Samsung Galaxy S II

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Aja misliš da so si kar izmišljevali. Zadeva je bila napisana po lastnih izkušnjah avtorja članka. Ker si je drznil zamenjati rom, mu niso popravili telefona, čeprav je šlo za splošno znano napako, ki nima blage veze z romom.

Pomoje niso hotli izpast mimo pravilom, pa so dali izjavo za cajteng, da se folk malo prestrasi. V resnici pa popravijo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Če se telefon zabrika, se ne more binary števca pogledat, ali pa zagnati ROM, da se preveri. Enako je v primeru pokvarjene matične plošče.

Takole gre stvar:
-v zelo dosti primerih se bo telefon tako minimalno pokvaril, da se bo dala resetirat števec in nazaj original ROM naložiti
-potem je tu še tudi velika količina primerov, ko se telefon tako pokvari, da ne morejeo preverti zadeve
-potem so pa tu še primeri, ko se "jim ne da" iti preverjat in tudi prideš skozi

Tako da še enkrat, garancijo ti LAHKO zavrnejo, če nalagaš custom zadeve. In ni nemalo primerov, ki so res jo zavrnili. Je pa veliko šans, da čeprav nalagaš custom zadevo, se boš po eni od zgornjih možnosti izognil in boš še vedno dobil nazaj popravljeno.

Torej poudarek je na LAHKO. In drugi poudarek je na tem, da če imaš možnost, potem povrni tovarniško stanje preden neseš na servis.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Samsung je dobre volje in lastnikom Galaxy naprav ponuja nekaj (dobrih) brezplačnih iger

http://www.engadget.com/2011/12/21/samsungs-in-a-gifting-mood-is-giving-away-up-to-16-free-games/

listapps12-21.png

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Od dans sem na Tušu, hkrati pa se mi je na S2 pojavila hecna stvar. Ko pride kak sms ali karkoli, se na ekranu pojavi rdeča pikica - kot neke vrste screensaver. Najprej sem mislil, da je kaj riknilo
smile-1.gif
Potem je treba narediti pritisk več, da se ekran vklopi, potem telefon odklenem.
Hm?

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Ali se da kako hitreje kot skozi nastavitve izklopiti/vklopiti paketni prenos? Kakšna tipka, program, bližnica??

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tiscis tipko za izklop telefona in vidiš da je ena od možnosti vklop ali izklop mobilnega interneta. Če te je seveda to zanimalo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Brezžično ni meni še nikoli delala posodobitev na Galays S2 (conection error blabla). Vedno bilo potrebno prek kabla in Kies...

Jaz ga z kablom sploh še nisem povezal v kies, striktno samo preko usb mass storage, da gor in dol mečem datoteke. Updatam vedno preko domačega wlana in še nikoli ni bilo problema. Če je update na voljo najde, downloada, inštali in je nova verzija gor ne da b ga kadarkoli imel na kablu.

Sem pa danes opazil nekaj drugega. Par dni nazaj sem si namestil Ashphalt 6 (pač gran turismo 2 že obrnil na telefonu), ki je zastonj na voljo na samsungovem marketplacu. Danes sem se prvič resno malo dlje časa poigral z njim in se mi je zdelo da špil nekam hitro kuri baterijo. Ni bilo dolgo ko je telfon piskal opozorilo, zato sem ga dal polnit še postoril nekaj reči in s telefonom na kablu spet šel malo igrat asphalt, tako kot ponavadi igram playstation ali gameboy igre med polnenjem. Le da mi j tukaj po nekaj minutah igranja telefon spet zapiskal da je na kritičnem stanju z baterijo, in res grem pogledat v nastavitve in graf nazorno kaže da med igranjem asphalta 6 telefon tako kuri baterijo, da je ne zmore sproti polnat
crazy1.gif

dore1962

Zelenc'
13. sep 2011
10
0
1
KK
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne vem kako ti je to ratalo. Meni je napisalo da je za update firmwarea potreben usb kabel.

Nastavitve - vizitka telefona - programska posodobitev - posodobi. Seveda ob vklopljenem Wifi.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
To je stvar Androida in ne telefona. Stvar podpira IPv6 na WIFI-ju.

IPv6 na mobilnem omrežju pa dela šele z verzijo Android 4.0, mora pa operater tut podpirati jasno, mislim da podpirajo eksperimentalno in moraš za vklop poslati en SMS. Testirali so na Mobitel z Android 4.0 in stvar ti nardi dve dostopni točki(ipv4 in ipv6), pol so pa za test izbrisali ipv4 točko in stvar še vedno delat, ker očitno nek nat skrbi, da ti ipv4 promet pretvarja v ipv6, torej dejansko ima tvoj mobitel samo ipv6 naslov:)