Samsung Galaxy S II

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Morda tolko kot ga predvajanje videa. Telefon se kar konkretno greje ob intenzivni rabi.

Verjetno pa še toliko ne ker je napaka v nadgradnji povzročila le polno obemenitev procesorja, ekran in prenos podatkov pa je bil izklopljen. Problem je le v toliko, da se je zadeva sprožila nekontrolirano od uporabnika. Le avtomatska posodobitev je vklopljena.
S polno obremenitvijo na ta način se požarov ne da podtikat saj telefon/baterija preživi.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Jap, najbrz je zalaufal neki scan v ozadju, ki je pustil telefon v wake-u in je posilil baterijo. Cista zguba resursev.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Torej pejmo korak naprej.
Ali kakršnakoli programska oprema sploh lahko povzroči mehansko okvaro aparata kot je naprava o kateri je topic? Odpoved procesorja, kamere, pomnilnika, GSM modula,... pregretje akumulatorja nenazadnje

Precej customov ROMov ima opcijo overclockanja procesorja, ki potem teče na frekvencah in temperaturah za katere mogoče telefon ni bil dizajniran. Sam bi rekel, da če ti crkne CPU, ki si ga laufal na 1.5 namesto na 1.0Ghz je to dober razlog za zavrnjeno garancijo. Kaj pa če ravno dodatna toplota, ki jo je procesor oddajal, povzročila, da je ekranček odstopil?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
BNL za notifikacije. Problem(za nekatere) je le, da potrebuje costum kernel, ki ima omogočen BNL.

madmax

Pripravnik
5. sep 2007
124
0
16
Gorenjska
Zdravo,

mene pa zanima, če se komu sanja kako rešit zadevo, ker mi pri Android Marketu začne pač downloadat ampak ne zloada do konca.
Oziroma sploh ne začne.

Težava je že znana, samo jaz nažalost ne najdem rešitve.
Drugače je pa Galaxy SII Mobitelov z verzijo sistema Android 2.3.3

Hvala vsem za odgovor in pomoč!

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Settings-applications-manage applications, potem pa tam poisces kar hoces odstraniti..

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Drugače je pa Galaxy SII Mobitelov z verzijo sistema Android 2.3.3

Na voljo je uradna posodobitev sistema Android na 2.3.6 za mobitelove uporabnike prek programa kies. Po posodobitvi Samsung SII deluje bolje. Jaz takih težav kot jih opisuješ ti nisem opazil.

LP

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Citat:
Uporabnik aver pravi:
Kaj priporočate za opozarjanje na prispeli sms, mail, neodgovorjen klic?
Ali nima to telefon že notri?

Ne da bi vedel?
confused-1.gif
Ko se ekran izklopi se nič ne vidi in je potrebno vsakič ekran vklopiti, da se vidi ikonca za sms oz klic,...zame je to kar moteče in bom poizkusil NoLED.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Kaksna aplikacija (ali pa kaksen kernel, ni problem), da je tihi nacin dejansko tihi, torej da so tudi vsi zvoki v igrah in podobno utisani? To me res moti, da ce mam na tiho, se vedno ne vem kaj bo vse ropotalo..

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ksz.

Jaz mam pa nek nenavaden problem. ze drugic se mi je zgodilo da se mi je izbrisal apn. v prve sem mislil da sem se sam kaj igral in sem naredil kar factory reset in se je ponastavil. Imam original rom , kupljen pri mobitelu. sedaj se je pa zgodba ponovila. apn-ja nj vec. najhujs pa je da ga niti ne morem vpiasati saj ce ga hicem dodati v nastavitvah se mi le te zaprejo kot force closed. torej ima kdo idejo v cem je finta?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest mam pa vprašanje glede ALL Sharea...

Zdej sem sicer usposobil, da mi špila iz telefona videe na tv, in usposobil sem tud torrente (- tukaj me zanima, zakaj s2 ne dosega enakih hitrosti kot utorrent na pc? na pc gre do 500kb, na s2 pa le do 150. A so to kakšne omejitve?), in sedaj sem tud že zdownloadal en test film, ampak ne vem, kako ga dat na tv, da bo tud podnapise kazalo? Če grem prek all share app se kaže samo film. prav tako, če grem preko imediashare app...

Kako je kaj s tem??

aja, pa še to... postih višje ste se menili glede led notificatorja... a če nimaš rootanega s2, se ne da teh aplikacij uporabit? jest bi najraje videl, da bi utripali ledici "meni" in "back" - te dve spodaj glavnega knofa.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Kaksna aplikacija (ali pa kaksen kernel, ni problem), da je tihi nacin dejansko tihi, torej da so tudi vsi zvoki v igrah in podobno utisani? To me res moti, da ce mam na tiho, se vedno ne vem kaj bo vse ropotalo..

To je odvisno kak je aplikacija napisana, nekatere upostevajo, da imas telefon na tiho in te vprasajo, ce zelis vklopit zvok, nekatere so tiho (angry birds), nekaterim pa se jebe. Pisi avtorju appa, ce te pri kateri moti, to ni stvar sistema.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
zdrav ste me navdušili s tem AllShare in sem želel to stvar sprobati. Televizor imam priklopljen na isti router na katerega se povezujem s SG2. Vendar ko stisnem AllShare, tega TV-ja ne vidim. Vidim pa vse računalnike, ki so povezani na ta router.
A mora biti TV Samsung?

lp