Samsung Galaxy S II

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
... Mogoče je že bilo, pa se mi res ne d aprebirati vse solate ..

Noče mi update-at
frown-1.gif
Kurtz! Kakšna pomoč? Pliis.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Za vse, ki jih mika tisti beta ICS, da boste vedeli, v kaj se spuscate:

Citat:
The important :

what wasn't working :
DATA (some people managed to get internet, maybe it's just the way I flashed it via Odin ?)
Changing wallpaper : I can only chose a wallpaper from my galery.
Screen capture ( I tried ALL the way trust me )
resizable widget : I can't resize the gmail widget for exemple..
calendar : It force close everytime

Smoothness : everything works almost flawlessly, but something you swype the screen to the left and it goes to the right, vice versa.

Screen : there's all the screen mode : movie,standard and dynamic.

face unlock : pretty cool feature it worked even in mid light situation

speed : when I was on gingerbread my phone was always at 800Mhz and it's running as smooth as it was

Force close : I get about 2-3 forces closes every 5 minutes

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ja, to je bilo se za tisto verzijo, za katero link je nekje na prejsnji strani.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
90% FCjev se da odpravit tako, da namesto Samsung tipkovnice uporabiš ICS tipkovnico, pri kateri ni FCjev.
Za koledar moraš en apk inštalirat da dela.
Za Data moraš pa imeti nesrečo, da si v tisti državi, v kateri data z tem ROMom ne dela.

Pa še par takih modifikacij je, ki marsikaj popravijo. Iz tega beta ROMa bi, če se en res loti lahko naredil prov fajn ROM v kakem tednu. Sam najbrž se nobenemu ne bo dalo, pa bodo počakali na novejši Samsungov leek.

Januarja enkrat bo kaj uporabnega:)

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Tudi Galaxy S II dobil svoj sladoledni sendvič

Kadar je govora o posodobitve operacijskega sistema Android, podjetje Samsung nikakor ne miruje. To je vsekakor dobrodošlo in prav gotovo nekaj, kar je všeč končnim uporabnikom. Razlog za hitre posodobitve sistema, zagotovo tiči tudi v "vojni" z Applom in njegovimi patenti ter seveda v ohranjanju vodilnega položaja na trgu. Samsung je prav v te namene izdal novo različico ROM-a, katerega delovanja je pred kratkim demonstriral spletni portal Sammobile.com.

Gre za različico 4.0.1 (I9100XXKP1), namenjeno modelu Samsunga Galaxy S II. Video prikazuje najnovejšo programsko opremo v akciji. Iz njega je razvidno, da programska oprema deluje tako kot treba (SMS, melodije in internet), vendar pa ekipa portala ob tem navaja, da nova programska oprema ni primerna za vsakodnevno uporabo, tako da če niste zelo vešči s sufiscticiranimi funkcijami, potem je raje ne nalagajte. Sam operacijski sistem se praktično ne razlikuje od prejšnje različice Gingerbread s TouchWiz 4.0 UI. Vse skupaj deluje tako, kot da bi v stari sistem le dodali nekatere funkcije iz novega Ice Cream Sandwicha. Prepričajte se sami.

Računalniške novice

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Razlog za hitre posodobitve sistema, zagotovo tiči tudi v "vojni" z Applom in njegovimi patenti ter seveda v ohranjanju vodilnega položaja na trgu.

Pa tudi v tem, da noben nima potem veljavne garancije na telefon, ker se vsem mudi instalirati neke bete in neuradne izdaje.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Je bila že velikrat debata o "izgubi" garancije tako da ne bluzite če nimate izkušenj.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Saj me ni treba vikati. Sicer sem si pa vse o tem lahko prebral v Monitorju, ki je kar kredibilen vir. Dovolj, da me je odvrnilo do nakupa.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Aja misliš da so si kar izmišljevali. Zadeva je bila napisana po lastnih izkušnjah avtorja članka. Ker si je drznil zamenjati rom, mu niso popravili telefona, čeprav je šlo za splošno znano napako, ki nima blage veze z romom.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pejt si na slo-android forum prebrat kolk ljudi si je zabrikal Galaxy S-e in so jim jih popravili ali pa so jih poslali na servis z naloženimi raznimi custom romi in vrednostmi binary števcev != 0