Samsung Galaxy S II

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
smile-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Težko pomagati preko interenta. KIES je nažalost še večji kup dreka kot iTunes. Jaz zadeve nikakor nisem mogel usposobiti na 64bitnih Winsih.

Tisto opcijo v programu za ponovno namestitev gonilnikov si že probal? Na vrhu v enemu podmeniju je.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Inštalacijo gonilnika lahko ponavljaš in ponavljaš. Z WIN7 x64 sitemom sem sparil SGS2 ene 3* od verjeno prek 30 poskusov. Enostavno ne gre. WIN vedno zatežači glede driverjev. Vedno znova hoče nove a namestitev ne izvede uspešno. Tudi če v isti seji izklopiš in priklopiš nazaj si na istem. Zadeva kratkomalo ne gre.
Na Visti x64 pa ni dosti bolje. Se pa driver ponavadi namesti uspešno. Vedno pa tudi ne.
Skratka x64 sitemi v praksi ne špilajo. Nisem pa še iskal kako rešit, ker povezave ne uporabljam. Morda so "krive" kake nastavitve za USB porte v biosu ali v samih WIN?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Na 32bitnih sistemih ni nič kaj bolje. Sparit telefon s kiesom preko kabla je tako kot loto s to izjemo da vsakih nekaj tednov nekdo zadane na lotu. Edina tolažba je, da če za trwnutek pozabimo na update na ICS kieasa aploh ne potrebuješ. Telefon daš v mass storage mode pa dela bolje kot vsi kiesi, itunesi ali zuni skupaj. Za tisti en update na ICS se bom že potrudil on nekako vzpostavil povezavo, drugače pa na srečo na zelefonu over the air updati delujejo perfektno in brez problema.

srecko76

Pripravnik
27. jun 2011
70
0
6
Ima morda kdo to verzijo I9100XXLPJ 4.0.3 na telefonu.Opazil sem,da nekaterih programov z marketa sploh noče namestiti,javi napako "Namestitev na pomnilnik USB ali kartico SD ni bila mogoča"
Morda kdo ve za rešitev tega problema?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ti dodatni paket so problem, ker ne moreš zaupati proizvajalcu. Zelo dostikrat lažejo z mAh, oziroma po parih mescih pade tudi za tretjino.

Maš tudi zanesljive proizajalce extended baterij, kot so Mugen recimo.

Jaz sem pa hotel biti bolj ziher in ne imeti preveč debelega, tako da sem kupil kar uradno od Samsunga 2000mAh baterijo(25% več kot navadna), zraven dobiš pa še pokrovček, ki samo za 1mm odebeli telefon, tako da je še vedno tanek.

Za hude čase, ko je treba več baterije pa kupim najcenejšo možno fake baterijo z ebaya, ponavadi jo dobim za 5€ za katerikoli telefon. V primeru SGS 2 sem kupil paket polnilec za baterije + 2 baterije za 10€.
Kljub identični nazivni kapaciteti kot original zdržijo na začetku malo manj, po enem tednu uporabe pa tam pol manj, ampak za skrajno silo, ko mi zmanka baterije je taka cheap dodatna baterije npogrešljiva v denarnici.

Že 5 let redno za vsak mobitel kupim eno dodatno baterijo za v denarnico/torbico. Ta extended je bila pa izjema, ker se mi je zdel da mi bo teh 25% zelo prav prišlo. Une tahude extended od Mugen so pa draga, pa še mobitel je nepraktično debel potem.

Tak da raje tanek mobitel, pa dodatna tanka baterija v denarnici, zmaga.

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Kako kaže za cisco anyconnect mobile s IPsec ključem (GroupPwd). Iz naloženega je možena samo povezava s certifikatom! Obstaja kakšen drug program, ki bi omogočal povezavo...z naloženim VPN na android verziji 2.3.6 se ne morem povezat s strežnikom.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Jaz tudi čakam na Samsungovo 2000mAh baterijo. 25 evrov s poštnino na nemškem Amazonu. Naloži pa tudi Android 4.0.3, precej izboljša dobo baterije.

Sicer pa je okoli tega cela znanost, imam nekaj linkov shranjenih ravno za jutri da preberem.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Prebral kar nekaj tem na to problematiko...zanimivo da ob nenormalnem padanju baterije pomaga ugasnitev in odstranitev baterije za par sekund. Pametnega razloga za to nisem našel navedenega, deluje pa, tudi pri meni.

Verjetno bom tudi tole 2000mAh baterijo vzel, une debele so sumljive. Pa morda še polnilno stojalo , ki polni še eno dodatno baterijo zraven.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
To je bolezen baterij, potem sem si kupil dodatno baterijo ( original) in takih problemov je bilo konec. Isti problem sem imel pri Galaxyy nexusu.
Je pa pripročljivo občasno takšno baterijo polniti z kakšnim profesionalnim polnilcem, da se dejansko napolni in sprazni, kot se mora.

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Jest bi mu pa eno vprašanje glede pošiljanja sms-ov...

Skupini (konkretno 18 članov) moram redno tedensko pošiljat sms-e, pa me moti, ker lahko pošlješ (naenkrat) sms samo 10 stikom. Poleg tega mi izbere še e-maile, tko da se število prejemnikov lahko še zmanjša...

A se lahko to zadevo kako reši?

Drugače pa bom verjetno mogu naložit kako aplikacijo z marketa... Katera bi zadostila mojim zahtevam - se pravi, da lahko ustavarim skupino več oseb kot 10, da aplikacija sama zazna samo telefonske številke (ne tudi e-maile)...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Še enkrat ponovim da sploh ne morem verjetni kako dobro drži baterijo na 4.0.3 posodobitvi. Prej na 2.3.4 mi je komaj zdržal dan ob kakršnikoli uporabi. Zdajle sem na 28 urah in je še 38% baterije. Ob srednje intenzivni uporabi.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Kako si pa naložil ICS na samsunga, če official verzije za slovenijo še ni ? Vsak dan probam preveri za posodobitve,vendar brez uspeha.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Potegnes z neta, poflashas s programom ODIN in imas

Nazadnje urejeno: