Samsung Galaxy S II

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
TV mora imeti Wifi dongle...
ni res!
tv mora podpirat dlna. pa seveda bit priklopljen na isto mrežo kot telefon.
na tv-ju je vrjetno potrebno it v kak podmeni, da se funckija vklopi ali kaj podobnega,

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
lahko je tud preko kabla priključen, a ne?

Jodlarček: ja, mora biti samsung, ali pa imeti funkcijo DLNA... Tisti bolj poceni ponavadi nimajo te funkcije.

Torej... glede mojih podnapisov... sm mislil, da folk malo bolj uporablja tale all share... sm uspel cel sharat iz default predvajalnika, ker kaže podnapise na s2, na tv jih pa ne kaže!

neki sem bral, da je skor nemogoče, da bi spravil podnapise zraven, sam ne vem, če sem vse prov razumel...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ksz.

Jaz mam pa nek nenavaden problem. ze drugic se mi je zgodilo da se mi je izbrisal apn. v prve sem mislil da sem se sam kaj igral in sem naredil kar factory reset in se je ponastavil. Imam original rom , kupljen pri mobitelu. sedaj se je pa zgodba ponovila. apn-ja nj vec. najhujs pa je da ga niti ne morem vpiasati saj ce ga hicem dodati v nastavitvah se mi le te zaprejo kot force closed. torej ima kdo idejo v cem je finta?

Evo sem prišel zadevi do dna. SIM kartica je šla po gobe. Očitno se ji je sfižilo in ni sprejemala nastavitev, tako da je zamenjava SIM kartice rešila težavo. Toliko v vednost, če bo kdo imel kdaj podobne probleme.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
confused-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Za beta testerja "končne različice" sigurno ne bom. Vsaj kak mesec bom počakal.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Kako točno se prek Kies air naredi posodobitev sistema, ker men ga ne rata oz. prižgem kies na mobitelu, na računalniku se povežem na ip kateri mi piše na mobitelu. Prek brskalnika na računalnika lahko samo gledam kere muske mam naložene, filme, sporočila, imenik, ...

Drugač je pa pršla za android celotna GTA III za android telefone. Grafika takšna kot na kompu.
http://www.partis.si/torrent/podrobno/200294

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Živjo,

mene pa zanima tale TV-Out.
kako je to izvedeno pri SGS2?
Menda ima USB MHL ampak nisem našel nobenega TVja, ki bi podpiral tak vhod.

lp

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Glede na to, da imaš wireless router ni treba sploh prikljapljat na računalnik. V telefonu pojdi pod nastavitve -> Vizitka telefona - > Posodobitev -> Preveri posodobitev in če ti telefon javi da je posodobitev na voljo samo klikaj dalje/v redu in čez 10 do 15 minut boš imel na telefonu svežo verzijo sistema
smile-1.gif

Gre tudi če nimaš wirelessa, ampak glede na to da se mora za posodobitev prenesti nekako 60mb podatkov je hitreje in ceneje, če se opravi preko domačega in ne mobilnega omrežja
grin1.gif

Drugače pa ja, danes je izšel GTA3 za iOS in android. Sicer se mi zadeva včasih prav grdo sesuva, a to sumim da zaradi tega, ker je med prenosom špila zaradi strele za nekaj trenutkov zmanjkalo elektrike tako da se nekatere potrebne datoteke niso naložile. Bom moral še 1x inštalirat (ko zunaj ne bo treskalo) pa pogledat če bo potem delalo vredu.

10 let nazaj sem tole igral na sicer večjem ekranu a dosti, dosti manj tekoče in s slabšo grafiko
grin1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Glede TVout, MHL ne podpira še skoraj noben televizor, zato rabiš adapter, kije okoli 25€.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Hvala za navodila. Sm nov na področju androida tako da sem spregledal kje se da posodobit samsunga. Sedaj sem na verziji 2.3.6. Glede GTA sem tudi jaz probal in dela odlično. Prek wifi je treba prenest vseh 480 mb oz. kolikor že je. Igral igrico kakšne 20 min in ni prišlo do sesuvanj.
Lp

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Se je splačalo odreti temo. Jutri naložim GTA. :D

Odkar sem na 2.3.6 mi ne dela eduroam, ki je prej normalno deloval. Google pravi, da imajo tudi drugod to težavo (in sicer si ne zapomni faze 2 overitve). Lahko v kratkem pričakujemo kako rešitev?

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
KSZ

Katere folije za ekran uporabljate ? A je od Puro-ta dobra ali je premehka (tako kot InvisibleShield) ?

Aja pa še to, je kdo kje v Sloveniji opazil takle cover ?

Galaxy_S2_Cassette_Silicone_Case_Cover_6Colors.jpg

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Js mam na vseh telefonih Vikuiti DQC-160. Se ne spraska, trda, se lahko odstrani in ponovno namesti ker je pralna. Uporabljam že par let, na vseh telefonih, ki sem jih imel v tem času.