Samsung Galaxy S3 se ne polni

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Kolegica ima kake pol leta Galaxy-ja S3.
Pravi, a se je na začetku normalno polnil...sedaj ga pa že 7 ni ni mogla več napolniti (se enostavno ne polni). Imate kaj izkušenj o tem?

Kupila ga je v tujini, tako da neke vsaj SLO garancije nima.
Kaj storiti?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
naj menja USB kabel ki je na polnilcu ali pa kar cel polnilec (če ga preko kabla prklopiš na PC se tudi polni)........ tudi meni je crknil po par mesecih, po menjavi kabla spet polni. Pa kar dosti je teh primerov pri S3 ko ne gre več polniti telefona.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Imel sem enak problem, samo da ni bil HW, ampak SW. Enostavno SW se je nekaj sesul in se je telefon polnil za 10s pa nehal. Probaj druge kable ali pa baterijo, če je kaj drugače, če pa ni to problem potem pa na novo SW daj gor.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Imam enak problem, telefon enostavno nehal polniti tako z USB kablom kot tudi brezžično. Problem sem rešil tako, da baterije polnim z priloženim polnilcem za baterije in te menjam, ko so prazne. Ni preveč komot, je pa vseeno ceneje kot menjati celotno matično ploščo telefona, ker je crknil USB ...

Samsung-Galaxy-S3-Battery-Charger-Stand-with-Battery.jpg

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Včeraj sva ga probali polniti na dveh različnih polnilcih, kakor tudi preko USB kabla na laptop... pa nič
frown-1.gif

Torej now softweare...če pa še to ne pomaga, potem pa kaj? Menjava celotne matične plošče??
frown-1.gif

Koliko je kaj to $$$ ?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Morda pa bo potrebno menjat samo usb konektor na telefonu. Poznam en tak primer. Cena z delom vred pa je bila okrog 20€

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Telefoni imajo v Slo 2 leti garancije.Sgs3 je prišel v prodajo lani maja oz. kasneje. Tudi kupljeni v tujini imajo vsaj 1 leto garancije
confused-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Morda pa bo potrebno menjat samo usb konektor na telefonu. Poznam en tak primer. Cena z delom vred pa je bila okrog 20€

Ji bom svetovala najprej nov softweare... HVALA!

Poznate koga, ki to nalaga v Mariboru ali okolici?
smile-1.gif

Telefon je dobila iz tujine za darilo...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kaj pa baterija je pa dobra,kaj če bi prvo poizkusila z kakšno drugo baterijo,da vidiš da ni problem v bateriji oz,kontaktih za baterijo ali kontaktih na telefonu kjer se vtakne polnilec?

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Najprej naredi factory reset/wipe data in če imaš možnost in znanje naloži drug/novejši operacijski sistem predno kam pošiljaš in popravljaš. Kolegu je S2 avtomatsko kazalo da vedno polni, potem je bilo vredu. Če je v garanciji in ima original rom pa pošlji na serivs in naj se oni ubadajo
smile-1.gif

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:

Ji bom svetovala najprej nov softweare... HVALA!

Poznate koga, ki to nalaga v Mariboru ali okolici?
smile-1.gif

Telefon je dobila iz tujine za darilo...

V MB Mobi servis na Mlinski ulici
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Niti približno nest na Mobi servis na Mlinski! Slabe izkušnje!

Glede na to da ima telefon garancijo (če je iz tujine ima mednarodno) odnesti telefon na pooblaščeni servis..... Sistem Ena v MB ( so na Teznem), mislim da so sedaj maja začeli popravljati Samsunge....

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Sem danes klical in še kar ne popravljajo Samsungov, še niso dobili pogodbe. Pričakujejo nekje po 1. juniju ali juliju. To se vleče že od februarja pri njih drugače. Pooblaščen serviser je trenutno samo RAM 2.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ne še
smile-1.gif
Imam pa zagotovo ta hot casing napako in zgleda kot da je počeno, nisem pa ziher, ker se z nohtom ne čuti razpoke.

Poleg tega pa imam na VOL gumbku zgoraj 0.5mmx0,5mm veliko luknjico, ker je odpadla barva, pa 3 micro rise desno zgoraj na vogalu pri sprednji kameri pa še eno mini pikico desno spodaj.Je bil enkrat rahlo na tleh po parketu samo odpadla barva pa ni moje delo
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jaz sem jih klical pa je gospod na telefonu rekel, da se kao ne zamenja pod garancijo zaradi te razpoke ampak jaz vem da so že menjali cele zaslone zaradi teh razpok, ker so ljudje to povedali. Zdaj sem pa še na mail slike telefona poslal, slikanega iz vseh strani, da se vidi, da nikjer ni poškodovan od kakšnih padcev, le na spodnjem desnem robu je začel krom odstopati in na desnem robu telefona, točno nekje na sredini je razpoka in sem prosil naj sliko serviser pogleda da vidim kaj bo rekel.