Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja START time pa END time česa? To se nanaša na wirelles al na nevem kero pizdarijo, skratka kje piše da se to nanaša na sinhronizacijo? Pa še ko sem to aplikacijo mel gori mi je nonstop kar samodejno vklapljalo WiFi... kr nekaj...
Mene pa zanima zakaj mi vsakič ko prižgem fm radio napiše da mi aplikacije ne more zagnati zaradi prenizke baterije. Pa mam še okoli 25 % baterije, z tem da nimam vključenega varčevanja z energijo. Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe ?
Lp
Sj mi kar gre, imam pa eno vprašanja - sinhronizacija kontaktov s telefona na komp. Sicer vidim da vsi pišete z Googlovim accountom ali pa od Outlooka. Ampak jaz bi rad prenesel samo kontakte s telefona na komp, ne bi pa zdaj rad mel vseh kontaktov z gmaila ali outlooka na telefonu (tm mam pač en kup službenih ali pa ostalih kontaktov, ki nimajo kj iskat na telefonu). A je to možno?
Če maš poslovne kontakte se spodobi da se organiziraš, pa na Gmailu kontakte pošlihtaš v "prijatelji" "sodelavci". Na telefonu se da komot označit, da ti samo določene skupine sihronizira. Al pa dva gmail računa, tut to je opcija.
Seveda tretja opcija je, da greš na kabel, jest sebe ne vidm več sihronizirat preko kabla hah
Ne gre - mi napiše "Reconnect the device in Samsung Kies (PC Studio) mode. Current connection mode not supported by Kies."
Sem iskal rešitev in onemogočil USB debugging, poleg tega pa govorijo še o omogočitvi Samsung Kies povezave preko USB - kao v USB nastavitvah. Tega pa ne najdem.
Sem tudi ponovno naložil Kies, ugasnil mobitel, tist troubleshoot na Kiesu ... Vedno ta Error.
Kontakte sem lahko prenesel in jih mam shranjene nekje na kompu.
Zdaj sem se lotil prenosa muzke na telefon preko Kiesa in ... seveda no go. Kao dam Add music, jo prenese. Ampak na telefonu muzke ne najdem - preko aplikacije Glasba. Je kakšen poseben programček potreben al kaj da mi najde preneseno muzko in jo predvaja?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.