Samsung Galaxy S II

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. mislim, da moreš najprej klikent MMS in potem napisat. Probaj, saj te nič ne stane:)
2. pri go sms je fora, da ti skensla vsa druga obvestila za sms glih zato, da kaže samo njegova in ne pride do podvajanj. Recimo ta app se ne razume z LG 2x najbolje, ker LG na lock screenu še vedno kaže ne prebrana spročila. Imaš pa nekje v njegovih nastavitvah, da naj pusti še originalna obveščanja. Samo lahko se potem zgodi kaj podobnega kot na LG-ju ali pa da ti bo 2x piskal za en sms. Probaj pa boš videl.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ima še kdo probleme zadnje čase s tem, da se mu telefon resetira? Pri meni je ta problem postal opazen po updatu na 2.3.6., zadnje čase pa sploh. Danes ko sem se zbudil sem opazil, da telefon čaka na zaslonu za vnos pina in zdaj, nekaj minut nazaj ko je bil telefon lepo poleg menepopolnoma pri miru naenkrat vidim kako se sam od sebe ugasne
crazy1.gif

Je že kdo nesel telefon nazaj zaradi podobne napake? Naj omenim, da telefona nisem rootal, nalagal gor custom romov, še launcher je originalni, skratka nič modifikacij razen uradnih updatov. Na xdaju problem poznajo a rešitve zanj nimajo zato pa me zanima kako je kaj z našimi servisi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Dajte mi prosim povedat, kako si naj na SG2 (Simobil SIM) nastavim odhodno pošto za Amis ter Volja (sedaj najbrž Tuštelekom?) da mi bo pošiljalo maile ven kajti sprejema mi jih brez težav.

Pri Amisu imam nastavljeno: smtp.amis.net

Pri Volji (@volja.net) pa imam: smtp.volja.net

HVALA

Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
smtp mora biti od providerja neta, torej od simobila... dohodni pa od providerja e-maila

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No super, zdaj pa bodi toliko prijazen pa še povej kak odhodni strežnik ima simobil za odhodno pošto? Zanimjivo, pri gmailu pa ni potrebno simobila kot providera not vpisat, deluje na gmail odhodne strežnike...!

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
Lepo pozdravljeni!

Na GS 2 sem imel posnete zvokovne datoteke preko snemalnika in sem jih pomotoma zbrisal!
Obstaja kakšna možnost da se pride nazaj do teh datotek oz. da se jih zbudi??
Kot npr. če iz računalnika zbrišeš datoteke in ti jih potem rač. vrže v koš preden jih dokončno izbrišeš!
Lepo prosim za odgovore in pomoč; ker so mi bili ti posnetki namreč zelo pomembni!
Najlepša hvala!

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Če si jih shranjeval na spomnisko kartico, jo vzameš ven in daš v čitalca.
Nato s kakim recovery programom potegneš vse podatke dol in upaš da so posnetki med njimi.

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
shranjene sem imel v telefonu.
A ne obstajajo kakšni programi za zbujanje podatkov?

Nazadnje urejeno:

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Obstajajo, ampak ne delujejo na spominu od telefona, ker telefon z driverji ne izpostavi direktnega dostopa do notranjega s., bi rabil kak program prav za telefon,

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Mislim da nebi smelo biti problema, konec koncev se da SGS2 priklopit na računalnik v Mass Storage Mode, se pravi da računalnik obravnava prostor na telefonu kot na katerikoli drugi eksterni disk, s izjemo tistega prostora namenjenega sistemu, ampak dvomim da se te datoteke shranjujejo tja.

Drugače pa mislim da imam tudi jaz nov problem...no opazil sem šele par minut nazaj, ampak sem rpecej prepričan da je to nov problem. In sicer, ko grem v imenik mi kontakte prikazuje lepo združene...vse številke enega kontakta na kupu, email naslovi, skpy naslovi, vse to je pod enim imenom. Ko pa želim poslati sms ali mms pa mi vse te kontakte prikaže razbite na posamične telefonske številke, email naslove in kaže mi še kontakte s sim kartice kar v nastavitvah imenika nimam omogočeno (zato ker so gori 12 let stari kontakti, ki jih nisem nikoli brisal, ker odkar sem kupil prvo pametno nokio kontakte shranjujem v telefon, ne v sim).
no zanima me kje v nastavitvah za sms in mms izklopim to razčlenjeno prikazovanje kontaktov. Stvar je v tem, da sem precej prepričam da mi je do nedavnega tudi tam prikazovalo kontakte tako kot v imeniku, samo zdaj me iznenada nekaj zajebava.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Konec leta, pred poletjem pa nikakor ne... mislim da ga bodo komaj junija predstavili koliko sem bral, potem pa preden da pridem k nam oz. nasploh v prodajo + nekaj mesecev tako da računaj septembra, oktobra... Ti kr S2 kupi, ga boš do tačas lih zjeb**al
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
adnje čase se veliko govori o Samsungovih telefonih. Slab mesec pred sejmom mobilne tehnologije v Barceloni vemo, da najbolj pričakovanega telefona tam ne bomo ugledali. Samsung Galaxy S III bodo razkrili na posebnem dogodku, ki se bo zgodil bližje pričakovanemu datumu prodaje na začeteku poletja. Kljub temu težko čakamo na katalonski sejem, saj Korejci bržkone skrivajo v rokavu kakšnega aduta. Morda ga razkrijejo v posebni reklami med ameriškim SuperBowlom ta vikend? Do takrat tale slika novega Samsungovega aparata, ki spominja na njihov najbolj prodajani artikel in bo več kot očitno posvojil najnovejši Googlov operacijski sistem. Je to napovedani Samsung Galaxy S II Plus z Androidom 4.0?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nekaj malenkost 4 jedrni procesor moči nekje 1,6 gigaherzev in ekran 4,6 sedanji ima 4.,2.
grims-1.gif
in pa super amuled + znana tehnika iz taba 7.7 in pa še kakšna malenkost na bateriji se bo našla in fotoaparat z 12 megapiksli... :gr

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Še kdo po zadnjem updatu misli, da so šli enkateri elementi v UI na slabše? Ti krogi sicer spominjajo na ics ampak se mi zdijo precej posiljeni na gb. Sploh novi locksreen je tečen, tista dva kroga ko te kdo kliče prav tako. Če sem včasih še pravil da me TouchWiz ne moti, po par updatih tega nekako ne morem več trdit. Komaj čakam dan ko prive ven Cyanogenmod9 da vrže, to samsumgovo nesnago dol s telefona.