Samsung Galaxy S II

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mah sej kabel dostikrat pritikam zaradi USB storiga, sam nikjer nimam Kiesa
rolleyes-1.gif

Pa po novem mam tud rootanega, mi torej FOTA tako ali drugače ne bo našel
uf-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ko namestim KIES mi sploh noče zaznat telefona. Ko pa hočem upgrejdat prek FOTE, pa mi pravi da imam zadnjo posodobitev 3.2.5. WTF?? Zakaj nemorem updejtat na ISC?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
priklopte telefone na kies in updejtite. eu je celo prva na vrsti za ics. baje ostane vse na telefonu, root se izgubi.
sam še nisem, ker trenutno ne morem.
prosim pa za čim več feedbackov tistih ki bote.

Jaz imam gori custom ROM tako da mi telefona itak ne updata več preko KIESA ampak si prepričan da bo update tako hitro za naše Mobitel Simobil Galaxyje? Mislim da bo takrat ko bo Mobitel/Simobil pripravil update...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
evo sem še en revež, ki mi ne najde updejta:)

težava je vrjetno v tem, ko sem ga rootal sem še neki zamenjal.
kies.png

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
hvala za tip na airdoridu
zmaga.gif

Drugače pa glede ICS..tudi sam imam rootanega. in kako zdej do offical ICS
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
hvala za tip na airdoridu
zmaga.gif

Drugače pa glede ICS..tudi sam imam rootanega. in kako zdej do offical ICS
hysterical-1.gif

Enostavno, speči gor nazaj zadnji Mobitelov ROM preko ODIN-a in bi po mojem moglo zopet naprej updatat! Drži?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Sicer pa čakam nekoga z Simobil ali Mobitelovim SG2 da bo potrdil da ga je updatal oz. da mu je našlo update, dvomim
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
samo trenutno preko Odina spet ne bo "slovenski" ics, bo spet kr en?

Predvidevam, da bi bilo potreno najprej nazaj na en "slovenski" 2.3.4 - 2.3.6 in potem preko Kiesa ali preko lufta updejtat na ICS?
Pa še to, če imaš srečo, da si že na vrsti?

---------------------

Če pa gledamo po tej temi (post od @RawDealer)
http://slo-android.si/forum/viewtopic.php?f=29&t=3322&start=100 (postopek je na prvi strani te teme)
pa bo kater ICS?
Je potem to to, brez razne "mobitelove" nesnage in čisto pravi uradni ics? Slo jezik ostane ali gre?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
malo višje imaš link od YT pa si ga poglej. Telefon je simobilov oz. vem, da je avtor na simobilu, pa rootan telefon je imel prej.

Punci je par dni nazaj našlo en updejt, vendar ga ni hotlo namesit. So morda že mal prehitro dal ven:)?

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Sem že višje sam spraševal podobno zadevo

"To tudi mene zanima, zdaj recimo imam mobitelov rom (za katerega še seveda ni updata) in bi dal recimo "splošnega" za Slovenijo, da se rešim mobitelovih aplikacij in dobim prej update. Če prav razumem pa bi vseeno moral bit za Slo regijo, da bi ga lahko kasneje normalno updatal preko Kiesa, ker le ta to preverja."

Rad bi se znebil mobitelove krame a ohranil slovenski jezik, tipkovnico ter ohranil kasnejšo možnost updajtanja preko Kiesa.
Torej bi moral dobiti stock samsung ICS rom za slo regijo in ga flashati preko Odina?
A ve kdo kateri rom je to? (Recimo je kdo kupil telefon drugje kot pri operaterju in ga že posodobil na ICS?)