Samsung Galaxy S II

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Sicer sem že enkrat spraševal, vendar še vedno nisem našel rešitve za svoj problem.
Ko mi moj SG2 zazvoni, se mu približam ali naredim kakšen gib in telefon neha zvoniti (ne prekine povezave, ampak se prestavi v silent).
Kje se to izklopi? Zadnjič sem se sprehajal po sobi, telefon je samo enkrat na kratko zazvonil in potem tiho. Sploh nisem vedel da mi zvoni?
Upam, da sem razumljivo napisal?

meni - nastavitve - gibanje

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Sicer sem že enkrat spraševal, vendar še vedno nisem našel rešitve za svoj problem.
Ko mi moj SG2 zazvoni, se mu približam ali naredim kakšen gib in telefon neha zvoniti (ne prekine povezave, ampak se prestavi v silent).
Kje se to izklopi? Zadnjič sem se sprehajal po sobi, telefon je samo enkrat na kratko zazvonil in potem tiho. Sploh nisem vedel da mi zvoni?
Upam, da sem razumljivo napisal?

meni - nastavitve - gibanje
Če izklopim gibanje se izklopi čisto nekaj drugega
Pri gibanju imam možnost vklopa/izklopa:
- Obračanje
- Nagib
- Premikanjw
- Dvojni pritisk

Za izklop zvonjenja pa ni možnosti

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik halo pravi:
zadnji......

kje naj ugasnem zvok fotoaparata pri omenjenem telefonu
V nastavitvah kamere ne najdem.
Ce dam telefon na mute skljocanje se vedno prisotno
bonk.gif

Updejtatj FW

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:

To se je meni dogajalo, do zadnje nadgradnje na 2.34 Zakaj ? Pojma nimam, sedaj je uredu.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:

To se je meni dogajalo, do zadnje nadgradnje na 2.34 Zakaj ? Pojma nimam, sedaj je uredu.
Ja očitno bo potrebna nadgradnja. Čeprav jaz sem že na 2.3.4.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Meni je danes prek Kies-a nadgradilo na 2.3.6, medtem, ko mi samo preko wlan-a ni ponudil nobene posodobitve. Imam pa Mobitel.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Meni napise na Kies YOUR DEVICE DOES NOT SUPPORT SOFTWARE UPGRADING VIA KIES. Je Mobitelov, trenutno na 2.3.4.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
In ti tudi nikoli ne bo. Operaterji imajo posebne verzije sw, za katere ponavadi ni updatov. Updata¶ lahko samo preko odina.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Zakaj mi telefon noce odpirati PDF-jev? Mislim, ce pdf prenesem iz racunalnika na telefon, ga lahko bp odprem z Adobe Readerjem. Ce pa hocem potegniti pdf z neta preko telefona, mi pa kar pretvori v .txt file, ki je potem itak neberljiv..

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
S katerim browserjem downloadaš pdfje? Jaz sem jih ravnokar nekaj povlekel z interneta z Opero in so se vsi odprli brez problema.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Meni je danes prek Kies-a nadgradilo na 2.3.6, medtem, ko mi samo preko wlan-a ni ponudil nobene posodobitve. Imam pa Mobitel.

Meni pa je šlo danes brez težav na 2.3.6 (mobitel)

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ah, tezava je bila v tistem Download All files programu, ki sem ga imel namescenega. Zdaj dela OK..

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Glede na to, da je to moj prvi android in so priložena navodila bolj osnovna me zanima kako si nastavim oz, če je sploh možno, da bi me opozarjal na sms, zgrešeni klic (kakšno utripanje,..)? Zanima me tudi kje se nahaja digitalni kompas?Merilec pospeškov?
confused-1.gif

Hvala

Lp

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Operaterji NE zaklepajo možnost nadgrajevanja programske opreme, ampak to naredi uvoznik za Slovenijo!

Na njih se je potrebno obrnit za podrobno razlago.

Sicer je to zame ena največjih bedarij, ki jo lahko naredijo, ker res ne razumem, zakaj bi onemogočili nadgrajevanje svoje "perfektne" napravice? Mar ni štos v nadgradnji v temu, da z nadgradnjo pridobiš na kaki funkcionalnosti, odpravi bugov, naprava bolj tekoče deluje itd..?

Mislim, da samo Samsung to zaklepa, HTC pa deluje brez težav (lahko ga prek WLANA nadgradiš in ne potrebuješ računalnika in nekega extra profi znanja).

Kako ima pa to rešeno Sony Ericsson z kakim Android sistemom pa žal ne bi vedel, me pa res preseneča, da si Samsung kaj takega privošči.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Vsak ROM gre, ko ga proizvajalec naredi še k uvozniku/operaterju in ta ga lahko bodisi samo požegna, ali pa par mescev ga "obdeluje", gre za posamezne dogovore ampak v osnovi je tako.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Operaterji NE zaklepajo možnost nadgrajevanja programske opreme, ampak to naredi uvoznik za Slovenijo!

Na njih se je potrebno obrnit za podrobno razlago.

Sicer je to zame ena največjih bedarij, ki jo lahko naredijo, ker res ne razumem, zakaj bi onemogočili nadgrajevanje svoje "perfektne" napravice? Mar ni štos v nadgradnji v temu, da z nadgradnjo pridobiš na kaki funkcionalnosti, odpravi bugov, naprava bolj tekoče deluje itd..?

Mislim, da samo Samsung to zaklepa, HTC pa deluje brez težav (lahko ga prek WLANA nadgradiš in ne potrebuješ računalnika in nekega extra profi znanja).

Kako ima pa to rešeno Sony Ericsson z kakim Android sistemom pa žal ne bi vedel, me pa res preseneča, da si Samsung kaj takega privošči.
Ko sem kupil telefon (Mobitel), sem imel 2.3.3. Preko WLAN-a mi je nadgradilo na 2.3.4. Eni imajo pa ze 2.3.6
smile-1.gif
Ne vem, zakaj potem meni ne ponudi nadgradnje...