Samsung Galaxy S II

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja START time pa END time česa? To se nanaša na wirelles al na nevem kero pizdarijo, skratka kje piše da se to nanaša na sinhronizacijo? Pa še ko sem to aplikacijo mel gori mi je nonstop kar samodejno vklapljalo WiFi... kr nekaj...

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
nitan in jtfc - hvala za info. Mal me je že bilo strah, da gre za kakšen nateg in mogoče telefona sploh dobil ne bi.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
kako se znebiš ICS I9100XXKP8
POSODOBITEV programske opreme ki se pojavlja v orodni vrstici sem hotel aktivirat pa ne gre
mi lahko pomagate prosim

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Meni je tudi metalo ven tisto ja... potem pa javilo napako da ne gre... nevem, sem šel nazaj na 2.3.6...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Enostavno si predstavljaj da imaš nad s c z še strešico, deluje!
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Če pa nimaš slovenščine, pa daj slovaško ali češko. Tudi deluje. Slovaki imajo še æ, Čehi ne.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Mene pa zanima zakaj mi vsakič ko prižgem fm radio napiše da mi aplikacije ne more zagnati zaradi prenizke baterije. Pa mam še okoli 25 % baterije, z tem da nimam vključenega varčevanja z energijo. Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe ?
Lp

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Se prebijam skozi vse strani teh zapisov
smile-1.gif

Sj mi kar gre, imam pa eno vprašanja - sinhronizacija kontaktov s telefona na komp. Sicer vidim da vsi pišete z Googlovim accountom ali pa od Outlooka. Ampak jaz bi rad prenesel samo kontakte s telefona na komp, ne bi pa zdaj rad mel vseh kontaktov z gmaila ali outlooka na telefonu (tm mam pač en kup službenih ali pa ostalih kontaktov, ki nimajo kj iskat na telefonu). A je to možno?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Če maš poslovne kontakte se spodobi da se organiziraš, pa na Gmailu kontakte pošlihtaš v "prijatelji" "sodelavci". Na telefonu se da komot označit, da ti samo določene skupine sihronizira. Al pa dva gmail računa, tut to je opcija.

Seveda tretja opcija je, da greš na kabel, jest sebe ne vidm več sihronizirat preko kabla hah:)

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Si instaliral Kies na PC? Potem samo povežeš z usb kablom in se igraš.

Ne gre - mi napiše "Reconnect the device in Samsung Kies (PC Studio) mode. Current connection mode not supported by Kies."

Sem iskal rešitev in onemogočil USB debugging, poleg tega pa govorijo še o omogočitvi Samsung Kies povezave preko USB - kao v USB nastavitvah. Tega pa ne najdem.
Sem tudi ponovno naložil Kies, ugasnil mobitel, tist troubleshoot na Kiesu ... Vedno ta Error.

Nazadnje urejeno:

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Totalni nonsens ... moral sem vštekat USB na zdanji strani kompa in ne spredaj na strani. Po priporočilih na tujih forumih ...
V čem je to fora?

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Evo mam poln kufer že vsega
smile-1.gif

Kontakte sem lahko prenesel in jih mam shranjene nekje na kompu.
Zdaj sem se lotil prenosa muzke na telefon preko Kiesa in ... seveda no go. Kao dam Add music, jo prenese. Ampak na telefonu muzke ne najdem - preko aplikacije Glasba. Je kakšen poseben programček potreben al kaj da mi najde preneseno muzko in jo predvaja?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zakaj pa muzke ne daš preprosto preko raziskovalca v neko mapo na telefon/kartico?