Samsung Galaxy S II

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Mi lahko kdo ki uporablja Cyanogenmod prosim pove, kako tipkovnico iz qwerty spremenim v qwertz??

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Mogoče kdo ve kdaj pride posodobitev firmware na ice cream sandwich za samsung galaxy s2 ?
Lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
1. marca bi naj bil ICS na voljo v večjih državah.Kasneje pa še v ostalih. Bedno, da ni po vsem svetu na voljo kar 1. marca.
crazy1.gif

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Nastavljen imam gmail (ne gmail aplikacija ampak potisni) preko dohodni POP, odhodni SMTP. Zanima me zakaj ob sinhronizaciji s streznikom mail prenese vendar ob naslednji sinhronizaciji mi mail samodejno odstrani neglede na to ali sem ga prebral ali ne. Nekateri ostanejo, nekatere odstrani.....morda kdo ve kaj bi to bilo oz. kaj naj nastavim, da mail ostane v inboxu na telefonu?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
verjetno si mail na gmailovem serverju že pogledal, in potem gmail javi telefonu, da je mail že pogledan?

jest imam pa en drug problem:

Go dialer EX - zgrešeni klic - ko pogledam v dialer mi napiše zgrešeni klic, orignal ikonca zgoraj mi pa ostane, dokler ne pogledam preko tistega default programa (se pravi moram zaslideat tist meni od zgoraj, pa kliknit na neodgovorjen klic, in pol se pokaže default dnevnik...) Go sms recimo izbriše tud original ikono, ko sms preberem...

drug problem mi pa žre živce... Kadar imam gsm v pokončnem stanju imam naštimano tipkovnico za pisanje sms tisto, k je taka kot na starih gsm - številčnica. In u pm, je vedno po defaultu prižgan T9. Sploh ga ne morem disablat. In to je v default sms programu, v go sms programu, tud če uporabljam go keyboard ... vglavnem če je številčnica je t9 default prižgan. Če dam qwerty tipkovnico je vse ok... tud po defaultu ni vklopljen t9...

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
verjetno si mail na gmailovem serverju že pogledal, in potem gmail javi telefonu, da je mail že pogledan?

Nisem ga pogledal ne na gmailu ne na telefonu. Na telefonu vklopim podatkovno povezavo in osvežim mail s tem mi prenese recimo 1 neprebran mail, ki ga ne odprem. Čez recimo 5 minut ponovno osvežim mail in ta neprebran mail mi kar odstrani. Na gmailu sicer ostane vendar mene bolj zanima zakaj mi jih odstranjuje na mobitelu?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Go dialer EX - zgrešeni klic - ko pogledam v dialer mi napiše zgrešeni klic, orignal ikonca zgoraj mi pa ostane, dokler ne pogledam preko tistega default programa (se pravi moram zaslideat tist meni od zgoraj, pa kliknit na neodgovorjen klic, in pol se pokaže default dnevnik...) Go sms recimo izbriše tud original ikono, ko sms preberem...

tudi sam uporabljam go dailer, pa mi ikonco za neodgovorjene vedno zbriše.
dej ga odstrani pa še enkrat namesti. mogoče si kje kako kljukico spustil in se ne morta zment, kdo naj bo privzet.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kolikor gledam po drugih svetovnih forumih je ta problem prisoten pri vseh, tko da dvomim, da je samo kakšna kljukica problem! res pa je, da si nisem tega sploh posebej instaliral, ampak sm ga dobu z go sms se mi zdi... še enkrat instaliral...

Za tiste, k mate siol doma - a ste vidl, k je zdej aplikacija za po telefonu gledat tv? fajn zadeva!

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Samo za info: CyanogenMod9 (plain vanilla ICS) je prisel v "nightly" verzijo: http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=galaxys2
Kar se mene tice, ze sedaj cista zmaga. Dela skoraj vse, razen naslednjega:

Citat:
Storage: MTP File Transfer partially broken (USB Sharing)
Storage: Media Scanner makes CPU going crazy, device gets hot, battery goes down

Camera: video recording doesn't store recorded videos
Camera: crashes when using face effects

FM Radio: not implemented

TV Out: not working yet

Jest definitivno ne grem vec nazaj na Samsungov ICS, kadarkoli ze pride..

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
No nekaj stcai tam je zaenkrat še kar problematičnih, ampak ne dvomim da bojo kmalu porihtali. Problem je le v tem, da sem se tako navadil na nekatere samsungove dobrote, da ne vem če bi šel na Cyanogenmod, ali bi čakal na uradno verzijo.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
da malo zlorabmi to temo,
a se še komu dogaja da je zadnji mobitelov update (2.3.6) rahlo buggy,
meni se skoraj 1x dnevno zgodi, da po kakšnem klicu gs2 izgubi signal, in se vklaplja, izklaplja omrežje, greti se začne okoli kamere...
potem ga moram izklopiti in je 1 dan mir....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem opazil, da mi kar ugasne zaslon. Oz...kako bi razložil. Telefon ne crkne, samo zaslon je čisto črn. S tipko za vklop zaslona ni nič...telefon se ne odziva, še ugasnit ga ne morem. Edino kar pomaga je baterija ven in nazaj notri.

Pa od zadnjega FW-ja se mi zdi, da GPS slabše najde satalite oz. počasneje.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Odkar sem zabrikal enega HTC-ja, zaradi slabih navodil, se ne igram več s tem.
smile-1.gif

Verjemi, da ti nebi limal kar nekaj.Nima kaj it narobe, vkolikor flešaš rom, namenjen tvojemu modelu telefona.Fleša se dobrih 5-10min. Sicer pa, kakor želiš.Kolko pa sem prebral, pa te telefon trenutno rahlo zeza.
smirk-1.gif

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem opazil, da mi kar ugasne zaslon. Oz...kako bi razložil. Telefon ne crkne, samo zaslon je čisto črn. S tipko za vklop zaslona ni nič...telefon se ne odziva, še ugasnit ga ne morem. Edino kar pomaga je baterija ven in nazaj notri.

Pa od zadnjega FW-ja se mi zdi, da GPS slabše najde satalite oz. počasneje.

A imaš greenpower naložen? Greenpower ima en bug na sgs2. Nekaj v vezi z wifi, zaradi česar telefon zmrzne. Meni se je isto dogajalo.