Samsung Galaxy S II

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Oba zgoraj omenjena kabla me zanimata. Predvsem ta drugi. Bi se dalo gledat screen od mobitela (samsung galaxy s2) tudi na televiziji ? Allshare zadeva funkcionera sam se da samo slike, videoposnetke in ostalo gledat. Kakšen predlog ? Drugač pa že vnaprej hvala za odgovore.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hdmi mislim, da klonira cel zaslon, lahko igrce igraš:). da boš siguren poglej na YT, maš goro filmčkov o tem.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ima kdo problem da ne more brksati po SD kartici?
frown-1.gif
Vsak program za brskanje po sistemu, čisto vsak, zmrzne in moram ubiti proces, čim se pomaknem na katerkoli SD folder.

Večina teh programov se po default odpre v direktoriju SD kartice zato zmrznejo tisti moment ko jih odprem. File Expert je pa tak da ti ponudi opcijo Spomina telefona in SD kartice. Normalno lahko brskam po spominu telefona, če se pomaknem na folder SD kartice pa tudi ta zmrzne.

Telefon normalno bere datoteke ki jih na sd kartico naložim preko kabla z računalnika.

Hvala!

Nazadnje urejeno:

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
A lahko kdo, ki je kupil GS2 v prosti prodaji ali pri tušmobilu napiše katero verzijo original roma ima. V Kiesu piše pod firmware information.

Recimo PDA:LA4/PHONE:KI4/CSC:LA1(MOT)

I9100XXLPJ Open Europe bo možno potem posodobiti preko Kiesa? (Ali tisti nepobarvan Kies logo pomeni, da to ni mogoče)
recimo ko in če pride 4.04, 4.1...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če je Kies logo poleg, potem pomeni, da bo opcija posodobitve preko kiesa, enkrat.Odin je tolko boljši, ker je oskubljen in namenjen samo flešanju.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Imam SGS2 kupljen pri Tušmobilu. Nazadnje ko sem preko KIESa poskusil posodobiti telefon mi je javilo da za to verzijo telefona posodobitve ne more iskati/namestiti. Je to splošen problem telefonov kupljenih pri Tušmobilu?

Ali lahko potem kar sam namestim Open Europe firmware na ta telefon ali moram čakati da bo kakšna posebna verzija za Tušmobil?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Pa namestiš lahko kar ti paše... najboljše da daš gor kar kak pameten custom ROM, npr. ravno Batista ICS je danes prišel novi, 0.9 verzija, ima kolega 0.7 verzijo gor in baje deluje odlično....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kak povezavo? KIES ti ne najde telefona? Ali ti noče updatat ali...? Če ti ne najde moreš v nastavitvah it pod PROGRAMI/RAZVOJ ter izklopit Razhročevanje USB ter vklopit Dovoli izmišljene lokacije. Tako sem jaz nastavil pa mi ga je potem našlo...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hmmm, deinstaliraj KIES, zaženi znova PC, instaliraj KIES, znova zaženi PC pa mi moglo najt. Mislim da ti zraven KIES-a inslira tudi driverje za USB kabel...