterije
wink-1.gif
Pa misliš, da se bojo špilali s feedbackom? Kitajci dobijo večinoma minus, ker roba ne pride, ker je polno neumnih kupce al pa ker je krš, ampak kupec more vedet, da je za par eur kaka stva lahko samo krš..Ker šparajo na poštnini. Zgornji dve bateriji sta original!

Sicer pa si poiščite dražje baterije, ki so "original"
smirk-1.gif
Teh samsungov je na desetine miljonov in zato je tudi baterij še ogromno ostalo, ker je zdaj aktualen s4.

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Tudi baterije za ostale telephone so podobnih cen. Je pa kolega narocil tako "original" z amazona. Na fotografiji je res zgledala original. Imela je se nalepko.

Tista, ki je prisla do njega ni bila original.

Amazon pa zma bi kar nekaj-draga poštnina pa včasih ne veš, od kak zanesljivega prodajalca kupuješ..Ni feedbacka, pa nekateri, ki prodajajo na ebayu, prodajajo tudi tu.Na ebayu pa je vsega boga.Redkih, zelo dragocenih stvari, ur za desettisoče eur, avti in seveda krš.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...zadnji....

tudi moj je doživel "nefilanje"
confused-1.gif

včasih fila 10 sekund, včasih 10 minut, včasih do polovice....če ga rekonaktam, se polnjenje nadaljuje....v glavnem, ni uredu
confused-1.gif

sem pa opazil, da mi za delček sekunde meče neko obvestilo, oziroma čez cel ekran brže tekst z črno podlago....pojma nimam kaj na njemu piše, ker ga v trenutku umakne...:(

telefon sem trikrat povrnil na tovarniške nastavitve, pa nič ne pomaga....
confused-1.gif

kam nest na servis, da ne bo kriva voda
bonk.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Prvo očisti konektor na telefonu, mogoče je samo umazanija.

Na servis pa ne moreš nesti nikamor drugam kot na RAM 2, edino če že Sistem Ena servisira Samsung telefona. Mogli bi jih že od februarja ampak ko sem v maju nazadnje spraševal še ni bilo nič od tega.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Potem poskusi še z kakšnim drugim original polnilcem in kakšnim drugim original kablom,sigurno poznaš kakega znanca ki ima S3,da ugotoviš kje je sploh napaka:gsm,kabl,polnilec.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Kabel ali polnilec za test bo dober vsak, ki ima MicroUSB in 5V ter 1A (ali več). Se pravi napetost obvezno 5V, tok je lahko večji.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...sprobal na treh polnilcih in dveh različnih kablih vtaknjenih v dva različna računalnika....

sklepam, da je USB konektor....ko je telefon priključen na računalnik, se stalno sliši zvočni signal, za priklopljeno napravo....nekako tako, kot če bi kabl vštekal, izštekal, vštekal....s tem, da ga sploh ne zazna...

hvala vama za pomoč
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Meni je pomagala menjava kabla, ko me je na drugem kablu pred kakim mesec začelo zezat polnjenje, pa je bil dovolj reset.

Mislim da bi veliko boljši bil klasičen polnilec, ne pa ta varianta, ko je vmes navaden USB kabel.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Meni se tud občasno pojavla, da noče filat normalno z priloženim polnilcem, ko pa uporabim polnilec od sestre ko ma navaden polnilec od minija pa dela normalno.